- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
-
- #1.241
Aynen bende beklicem o zamana kadar haber verelim mutlaka birbirimize ben gecen sene ocak ayinda gene lekelenme olmustu 3 gun surmustu bildigin kahverengi kirmizi karisimi renkti test yapmistin normal testlerden pozitifti silikti kan verdim bir kac gunluk daha cok yeni tekrarlicaz tahlili dedi sonra negatiflesti rahimde tutunma olmamis o zaman allahim diyorum bir sne sonra ayni ayda gene leke oldu diyorum bu hayirlimi acaba diye dusunuyorumBende adete 4 gün kala falan yapıyım diyorm ama hep hüsran olduğundan bilemiyom ama bu lekelenme kafamı krıştırdı 5 6 gün sonra yaparım ama ben ua
Sagol cnm rabbim herkese nasip etsin... aksami bekliyorum esime soylemedim dahayaa çok sevindim Allahımm sağ salim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Ne güzel bir haber şimdi eşin ailen ne kadar sevinir kim bilir :) Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
Evet cnm evde gebelik tedti yaptim sabah da kan vericemHayurli olsun idrar testimi yaptiniz
Yaaa rabbim inşallah öle bişi olmaz aynen canım haberleşiriz inşallah bu sefer tutunur bebişin inşllah bu kanama yerleşme kanamsıdır güzel haberleri veririzzAynen bende beklicem o zamana kadar haber verelim mutlaka birbirimize ben gecen sene ocak ayinda gene lekelenme olmustu 3 gun surmustu bildigin kahverengi kirmizi karisimi renkti test yapmistin normal testlerden pozitifti silikti kan verdim bir kac gunluk daha cok yeni tekrarlicaz tahlili dedi sonra negatiflesti rahimde tutunma olmamis o zaman allahim diyorum bir sne sonra ayni ayda gene leke oldu diyorum bu hayirlimi acaba diye dusunuyorum
Sen o zaman testi kaç gün sonra yapmıştınYaaa rabbim inşallah öle bişi olmaz aynen canım haberleşiriz inşallah bu sefer tutunur bebişin inşllah bu kanama yerleşme kanamsıdır güzel haberleri veririzz
Rabbim saglikli bir sekilde kucaginza almayi nasip etsin insallah ne kadarlik oldugunu soylersin bize ☺Evet cnm evde gebelik tedti yaptim sabah da kan vericem
Sgl cnm tesekkurler tabiki soylerimRabbim saglikli bir sekilde kucaginza almayi nasip etsin insallah ne kadarlik oldugunu soylersin bize ☺
Amiiinnn insallah allahim yuzumuzu guldursun insallahYaaa rabbim inşallah öle bişi olmaz aynen canım haberleşiriz inşallah bu sefer tutunur bebişin inşllah bu kanama yerleşme kanamsıdır güzel haberleri veririzz
Lekelenme olunca ertesi gunu yaptim silikti 2 gun sonra gene yaptim netti sonra doktora gitmistimSen o zaman testi kaç gün sonra yapmıştın
Peki canım erken gebelik testi miydii ucuz testlerden miLekelenme olunca ertesi gunu yaptim silikti 2 gun sonra gene yaptim netti sonra doktora gitmistim
Ucuz testlerdi canim doktorada gittigimde goturdum testleri gosterdim ewet pozitif diyip kan almistiPeki canım erken gebelik testi miydii ucuz testlerden mi
Anladım canımm bakalım bnm hala kahve lekeler devam ediyo önümüzdeki günlerde inşallah güzel haberler bericez ben inanıyorumUcuz testlerdi canim doktorada gittigimde goturdum testleri gosterdim ewet pozitif diyip kan almisti
Amiiin canim insallah korkma skntı yapma o zamanda doktor bana gunde 3 ped degistirck sekilde kanama olursa korkma daha fazla olursa korkulur demisti hani allah korusun düsük dıs gebelik vs diye yani icini ferah tut dinlen bende dun cok korktum ama kesildi sonra ohh dedim cok sukur kesildi dedimAnladım canımm bakalım bnm hala kahve lekeler devam ediyo önümüzdeki günlerde inşallah güzel haberler bericez ben inanıyorum
Rabbim en iyisini bilir hayırlı zamnda inşallahAmiiin canim insallah korkma skntı yapma o zamanda doktor bana gunde 3 ped degistirck sekilde kanama olursa korkma daha fazla olursa korkulur demisti hani allah korusun düsük dıs gebelik vs diye yani icini ferah tut dinlen bende dun cok korktum ama kesildi sonra ohh dedim cok sukur kesildi dedim
Amin canimRabbim en iyisini bilir hayırlı zamnda inşallah
Canımm benim akıntım hala devam ediyor adetmi oluyorm anlayamadm ama açık pembeye döndü rengi bu kadar uzun sürmesi bormal mi bilemedim dayanamayıp doktorumu aradım yarın bi gel bakalım dediRabbim en iyisini bilir hayırlı zamnda inşallah
Bence kötu bisi degildir hadi hayirlisiCanımm benim akıntım hala devam ediyor adetmi oluyorm anlayamadm ama açık pembeye döndü rengi bu kadar uzun sürmesi bormal mi bilemedim dayanamayıp doktorumu aradım yarın bi gel bakalım dedi
Haber ver bize canimBence kötu bisi degildir hadi hayirlisi
İnşallah bebişim bana haber veriyodur yarın sabahtan gidicem haber ederimHaber ver bize canim
Naptin cnm gittinmiİnşallah bebişim bana haber veriyodur yarın sabahtan gidicem haber ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?