- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
Aynen ablacim ya yasin kacti senin ?
31 :) Senin?
Benimde biraz zamanim var once sizlerden bekleyecem haberi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ablacim ya yasin kacti senin ?
30 benimde. O zaman abla dememe gerek yokmus31 :) Senin?
Benimde biraz zamanim var once sizlerden bekleyecem haberi :)
30 benimde. O zaman abla dememe gerek yokmuskac tane cocugun var
Allah bagislasin kizini. Rabbim bizlerede nasip etsin valla dayanamayip test alicaktim esim olsan ben tipinden anlarim senin dedi bende almiyom o zaman dedim1 tane canim.2012de evlendim.Kizimda 2014 Mayis dogumlu.
Deme tabii kucukte olsan gerek yok :))))
Ne yaptın canım bebiş var mıGünaydın kızlar az sonra kan vermeye gidiyorum dua edin bana
Allah bagislasin kizini. Rabbim bizlerede nasip etsin valla dayanamayip test alicaktim esim olsan ben tipinden anlarim senin dedi bende almiyom o zaman dedim![]()
Yani oyle bi durumdayimki bi yandan bi borc isi var ona stresliyim bi yandan bunu dusunemiyorum bile suan sadece belimdeki agri rahatsiz ediyor o hatirlatiyor:))))) beklemek iyidir bosver moralini bozacagina
1.25 çıktı sonuç döllenme döneminde galiba dedi doktor Pazartesi tekrar yapcaklarNe yaptın canım bebiş var mı
Hadi insallah ya aramizda birinin haberini alalim bari :)1.25 çıktı sonuç döllenme döneminde galiba dedi doktor Pazartesi tekrar yapcaklar
Hadi inşallah geç döllenme demek ki1.25 çıktı sonuç döllenme döneminde galiba dedi doktor Pazartesi tekrar yapcaklar
Az öncede pembe ile karışık sefaf akıntı olduHadi inşallah geç döllenme demek ki
Az öncede pembe ile karışık sefaf akıntı olduHadi inşallah geç döllenme demek ki
Canim 1.25 e mi dollenme döneminde dedi ilk defa boyle bir dr yorumu gördüm. 5 in altinda degerlere yok diyorlar insallah seninki gec dollenmedir. Hatta bazi dr lar var ki kese gorene kadar ağızlarından gebe lafini duyamazsın1.25 çıktı sonuç döllenme döneminde galiba dedi doktor Pazartesi tekrar yapcaklar
Bana Pazartesi tekrar gel dedi hatta o zaman ben hamile değilimCanim 1.25 e mi dollenme döneminde dedi ilk defa boyle bir dr yorumu gördüm. 5 in altinda degerlere yok diyorlar insallah seninki gec dollenmedir. Hatta bazi dr lar var ki kese gorene kadar ağızlarından gebe lafini duyamazsın
Doğrudur haklısınız ama adette olmadım allah korusun adet ye gelmedi e bu durum da ne olcakCanim 1.25 e mi dollenme döneminde dedi ilk defa boyle bir dr yorumu gördüm. 5 in altinda degerlere yok diyorlar insallah seninki gec dollenmedir. Hatta bazi dr lar var ki kese gorene kadar ağızlarından gebe lafini duyamazsın
Belki gec dollenme vardir degerin yukseldiyse hamile olabilirsin ama benim bir kez 5 e yakin çıkmıştı hamile değildim .Bana Pazartesi tekrar gel dedi hatta o zaman ben hamile değilim
Aklima kimyasal gebelik geliyor ama bunu ancak dr bilir sen duani et insallah hamilesindirDoğrudur haklısınız ama adette olmadım allah korusun adet ye gelmedi e bu durum da ne olcak
Adet oldunuz mu bende değilim demek kiBelki gec dollenme vardir degerin yukseldiyse hamile olabilirsin ama benim bir kez 5 e yakin çıkmıştı hamile değildim .