Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun valla biz ilk 2 sene dusunmedik 2017 nin ilk ayinda adet olmustum bir hafta sonra tekrar kahverengi leke seklinde kanamam oldu test yaptim pozitif doltora gitti beta 25 cokti bir kac kere kan verdim negatiflesti doktora dedim neden oyle oldu dusukmu yaptim hayir rahimde tutunma olmamis o yuzden dedi bi yandan diyorum acaba bu senenin ocak ayindada hamile kalirim insallah diye o zaman korunuyoduk nasil hamile kalmisim anlamadim walla allahin takdiri iste :)
canım öyle durumlar için rahime tutunsun diye estrofem kullandırıyo doktorum

Allah ol der ve olur
canımızı sıkınca kafamızı dağıtamayınca daha kötü oluyor herşey
beyin öyle mükemmel yaratılmış ki
biz yönlendiriyoruz onu
stres yaptıkça olmayacak dedikçe olmuyor

birsürü örnek var çevremde
bir tanıdıgımıza doktor bey benim cocugum olur senin olmaz demiş
dünyası yıkıldı artık dönüş yok dedi umutları bitti ikinci evliliğiydi hiç çocugu yoktu
o kadın bir gün diyorki
doktordan çok daha iyi bilen biri var..
Rabbim

yılmadı umudunu kesmedi ve 38 yasında kızını dogurdu

sonra bebeğini alıp aynı doktora gidip doktor bey siz doğurmadan ben doğurdum demiş :) yanında bir saksı kaktüs de hediye götürerek

ben devasa bir kistim varken kızımı dogurdum

dr dediki tedavisiz cocugun olmaz ilk aydan oldu
7 sene geçti aradan hamile kaldım düşük yaptım
yılmadım
biliyorum ki kısmette varsa bebişim gelicek
bekliyorum sabırla

• Beğen
Reactions: Eva
Iki gün önce eşime söyledim aynı sözü sanki bizim çocuğumuz olmayacak dedim aslında evlenmeden önce düşünüyordum aklıma geliyordu sonunda yaşadım.
Zaten bu hayatta en çok korktuğumuz ve en çok istediğimiz şeylerle imtihan oluruz hep. Önemli olan Allahın izniyle bu imtihanlardan hayırlı bi şekilde çıkmak canım. Umarım bizlerde müjdeli haberleri çok yakında alırız. Adet olsanda umudunu kaybetme her şeyde vardır bi hayır

Zaten bu hayatta en çok korktuğumuz ve en çok istediğimiz şeylerle imtihan oluruz hep. Önemli olan Allahın izniyle bu imtihanlardan hayırlı bi şekilde çıkmak canım. Umarım bizlerde müjdeli haberleri çok yakında alırız. Adet olsanda umudunu kaybetme her şeyde vardır bi hayır
Çok haklısın canım . Desteğin için çok teşekkür ederim.

Allah ol der ve olur
canımızı sıkınca kafamızı dağıtamayınca daha kötü oluyor herşey
beyin öyle mükemmel yaratılmış ki
biz yönlendiriyoruz onu
stres yaptıkça olmayacak dedikçe olmuyor

birsürü örnek var çevremde
bir tanıdıgımıza doktor bey benim cocugum olur senin olmaz demiş
dünyası yıkıldı artık dönüş yok dedi umutları bitti ikinci evliliğiydi hiç çocugu yoktu
o kadın bir gün diyorki
doktordan çok daha iyi bilen biri var..
Rabbim

yılmadı umudunu kesmedi ve 38 yasında kızını dogurdu

sonra bebeğini alıp aynı doktora gidip doktor bey siz doğurmadan ben doğurdum demiş :) yanında bir saksı kaktüs de hediye götürerek

ben devasa bir kistim varken kızımı dogurdum

dr dediki tedavisiz cocugun olmaz ilk aydan oldu
7 sene geçti aradan hamile kaldım düşük yaptım
yılmadım
biliyorum ki kısmette varsa bebişim gelicek
bekliyorum sabırla
ne kadar güzel anlatmışsın yüreğine sağlık. Valla bana çok iyi geldi bu yazdıkların. Dünde yazdım burda takip ettiğim bir hoca anlatıyor; insanlar çocuk yapacağız veya çocuk yapmayı düşünüyoruz deyip duruyorlar halbuki sağımızda solumuzda melekler her söylediğimizi kaydediyor diyo. Ey mümin bil ki sen çocuk yapamazsın. Allah dilerse o çocuğu yaratır diyor. Bunun üzerine söylenecek pek bişey bırakmıyor zaten

Back