Gebeliğe Hazırlık 2018 yılı - Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane canim.2012de evlendim.Kizimda 2014 Mayis dogumlu.
Deme tabii kucukte olsan gerek yok :))))
Allah bagislasin kizini. Rabbim bizlerede nasip etsin valla dayanamayip test alicaktim esim olsan ben tipinden anlarim senin dedi bende almiyom o zaman dedim

kızlar bende korunmasız 9.ayımdayım allahtan ümit kesilmez diyip bekliyorum inşallh daha cok beklemem

Allah bagislasin kizini. Rabbim bizlerede nasip etsin valla dayanamayip test alicaktim esim olsan ben tipinden anlarim senin dedi bende almiyom o zaman dedim

:))))) beklemek iyidir bosver moralini bozacagina

1.25 çıktı sonuç döllenme döneminde galiba dedi doktor Pazartesi tekrar yapcaklar
Canim 1.25 e mi dollenme döneminde dedi ilk defa boyle bir dr yorumu gördüm. 5 in altinda degerlere yok diyorlar insallah seninki gec dollenmedir. Hatta bazi dr lar var ki kese gorene kadar ağızlarından gebe lafini duyamazsın

Canim 1.25 e mi dollenme döneminde dedi ilk defa boyle bir dr yorumu gördüm. 5 in altinda degerlere yok diyorlar insallah seninki gec dollenmedir. Hatta bazi dr lar var ki kese gorene kadar ağızlarından gebe lafini duyamazsın
Bana Pazartesi tekrar gel dedi hatta o zaman ben hamile değilim

Doğrudur haklısınız ama adette olmadım allah korusun adet ye gelmedi e bu durum da ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…