• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 yılı - Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz tedirginlik birazda bekleyince ehh sonuc wc :))))
Bisey sorabilirmiyim size. Sanirim annesiniz :) adet agrilariniz aynen oldumu hamileliginizi ogrenmeden once beklerken yani hamile kaldiginiz ay. Kimisi ayni agrilar gene oluyor diyor.

Evet biliyorum, daha 2017 - Eylül ayındayız.
2018 e çok var. Ama zaman çok hızlı geçiyor.
Belki buralarda da benim gibi geleceğini planlamayı sevenler vardır diye düşündüm.
Yoksa da 2018 yılı girdikten sonra katılanlar olur.

2018 yazında eğer bir problem yoksa hamile olmak istiyorum.
Planlı bir hamilelik en başından beri hep istediğim şeydi.
Bunun için önceden neler yapmalıyız, hangi gebelik öncesi testler yapılmalı, beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz, hamilelik sürecinden önce yapmamız gerekenler var mı vs gibi konuları konuşabiliriz. Daha önce hamilelik yaşayanlar da fikirlerini belirtirler, deneyimlerden yararlanıp bu süreci beraber tamamlarız.

Bu başlığı 2018 e kadar ara ara güncellerim
Katılmak isteyenler olursa görüşürüz :KK66:

2 aydır bebek düşünüyoruz karar verir vermez doktora gittim kan testi ve şeker yüklemesi yaptı ve folik asit başlattı şuan beklemedeyim inş. gönlüne göre olur

Bisey sorabilirmiyim size. Sanirim annesiniz :) adet agrilariniz aynen oldumu hamileliginizi ogrenmeden once beklerken yani hamile kaldiginiz ay. Kimisi ayni agrilar gene oluyor diyor.

Evet arkadasada onu yazmistim.
Gunumde ayni sizilarim olmustu olacakmis gibiydim surekli oldum sanip wcye gidiyordum hatta,sonraki bikac ayda ayni gunlerde ayni sizilarim devam etmisti :)

Evet arkadasada onu yazmistim.
Gunumde ayni sizilarim olmustu olacakmis gibiydim surekli oldum sanip wcye gidiyordum hatta,sonraki bikac ayda ayni gunlerde ayni sizilarim devam etmisti :)
Anladim tesekkur ederim ben oldum olucam o yuzden heves edemiyorum

Bugun mu gunun?
Insallah olmazsin bebis vardir.
Olursanda uzulme inan hemen calismalara devam edeceksin en azindan :)
Bugun mu bende bilmiyorum ama adet durumumla ayni haldeyim oldum olucam heran oldum saniyorum. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum igne ve ilac kullaniyorum yumurta olusumu ve catlamasi icin. Gecen ay gecikince bende tam gunumu bilmiyorum takvimim 2sini gosteeriyo. Insallah vardir tabi Allahtan umit kesilmez ama durumda ortada :-)

Bugun mu bende bilmiyorum ama adet durumumla ayni haldeyim oldum olucam heran oldum saniyorum. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum igne ve ilac kullaniyorum yumurta olusumu ve catlamasi icin. Gecen ay gecikince bende tam gunumu bilmiyorum takvimim 2sini gosteeriyo. Insallah vardir tabi Allahtan umit kesilmez ama durumda ortada :-)

E sana da test aldiralim o zaman :)))))))
Cok heyecanli gunde karisikta olunca

Yok ya olucagimi bildigim icin hic test alip canimi sıkmıyorum ben :-)

Aslinda en guzeli gunun gecmesini beklemek
Hem vucudada ayri bi sinyal oluyor hemde netlesiyor biraz daha
Bekleyelim bakalim:KK51:

Back