- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
- Konu Sahibi princess--3579
Umarım inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsingeçmiş olsun canım. İnşallah bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsingeçmiş olsun canım. İnşallah bebişin olur ve sağlıkla kucağına alırsın![]()
Insallah canim sizlerimde rabbim gonlune gore versin rabbim bi versin kalp atislarini bi duyin varya sanki dunyalar sizin kup kup kup atisi varya rabbim sen bir daha yasat bizlere isteyen herkezede ver rabbim
Amin canim benimamin cnm benim inşallah tez vakitteee rabbim çok bekletmesin sağlıklı sıhhatli bebişler doğuralım :)
Benim belirtilerim kasık agrısı ile başladı. Adet tarihime yakın göğüs hassasiyeti arttı hatta dokunamıyordum bile. Her an adet olacak gibi hissediyordum. Kasık agrım devam edince kasık agrısı için doktora gitmiştim adetten 3 gün önce. Ve hamile olduğumu öğrenmiştim. Tabi düşük yaptım sonra. 3 hafta olmasına rağmen Şimdi aynı belirtileri yaşıyorum ama bakalım
Ben 15 aralik adet oldum ama bende cok fazla kasik agrisi var sanirim hamile olamam heraldeallahım gönlümüze göre versin inşallah canımm çok saoll gerçi herkes te belirtiler farklı olabiliyormuş ama adet olacağını zanneden bi çok arkadaşım var hamile kalan yaşayıp görcez allahın izniyle..
Aynen canım Allah gönlümüze göre versin inşallahkızlar benimde bat günüm bugün... 3 aydır falan 4-5 gün gec olduğumdan şuan için 4-5 günüm kaldı ya hasta olucam yada olmucm dua edin :) ama ilk ay deneme olduğundan olursam da yapacak bişi yok herşeyin hayırlısı... sanki hasta olacakmışım gibi hissediyorum gerçi kısmet artık.
İnşallah sorunsuz şekilde yaşarız görürüz o günleri tabi ki ben sen öyle duymuştum herkeste farklı diye :)allahım gönlümüze göre versin inşallah canımm çok saoll gerçi herkes te belirtiler farklı olabiliyormuş ama adet olacağını zanneden bi çok arkadaşım var hamile kalan yaşayıp görcez allahın izniyle..
Ben 15 aralik adet oldum ama bende cok fazla kasik agrisi var sanirim hamile olamam heralde
Benim kasık agrım yumurtlamanın 2. Gününde başlamıştı ve adet tarihine kadar da devam etmişti meğerse hamileymişim.Ben 15 aralik adet oldum ama bende cok fazla kasik agrisi var sanirim hamile olamam heralde
Aynen canım Allah gönlümüze göre versin inşallah
salma kendini diri bas :)) güzel haber bekliyorumbende de 1 hafta önceye kadar acayip bir karın ağrısı kasık ağrısı yaşadım anlamadım üşüttüm sanırım bat ım bugün olmasına rağmen bugün çok hafiften bi karın ağrısı var tatlı tatlı ağrıyo.. gerçi 4-5 gün gecikmelerim oluyo 3 aydır falan adet olcam gibi hissediyorum ama bakalım..
Yaaa test yaptin mi ben yaprim yok bisey ama erken sanirimBenim kasık agrım yumurtlamanın 2. Gününde başlamıştı ve adet tarihine kadar da devam etmişti meğerse hamileymişim.
Adetten üç gün önce kasık agrımdan dolayı gidince kan testi yapmıştım 120 çıkmıştı. Adete bir gün kala da idrar testinde pozitif çıkmıştıYaaa test yaptin mi ben yaprim yok bisey ama erken sanirim
Hayirlisi bakalim canim yabende de 1 hafta önceye kadar acayip bir karın ağrısı kasık ağrısı yaşadım anlamadım üşüttüm sanırım bat ım bugün olmasına rağmen bugün çok hafiften bi karın ağrısı var tatlı tatlı ağrıyo.. gerçi 4-5 gün gecikmelerim oluyo 3 aydır falan adet olcam gibi hissediyorum ama bakalım..
Adetime daha var ben idrar testi yaprim erken gecebelik testi yaptim yok yok yok :))) hayirli rabbim biliyoAdetten üç gün önce kasık agrımdan dolayı gidince kan testi yapmıştım 120 çıkmıştı. Adete bir gün kala da idrar testinde pozitif çıkmıştı
Hiç böyle kasık ağrısı yaşamadığım için kasık agrısı devam edince şüphelenmiştim aslında ama adet günü yaklaştıkça her an adet olacak gibi hissedince yoktur diye düşünmüştüm. Sonra düşük yaşadım bilmiyorum neden ama yoğun çalıştığım için mi yoksa sağlıksız olduğu için mi bilemiyorum birden kanamam başlamıştıYaaa test yaptin mi ben yaprim yok bisey ama erken sanirim
Valla ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım geçen gün ama negatif çıktı. 5 aralıkta düşük yaptım 18 Aralık’tan beri aynı kasık agrısını yaşıyorum. Dört gündür de göğüs hassasiyetim var. Adet mi hamilelik mi bu kadar erken kalabilir miyim bilmiyorum ama zaman gösterecek. Bence sen erken gebelik testini yapacaksan da adete bir kaç gün kala yap. Ya da kan testi yapAdetime daha var ben idrar testi yaprim erken gecebelik testi yaptim yok yok yok :))) hayirli rabbim biliyo
Ben 8 haftalikken kanamam oldu kahve rengi kan geldi hemen dr gittik alttan muaneye bakti ve bebegin kalp atislari yok dedi dunyam basima yikildi resmen ertesi gun kurtaja alindim ama cok agladim allah affetsin unutmak icin neler yaptim rabbim affetsin simdi namazima basladim rabbimden hayieli bi kiz evladi istyrm saglikli bi sekildeHiç böyle kasık ağrısı yaşamadığım için kasık agrısı devam edince şüphelenmiştim aslında ama adet günü yaklaştıkça her an adet olacak gibi hissedince yoktur diye düşünmüştüm. Sonra düşük yaşadım bilmiyorum neden ama yoğun çalıştığım için mi yoksa sağlıksız olduğu için mi bilemiyorum birden kanamam başlamıştı
Sen kurtajdan sonra cok cabuk baslamiisin ben kurtajdan sonra 2 kere adet gordum denemeye basladik tabiki hayırlısı olsun insallah bide karnimin ici seyiriyo benimValla ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım geçen gün ama negatif çıktı. 5 aralıkta düşük yaptım 18 Aralık’tan beri aynı kasık agrısını yaşıyorum. Dört gündür de göğüs hassasiyetim var. Adet mi hamilelik mi bu kadar erken kalabilir miyim bilmiyorum ama zaman gösterecek. Bence sen erken gebelik testini yapacaksan da adete bir kaç gün kala yap. Ya da kan testi yap
İnşallah gönlüne göre olur herşey. Çok zor yaşamayan bilemez insan yıkılıyor Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyıBen 8 haftalikken kanamam oldu kahve rengi kan geldi hemen dr gittik alttan muaneye bakti ve bebegin kalp atislari yok dedi dunyam basima yikildi resmen ertesi gun kurtaja alindim ama cok agladim allah affetsin unutmak icin neler yaptim rabbim affetsin simdi namazima basladim rabbimden hayieli bi kiz evladi istyrm saglikli bi sekilde