- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi princess--3579
herşeye faydası var canım adet söktürücü rahmi temizliyor gebelik içinde etkili kürSogan kuru adet soktırucu degılmıydı cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeye faydası var canım adet söktürücü rahmi temizliyor gebelik içinde etkili kürSogan kuru adet soktırucu degılmıydı cnm
ben yaeın doktora bi gideyim kesinleşsin neyim var söylesin doktor ondan sonra bebek yoksa soğan kürü denicemHem onu deniycem hemde incir kürünü bu ay
Benımde bat gecto buayda napsam bıde yumurtam catlamadıherşeye faydası var canım adet söktürücü rahmi temizliyor gebelik içinde etkili kür
burda bi arkadaş yazmıştı soğan kürü denemiş 1 ayda 4 kere yumurtlamış kızBenımde bat gecto buayda napsam bıde yumurtam catlamadı
Aaaa hadıya bnm sag yumurtalıktq 21 mm yumurtq yakılıyo ya yazık oldu catlamadı buay cok calısmıstık nası yapcaz onuyaburda bi arkadaş yazmıştı soğan kürü denemiş 1 ayda 4 kere yumurtlamış kız![]()
Nasil yapiliyo ve adet bittikten sonrami yapiliyo bi kac yerde okumustum ama farkli hepben yaeın doktora bi gideyim kesinleşsin neyim var söylesin doktor ondan sonra bebek yoksa soğan kürü denicem
Soğan kürüüüAaaa hadıya bnm sag yumurtalıktq 21 mm yumurtq yakılıyo ya yazık oldu catlamadı buay cok calısmıstık nası yapcaz onuya![]()
Adet biter bitmez başlicaksın 15 gün kullancaksın yumurtlama gününe kadar ama hergün canım aksatmak yok. 1 soğanı dörde böl kabuklarıyla ama açık kahverengi olan canım. İçme suyuyla kaynat az ılıyınca iç çok soğumasın kötü oluyor tadıNasil yapiliyo ve adetkenmi yapiliyo
Nasil yapiliyo ve adet bittikten sonrami yapiliyo bi kac yerde okumustum ama farkli hep
Ilacta kullanıcm ya testt tepkı yapmasınAdet biter bitmez başlicaksın 15 gün kullancaksın yumurtlama gününe kadar ama hergün canım aksatmak yok. 1 soğanı dörde böl kabuklarıyla ama açık kahverengi olan canım. İçme suyuyla kaynat az ılıyınca iç çok soğumasın kötü oluyor tadı
Bu kaynattigimi gunde bir keremi yapiyorim ve hepsini bir andami iciyorimAdet biter bitmez başlicaksın 15 gün kullancaksın yumurtlama gününe kadar ama hergün canım aksatmak yok. 1 soğanı dörde böl kabuklarıyla ama açık kahverengi olan canım. İçme suyuyla kaynat az ılıyınca iç çok soğumasın kötü oluyor tadı
Onu bilmiyorum canım ama zararı olmaz yararı olur bu kürün.Ilacta kullanıcm ya testt tepkı yapmasın
Bu kaynattigimi gunde bir keremi yapiyorim ve hepsini bir andami iciyorim
Hahahaha tamam canim allah razi olsun sendenOnu bilmiyorum canım ama zararı olmaz yararı olur bu kürün.
Ay kendimi bir an ibrahim saraçoğlu gibi hissettimevellallah
günde birkere yemekten yarım saat önce :) hepsini bi dikişte burnunu tıkayıp iç kusma
![]()
Aynen canım malesef bizim avunacağımız hiç bişey yokAy ne guzel iste bak senin tutuncak bi dalin var benim oyle biseyim yok![]()
Tek tutunacak dalimiz bu konuda eşlerimizAynen canım malesef bizim avunacağımız hiç bişey yok(
Allah razı olsun onlardanTek tutunacak dalimiz bu konuda eşlerimiz
Kesinlikle dogru iyiki warlar çok şüķüŕAllah razı olsun onlardan
Bu hangi kür kızlarOnu bilmiyorum canım ama zararı olmaz yararı olur bu kürün.
Ay kendimi bir an ibrahim saraçoğlu gibi hissettimevellallah
günde birkere yemekten yarım saat önce :) hepsini bi dikişte burnunu tıkayıp iç kusma
![]()
Bu hangi kür kızlar[/QUOTE
Sogan kürü :)