Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasil yapiliyo ve adetkenmi yapiliyo

Nasil yapiliyo ve adet bittikten sonrami yapiliyo bi kac yerde okumustum ama farkli hep
Adet biter bitmez başlicaksın 15 gün kullancaksın yumurtlama gününe kadar ama hergün canım aksatmak yok. 1 soğanı dörde böl kabuklarıyla ama açık kahverengi olan canım. İçme suyuyla kaynat az ılıyınca iç çok soğumasın kötü oluyor tadı

Adet biter bitmez başlicaksın 15 gün kullancaksın yumurtlama gününe kadar ama hergün canım aksatmak yok. 1 soğanı dörde böl kabuklarıyla ama açık kahverengi olan canım. İçme suyuyla kaynat az ılıyınca iç çok soğumasın kötü oluyor tadı
Ilacta kullanıcm ya testt tepkı yapmasın

Bu kaynattigimi gunde bir keremi yapiyorim ve hepsini bir andami iciyorim

Bende yapiyorum bu ay bugun 9. Gun misafirim vardi bi aksam bi sabah yapamadim diger gunler hep yaptim yumurtlama gunumde gecti kasik agrima gore ama yumurtlama akintisini yakalayamadim yumurtlayana kadar her gece yatmadan corek otu yagi ictim bakalim ins bu ay ise yarar bat 5 ocak

Back