- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
Allah yardim eder :)Bende az önce çörek otu bal ve tarçın karışımını yaptım. Sabahları aç karna nasıl yicem Allah bilir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardim eder :)Bende az önce çörek otu bal ve tarçın karışımını yaptım. Sabahları aç karna nasıl yicem Allah bilir:)
inşallah canım :)Allah yardim eder :)
kötüsünü düşünmeyelim canımkızlar benimde bat günüm bugün... 3 aydır falan 4-5 gün gec olduğumdan şuan için 4-5 günüm kaldı ya hasta olucam yada olmucm dua edin :) ama ilk ay deneme olduğundan olursam da yapacak bişi yok herşeyin hayırlısı... sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum gerçi kısmet artık.
kötüsünü düşünmeyelim canım
valla esnesek belirti sayıyoruz artık :) o kadar kendimize empoze etmişizki :))öle tabi de gerçi hamile kalsam belirtileri nelerdir onu bile bilmiyorum cahillik ilk gebeliğim olacağından :) şuan için hiç bişey hisstmiyorum sadece hafiften karnım ağrıyo okadar
Insallah canim ya ben 6 aylik evliyim ilk gebeligim 8 hafta 4 gunlukken kalp atislari durudgu icin kaybettim bebegimi simidede cok istoyorim bi bebis esimde cok istiyo rabbim herkeze nasip etsin insallaGEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
![]()
Rabbim sabir versin olur insallah zamanla hepimizin kucagi dolucak insallah :)Insallah canim ya ben 6 aylik evliyim ilk gebeligim 8 hafta 4 gunlukken kalp atislari durudgu icin kaybettim bebegimi simidede cok istoyorim bi bebis esimde cok istiyo rabbim herkeze nasip etsin insalla
valla esnesek belirti sayıyoruz artık :) o kadar kendimize empoze etmişizki :))
Rabbim sabir versin olur insallah zamanla hepimizin kucagi dolucak insallah :)
Amin amin canim rabbim herkeze nasip etsin insallahRabbim sabir versin olur insallah zamanla hepimizin kucagi dolucak insallah :)
Canım benim Rabbim hayırlısıyla ol emri verir inşallah bizler içindesorma cnm hahahahah :) piskolojik resmen bilinç altımıza resmen nası yerleştiyse.. herşeyden mim kapar oldumm...
Amiiinnn insallahAmin amin canim rabbim herkeze nasip etsin insallah
çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. İnşallah dileğine en yakın zamanda kavuşursunInsallah canim ya ben 6 aylik evliyim ilk gebeligim 8 hafta 4 gunlukken kalp atislari durudgu icin kaybettim bebegimi simidede cok istoyorim bi bebis esimde cok istiyo rabbim herkeze nasip etsin insalla
Insallah canim sizlerimde rabbim gonlune gore versin rabbim bi versin kalp atislarini bi duyin varya sanki dunyalar sizin kup kup kup atisi varya rabbim sen bir daha yasat bizlere isteyen herkezede ver rabbimçok geçmiş olsun canım Allah sabır versin. İnşallah dileğine en yakın zamanda kavuşursun
yüreğine sağlık canım ya amiiiiiin inşallahInsallah canim sizlerimde rabbim gonlune gore versin rabbim bi versin kalp atislarini bi duyin varya sanki dunyalar sizin kup kup kup atisi varya rabbim sen bir daha yasat bizlere isteyen herkezede ver rabbim
Amiiinnn allah razi olsun canimInsallah canim sizlerimde rabbim gonlune gore versin rabbim bi versin kalp atislarini bi duyin varya sanki dunyalar sizin kup kup kup atisi varya rabbim sen bir daha yasat bizlere isteyen herkezede ver rabbim
Seninde canim benim allah razi olsnyüreğine sağlık canım ya amiiiiiin inşallah
Benim belirtilerim kasık agrısı ile başladı. Adet tarihime yakın göğüs hassasiyeti arttı hatta dokunamıyordum bile. Her an adet olacak gibi hissediyordum. Kasık agrım devam edince kasık agrısı için doktora gitmiştim adetten 3 gün önce. Ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Tabi düşük yaptım sonra. 3 hafta olmasına rağmen Şimdi aynı belirtileri yaşıyorum ama bakalımöle tabi de gerçi hamile kalsam belirtileri nelerdir onu bile bilmiyorum cahillik ilk gebeliğim olacağından :) şuan için hiç bişey hisstmiyorum sadece hafiften karnım ağrıyo okadar
geçmiş olsun canım. İnşallah bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsınBenim belirtilerim kasık agrısı ile başladı. Adet tarihime yakın göğüs hassasiyeti arttı hatta dokunamıyordum bile. Her an adet olacak gibi hissediyordum. Kasık agrım devam edince kasık agrısı için doktora gitmiştim adetten 3 gün önce. Ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Tabi düşük yaptım sonra. 3 hafta olmasına rağmen Şimdi aynı belirtileri yaşıyorum ama bakalım