Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. Yeni yıl planlarım içinde hamilelik var. 2018 de gebe kalmak istiyorum. Yalnız bir sorum var sizlere, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama adetin 3. Günü yapılan testlerde fsh6c e2 estradiol hormonu 28 çıktı. Fsh normal sınırlarda ama laboratuvarın referans değerlerinde e2 alt sınırı 30 dan başlıyordu. Bu durum gebelik için sıkıntı teşkil eder mi? Bir de 31 yaş için 1.50 amh değeri iyi midir?

bütün erkekler aynı demekki :KK70: eskiden bende tek biyere gidemezdim zamanla alışıyolar şimdi ankadaya bile tek gönderir :KK70: öyle tabi canım ama ben bilmiyom ya sanki değilmişim gibi geliyo çünkü yeni düşük yaptım böyle olması normaldir adet düzensizliği olabilir bu durumlarda bilmiyorum ya kafam okadar karışıkki. Düşüğümde bende aynı böyle şey yaşadım 5 gün adet oldum sandım 1 hafta sonra kanamam oldu çok şiddetli ağrımda oldu gittim doktor gebesin dedi. Doktor soruyo nezaman adet oldun diyo 1 hafta önce dedim kendisi bile şaşırdı adam yani benim aklımın ucundan dahi geçmezdi çünkü kanamam var yani nasıl hamile olabilirimki dedim ama allah ol diyince oluyor verende alanda o hesap sormak ne haddimize. Ondan gelen herşeye şükür canım senin yaş kaç
Dogru diyosun canim rabbim hayirlisini eylesin bizim icin yasim 28 senin

Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. Yeni yıl planlarım içinde hamilelik var. 2018 de gebe kalmak istiyorum. Yalnız bir sorum var sizlere, doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama adetin 3. Günü yapılan testlerde fsh6c e2 estradiol hormonu 28 çıktı. Fsh normal sınırlarda ama laboratuvarın referans değerlerinde e2 alt sınırı 30 dan başlıyordu. Bu durum gebelik için sıkıntı teşkil eder mi? Bir de 31 yaş için 1.50 amh değeri iyi midir?
Benim hic bir bilgim yok malesef uzgunum :(

Aranızda ara sora adet duzensızlıgı yasayan yada progestan ılacını kullanan varmı kozlar benım bat 42 gununde gelmedı

Back