Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb bnm yumurtlamam 11 ocak gün aşırı ilişkiye giriyorz dün gecede ilişkiye girdik sabah tuvalete girdiğimde akıntıyla karışık kan geldiğini gördüm acaba yerleşme kanaması mı ki yoksa ilişkiden dolayı mı bilemedm yardım ederseniz sevinirim

beklediğin adet tarihin nedir peki

Çok düzensizleşti adetim geçen ay 35. Gün geldi ortalama 30 günde bir oluyorm batım 25 ocak canım gene tuvalete grdim kahverenti kan var bu sefer

Çok düzensizleşti adetim geçen ay 35. Gün geldi ortalama 30 günde bir oluyorm batım 25 ocak canım gene tuvalete grdim kahverenti kan var bu sefer
yok canım o kadar erken yerleşme kanaması olması mümkün değil. Tahriş olmuştur belkide bazen bendede bu tip sıkıntılar oluyor. Sen devam et çalışmalara :)

Hadi yaa aynen devam ediyim peki en erken ne zaman olur ki yerleşme kanamsı biliyımsn canım
Canım yakın çevremde benim yengemde olmuştu. Tam olarak adet döneminde yaşadı yerleşme kanamasını hatta ihtimal bile vermedi hep adet olduğunu ama bi türlü sökülemediğini zannediyodu :)

Canım yakın çevremde benim yengemde olmuştu. Tam olarak adet döneminde yaşadı yerleşme kanamasını hatta ihtimal bile vermedi hep adet olduğunu ama bi türlü sökülemediğini zannediyodu :)
Valla canım işte bnm çok düzensizleşti normalde 28 gün aslına bakarsan da ben 30 u belirledim kafamda nasip kısmet inşallah yakın zamanda olur bebişimizz

Mrb Canim benimde dun lekelenmem oldu ama benim ucuk bir pembeydi idrarimi yaparken silerken oldu senin nasil ve hala geliyomu

Mrb Canim benimde dun lekelenmem oldu ama benim ucuk bir pembeydi idrarimi yaparken silerken oldu senin nasil ve hala geliyomu
Aynen günlük pet taktım ona geçmedi gerçi dakka başı tuvalete giriyom peçeteye sikdiğimde sanki adetimin son günüde gelen kahvergi leke renginde kasık sızlamamda var şuan

Aynen günlük pet taktım ona geçmedi gerçi dakka başı tuvalete giriyom peçeteye sikdiğimde sanki adetimin son günüde gelen kahvergi leke renginde kasık sızlamamda var şuan
Bende dun kasik agrimla uyandim 1 saatte hemen hemen 10 kere falan idrara ciktim idrarimi yaparken yaniyo karnimin alti agriyodu ben pecete koydum hic gelmemisti ama silerken ucuk pembeydi korktum aradan 2 saat sonra falan sancilarimda gitti lekelenmede bitti bugun kasiklarim ve bacaklarim agriyo goguslerim şiş cok aciyo adetime 9 gun falan var

Aynen tatlım benimde 9 gün falan var aynıyız galiba sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…