- 27 Aralık 2017
- 466
- 156
- 18
- Konu Sahibi princess--3579
İnşallah gönlüne göre olur herşey. Çok zor yaşamayan bilemez insan yıkılıyor Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı
Amin canim benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah gönlüne göre olur herşey. Çok zor yaşamayan bilemez insan yıkılıyor Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı
5-6 haftalıktı Ben kürtaj olmadım kanamam oldu bir hafta sürdü adet gibiydi. Bir Doktor 5 ay hamile kalma dedi. Diğeri hiç öyle bişey demedi. Bir diğer doktor ise adetin 1 buçuk 2 ay a anca olur dedi. Ben de korunmadım. Ama şimdi bu belirtiler ya adet ya hamilelik ikisi de erken sanki doktorların dediğine göre... valla onu bilmiyorum ama kramp iğne batması gibi oluyordu benim deSen kurtajdan sonra cok cabuk baslamiisin ben kurtajdan sonra 2 kere adet gordum denemeye basladik tabiki hayırlısı olsun insallah bide karnimin ici seyiriyo benim
Benimde ayni sekilde oluyo iste5-6 haftalıktı Ben kürtaj olmadım kanamam oldu bir hafta sürdü adet gibiydi. Bir Doktor 5 ay hamile kalma dedi. Diğeri hiç öyle bişey demedi. Bir diğer doktor ise adetin 1 buçuk 2 ay a anca olur dedi. Ben de korunmadım. Ama şimdi bu belirtiler ya adet ya hamilelik ikisi de erken sanki doktorların dediğine göre... valla onu bilmiyorum ama kramp iğne batması gibi oluyordu benim de
Adet tarihine ne kadar vardı. En güvenilir kan testi çünkü ben digerinde hamile olduğum halde adete 10 gün kala baktığım için negatif çıkmıştıBenimde ayni sekilde oluyo iste
15 aralik adet oldm iste dusunAdet tarihine ne kadar vardı. En güvenilir kan testi çünkü ben digerinde hamile olduğum halde adete 10 gün kala baktığım için negatif çıkmıştı
Ha doğru senin şu an yumurtlama günlerin yani valla dediğim gibi herşey olabilir. Bana doktor dediğine göre yumurtalama günlerim 8-14 kasım arasıydı. Ben 9 kasımda hamile kalmışım. Tam da o günler agrı başlamıştı. Ümitlendirmek istemem tabi ama benim belirtilere benzediği için söyledim. Bir hafta sonra bence test yaptır15 aralik adet oldm iste dusun
Bakalim canim hayielisi sen kac haftalikainHa doğru senin şu an yumurtlama günlerin yani valla dediğim gibi herşey olabilir. Bana doktor dediğine göre yumurtalama günlerim 8-14 kasım arasıydı. Ben 9 kasımda hamile kalmışım. Tam da o günler agrı başlamıştı. Ümitlendirmek istemem tabi ama benim belirtilere benzediği için söyledim. Bir hafta sonra bence test yaptır
Bir de benim alt göbeğimde hafif sertlik vardı. Şimdi yine aynı sertlik var adet öncesi de olur mu BU sertlik. Ben sadece haöile kalınca farketmiştimBenimde ayni sekilde oluyo iste
Ben öğrendiğimde 4 haftalıktı. 6 haftalıkken düşük yaptımBakalim canim hayielisi sen kac haftalikain
benimde kaenim cok sertti asiri dereceBir de benim alt göbeğimde hafif sertlik vardı. Şimdi yine aynı sertlik var adet öncesi de olur mu BU sertlik. Ben sadece haöile kalınca farketmiştim
İnşallah vardır bişeyler hayırlısıyla eğer pozitif çıkarsa söylersinbenimde kaenim cok sertti asiri derece
Tabiki bakalim ama kasiklarim baya bi agriyo bakalim allah buyuk rabbim herkeze nasipnetsin insallahİnşallah vardır bişeyler hayırlısıyla eğer pozitif çıkarsa söylersin
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumTabiki bakalim ama kasiklarim baya bi agriyo bakalim allah buyuk rabbim herkeze nasipnetsin insallah
Insallah canim benimİnşallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
salma kendini diri bas :)) güzel haber bekliyorum
Hayirlisi bakalim canim ya
Aynn caniminşallah cnm herşeyin hayırlısı... olacağı varsa zaten olur hiç anlamayız bile..
Aynen sıkılıyo insan walla ya sadece hanile kalmak icin yatiyo gibi hissediyo insan bende sirt ustu yatiyorum yarim saat falan kalcamin altina yastik koyuyorum bacaklar hawada belim cikacakmis gibi oluyo walla :) ama yapicak bisey yok yani birde dusunuyorum sanki her hamile kalan bizim gibi yapmiyo ya diye ama genede o sekilde yatiyorum ben iste zaten ne kadar yatarsak yatalim ayagi kalkinca gene sivi su gibi bisey akiyo yanikızlarrr adetten sonra gün aşırı ilişki diyolar doktorlar ama insan sıkılıyoda yanii ama yapacak bişi yok mecbur olacak.. ben sadece sırt üstü yatıyorum bi kaç arkadaşım kalçanın altına yastık koyup ayakları havaya kaldırmak gerektiğini sölemişti ben hiç o şekilde şeyler yapmıyorum ya.. hatta sırt üstü yatıyorum o zaman dışarı biraz da akıyoo.. siz neler yapıyosunuzz varmı böle değişik fikirler siz de de ???