- 26 Mayıs 2017
- 6
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Doğru demiş cnm daha çok erken pazartesi görünür kesiniçşni rahat tut5+4 olupta keseyi göremeyen var mı aranız da? Doktor pazartesi tekrar bakıcak belli belirsiz bişeyler gördü ama net birşey demedi pazartesi tekrar bakalım ozaman görünür dedi.
merhaba canım ultrason için tuvaletini yapmadan gitmen gerekiyor ne t görünmesi için :)5+4 olupta keseyi göremeyen var mı aranız da? Doktor pazartesi tekrar bakıcak belli belirsiz bişeyler gördü ama net birşey demedi pazartesi tekrar bakalım ozaman görünür dedi.
Doğru demiş cnm daha çok erken pazartesi görünür kesiniçşni rahat tut
merhaba canım ultrason için tuvaletini yapmadan gitmen gerekiyor ne t görünmesi için :)
doktor benimkini 4 haftalıkken zor gördü nerdeyse bende az kala şüpheye girecektim adetim gecikti başkada olamaz bebekten baskaİster istemez içime kurt düştü. Zaten okadar su içmişim ki rahim görünmüyordu neredeysedoktor bastırdıkça altıma kaçırmamak için zor tuttum
Bugün randevum var tam 5 haftalığız inşallah görebilirizdoktor benimkini 4 haftalıkken zor gördü nerdeyse bende az kala şüpheye girecektim adetim gecikti başkada olamaz bebekten baskabazi doktorlar anca belki adet olma da o bebektir
Benimde 5+4 doktor keseyi göremedi perşembe günü gel tekrar bakalım dedi. beta hcg 1500 ün altında olunca ultrasonda görmek zor oluyor dedi. Benim beta hcg değeri 1290 dı. perşembeye ancak yükselir dedi.5+4 olupta keseyi göremeyen var mı aranız da? Doktor pazartesi tekrar bakıcak belli belirsiz bişeyler gördü ama net birşey demedi pazartesi tekrar bakalım ozaman görünür dedi.
Benim 5000 di degerim kese gorundugunde acele etmeyinBenimde 5+4 doktor keseyi göremedi perşembe günü gel tekrar bakalım dedi. beta hcg 1500 ün altında olunca ultrasonda görmek zor oluyor dedi. Benim beta hcg değeri 1290 dı. perşembeye ancak yükselir dedi.
Benim hcg yüksek baya ama haftayı yanlış yazmışım şimdi farkettim daha.. bugün 5 haftalık olduk :)) gittiğimde 4+3 müşüm kafam allak bullak inşallah bugün görünür ^^Benimde 5+4 doktor keseyi göremedi perşembe günü gel tekrar bakalım dedi. beta hcg 1500 ün altında olunca ultrasonda görmek zor oluyor dedi. Benim beta hcg değeri 1290 dı. perşembeye ancak yükselir dedi.
daha dur o zaman sen :) inşallah en kısa sürede görürüz. ben galiba kalp atışlarını duyana kadar tedirgin olucam :)Benim hcg yüksek baya ama haftayı yanlış yazmışım şimdi farkettim daha.. bugün 5 haftalık olduk :)) gittiğimde 4+3 müşüm kafam allak bullak inşallah bugün görünür ^^
Aynen içim içimi yiyor sağlıkla kucağımıza alsak keşke ^^ cuma günü hcg 4678.4 tü şimdi dahada yükselmiştir bugün görmeyi umut ediyorum :)daha dur o zaman sen :) inşallah en kısa sürede görürüz. ben galiba kalp atışlarını duyana kadar tedirgin olucam :)
Son durum nedir acabaBugün randevum var tam 5 haftalığız inşallah görebiliriz
3.10 da canım randevu daha gitmedim işteyim halaSon durum nedir acaba
Haftalarımız yakın benimde hcg değerlerim çok yüksek çıkıyor o yüzden merak ettim keseyi görürsünüz inşallah bende izinizden gelirim3.10 da canım randevu daha gitmedim işteyim hala
2 kese gördük canım ikizlermişHaftalarımız yakın benimde hcg değerlerim çok yüksek çıkıyor o yüzden merak ettim keseyi görürsünüz inşallah bende izinizden gelirim
5. Hafta giderim kese için bende o zaman.. beklemek çok zor
Ayyyyyyy Allaaahhhmmm maşallah sizeeeee2 kese gördük canım ikizlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?