♥2018 Yılının Yaz Bebişleri♥ (Haziran-Temmuz-Ağustos)

5+4 olupta keseyi göremeyen var mı aranız da? Doktor pazartesi tekrar bakıcak belli belirsiz bişeyler gördü ama net birşey demedi pazartesi tekrar bakalım ozaman görünür dedi.

5+4 olupta keseyi göremeyen var mı aranız da? Doktor pazartesi tekrar bakıcak belli belirsiz bişeyler gördü ama net birşey demedi pazartesi tekrar bakalım ozaman görünür dedi.
merhaba canım ultrason için tuvaletini yapmadan gitmen gerekiyor ne t görünmesi için :)

Doğru demiş cnm daha çok erken pazartesi görünür kesiniçşni rahat tut

merhaba canım ultrason için tuvaletini yapmadan gitmen gerekiyor ne t görünmesi için :)

İster istemez içime kurt düştü. Zaten okadar su içmişim ki rahim görünmüyordu neredeyse doktor bastırdıkça altıma kaçırmamak için zor tuttum

İster istemez içime kurt düştü. Zaten okadar su içmişim ki rahim görünmüyordu neredeyse doktor bastırdıkça altıma kaçırmamak için zor tuttum
doktor benimkini 4 haftalıkken zor gördü nerdeyse bende az kala şüpheye girecektim adetim gecikti başkada olamaz bebekten baska bazi doktorlar anca belki adet olma da o bebektir

Benimde 5+4 doktor keseyi göremedi perşembe günü gel tekrar bakalım dedi. beta hcg 1500 ün altında olunca ultrasonda görmek zor oluyor dedi. Benim beta hcg değeri 1290 dı. perşembeye ancak yükselir dedi.

Benimde 5+4 doktor keseyi göremedi perşembe günü gel tekrar bakalım dedi. beta hcg 1500 ün altında olunca ultrasonda görmek zor oluyor dedi. Benim beta hcg değeri 1290 dı. perşembeye ancak yükselir dedi.
Benim 5000 di degerim kese gorundugunde acele etmeyin

Benim hcg yüksek baya ama haftayı yanlış yazmışım şimdi farkettim daha.. bugün 5 haftalık olduk :)) gittiğimde 4+3 müşüm kafam allak bullak inşallah bugün görünür ^^

Benim hcg yüksek baya ama haftayı yanlış yazmışım şimdi farkettim daha.. bugün 5 haftalık olduk :)) gittiğimde 4+3 müşüm kafam allak bullak inşallah bugün görünür ^^
daha dur o zaman sen :) inşallah en kısa sürede görürüz. ben galiba kalp atışlarını duyana kadar tedirgin olucam :)

daha dur o zaman sen :) inşallah en kısa sürede görürüz. ben galiba kalp atışlarını duyana kadar tedirgin olucam :)
Aynen içim içimi yiyor sağlıkla kucağımıza alsak keşke ^^ cuma günü hcg 4678.4 tü şimdi dahada yükselmiştir bugün görmeyi umut ediyorum :)

3.10 da canım randevu daha gitmedim işteyim hala
Haftalarımız yakın benimde hcg değerlerim çok yüksek çıkıyor o yüzden merak ettim keseyi görürsünüz inşallah bende izinizden gelirim
5. Hafta giderim kese için bende o zaman.. beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…