Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy valla cnm saol ..inşallah Allahın izniyle şu cicişlere bi hamile kalsak ta sağ sağlim doğurup kucağımıza alsak :)
ahhhh keşke canım inşallah. Ben yine sil baştan başladım ilaçlara devam. Bazen psikolojik olarak gerçekten çok yoruluyorum ama Allah nasip ederde onu kucağıma alırsam herşeyi unutacağımı çok iyi biliyorum.

ayy inşallahta ama ilk ay ilk deneme hemen olacağınıda zannetmiyrum yaa millet 6 ay deneyen var 8-9 ay deneyen varda anca oluyo kısmet nasip inşallah olur da tabi.
Hiç öyle bir genellleme yok. Ona bakarsan evlenip ilk gece hamile kalan da var. Herkesin hikayesi kendine canım. Olabilir olmazsa da sonraki aylarlarda olabilir. Ama herşeyin başı umut etmek.

ahhhh keşke canım inşallah. Ben yine sil baştan başladım ilaçlara devam. Bazen psikolojik olarak gerçekten çok yoruluyorum ama Allah nasip ederde onu kucağıma alırsam herşeyi unutacağımı çok iyi biliyorum.
Umarım sağlıkla alacaksın kucağına.. hayatta herşey böyle değil mi birisinin oradan geçerken öylesine kolay sahip olduğu şeye başka birisi çabalayarak sahip olabiliyor. Herkes kendi hikayesinin dinamiğine göre birşeyler yaşıyor. Ama bunlar tatlı telaşlar bence. Yeter ki çözümsüz bir sorun olmasın..

Hiç öyle bir genellleme yok. Ona bakarsan evlenip ilk gece hamile kalan da var. Herkesin hikayesi kendine canım. Olabilir olmazsa da sonraki aylarlarda olabilir. Ama herşeyin başı umut etmek.

doru diyosun cnm millet üstüne korunup hamile kalıyo geri çekme yöntemiyle bunuda duymuştum.. ne biliim işte hala bana adet olcakmışım gibi geliyo henüz 1 gün gecikti.. benim zaten 4-5 gün gecikmem olduğundan 1 hafta sonra falan anca test yaparım ben hala adet olmazsam tabi :)

Umarım sağlıkla alacaksın kucağına.. hayatta herşey böyle değil mi birisinin oradan geçerken öylesine kolay sahip olduğu şeye başka birisi çabalayarak sahip olabiliyor. Herkes kendi hikayesinin dinamiğine göre birşeyler yaşıyor. Ama bunlar tatlı telaşlar bence. Yeter ki çözümsüz bir sorun olmasın..
amin canım haklısın. Ama kim ne derse desin, ben bu hayatta en çok istediğin şeyle imtihan edildiğini çok iyi anladım.

• kizlar merhaba araniza yeni katildim bir kez kimyasal gebelim yasadim bu ay da gunum geceli 10. cu gun sabah ilk idrarimla test yaptim silik cikti sizce nedir gorseli paylasiyorum ama yuklenmiyo biri koyu cizgi ikincisi cok acik bir pembe

Bu teste bakabilir misiniz ? Bir saattir böyle hiç bi değişiklik yok

Eklentiler

• CE4B7221-3DDC-4A03-B320-BA4D2A20AE04.png
    CE4B7221-3DDC-4A03-B320-BA4D2A20AE04.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 39
rüyamda bebek gördüm canım kıza benziyodu altında kırmızıya benzer tayt vardı süslü püslü :) kilolu çok tatlı bi kızdı saçı yoktu :) uyuyordu bende kaynanama diyorumki bu bebek kimin böyle. Oda diyo arkadaşımın bebeği :) çok tatlıydı bembeyaz yüzü vardı
Ne guzel bir ruya allahim :)

Back