- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.201
Bat 18 ocak yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçtiBat ne zaman? Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti?
Çok umutlu görünüyor. Allahım inşallah hayırlı güzel haberler alırsınOl
Olmaz hep gunu gunune olurum.. bakalim yarina kadar olmazsam kan vericem
InsaalahÇok umutlu görünüyor. Allahım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın
En iyisini doktor bilir tabii her hasta kendi özelinde değerlendiriliyor sonuçta. Ben uzun zamandır kullanıyorum çünkü 1 senedir çocuk istiyoruz.bu vitaminin fazlası vücutta depolanmadığı atıldığı için doktorum bana hiç bıraktırmadı. Benim özelimde de böyle olması uygun demek ki.
Canım şikayetlerin bugünde devam ediyorsa mutlaka bi doktora görünHickimsenin bir bilgisi yokmu
Yok canim dun sabah uyandim kasik agrisiyla idrarimi yaparken yanma oldu dedim idrar yollarimi usuttum galiba bi baktim peceteyle silerken toz pembe bi leke geldi 1 saatte 10 kere falan idrara ciktim nerdeyse daha sonra kanamam kesildi cok sukur adetime hemen hemen 10 gun falan var sasirdim bende kasiklarim agriyo goguslerim şiş birde bacak agrim varCanım şikayetlerin bugünde devam ediyorsa mutlaka bi doktora görün
Cnm test yaptim hamileyimInsaalah
acaba hamilemisin dicem ama belirtiler çok erken daha yinede belli olmaz tabiYok canim dun sabah uyandim kasik agrisiyla idrarimi yaparken yanma oldu dedim idrar yollarimi usuttum galiba bi baktim peceteyle silerken toz pembe bi leke geldi 1 saatte 10 kere falan idrara ciktim nerdeyse daha sonra kanamam kesildi cok sukur adetime hemen hemen 10 gun falan var sasirdim bende kasiklarim agriyo goguslerim şiş birde bacak agrim var
Merhaba canım. Kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır bebiş düşünüyorsunMerhaba kızlar,
Bende 2018 de hamile kalmak istiyorum. Hatta bugün klomen başladım.
Ayy keske canim insallah oyledir ya walla oyle olursa mucize olur yani bu ay incir kürü yapmistim ya yeminle efsane oluracaba hamilemisin dicem ama belirtiler çok erken daha yinede belli olmaz tabi
Hayurli olsun idrar testimi yaptinizCnm test yaptim hamileyim
hadi inşallah öyle olsun bizlerde güzel haberler alalım Allahın izniyleAyy keske canim insallah oyledir ya walla oyle olursa mucize olur yani bu ay incir kürü yapmistim ya yeminle efsane olur
yaa çok sevindim Allahımm sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Ne güzel bir haber şimdi eşin ailen ne kadar sevinir kim bilir :) Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahCnm test yaptim hamileyim
Amin canim insallah benim gecen sene ocak ayinda boyle 3 gun suren lekelenmem olmustu doktora gittim hamilesin cok yeni bir kac gun tahlili.tekrarlicaz demisti sonra negatiflesti dusukmu yaptim dedim hayir rahimde tutunma olmamis demisti doktor bi yandan diyorum allahim 1 sene sonra ayni ayda ayni seylere benzerlik ve wc ye gittigimde sildigim zaman gelen leke ama cok az surdu leke 2 saate bitti gibiydi insallah hayirlisi olur hepimiz icinhadi inşallah öyle olsun bizlerde güzel haberler alalım Allahın izniyle
aaaa demek ki bi umut var hadi inşallah yine öyle bi haber alırsın ve inşallah rahmine sıkı sıkı tutunur bebişin canımAmin canim insallah benim gecen sene ocak ayinda boyle 3 gun suren lekelenmem olmustu doktora gittim hamilesin cok yeni bir kac gun tahlili.tekrarlicaz demisti sonra negatiflesti dusukmu yaptim dedim hayir rahimde tutunma olmamis demisti doktor bi yandan diyorum allahim 1 sene sonra ayni ayda ayni seylere benzerlik ve wc ye gittigimde sildigim zaman gelen leke ama cok az surdu leke 2 saate bitti gibiydi insallah hayirlisi olur hepimiz icin
Insallah canim biraz daha bekliyim neticeyi haber veririm mutlakaaaaa demek ki bi umut var hadi inşallah yine öyle bi haber alırsın ve inşallah rahmine sıkı sıkı tutunur bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?