• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 yılı - Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım geçen ay 28 inde korunmayı bıraktık ayın 1 ekimde adet oldum 2 ekşm bitti iki güncük oldum adet normali 5 gün sürerdi şimdide adet 2 gün geçti geçen hafta testler hep silik çıktı bakalım 5 6 gün bekleyip kana giderim galiba bu Arada belirtiler baş dönmesi aşırı gaz gögüsler büyüdü akıntı var 2 haftadır miğde bulantısı uyku ve halsizlik bel agrısı agız kuruluğu ve idrarde koku var
Canim her belirti hamileligi gostermiyor maalesef karistirilabiliyor o yuzden en dogrusu gidip kan ver zaten zamanin gelmis varsa cikar gulum

Evet 5 ay klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım 1 ay da inifolic uyguladı doktor o ay hamile kaldım ama oda 3 haftalik ken düştü malesef o gün bugündür çabalıyorum olmuyor bi türlü tedaviyi bıraktım 4 ay oldu sanırım tekrar başlıcam tedaviye dile kolay 15 aydır hiç korunmadim ama sadece 2 kez hamile kaldım onlarda düştü şimdi de 9 aydır yine korunmuyorum ve yine olmuyor:işsiz::işsiz:
Olsun Allah’ın izniyle yine olur bırakma sen çalışmaları ve duanı eksik etme canım

Canim her belirti hamileligi gostermiyor maalesef karistirilabiliyor o yuzden en dogrusu gidip kan ver zaten zamanin gelmis varsa cikar gulum
Aynen calışıyorum ama erken çıkacağım inş vereyim diyorum testte silik çıktı hayırlısı ama aşırı gaz var ya :110: allah hepimizin kucağını doldursun inş

Mesela kasık agrılarım çoğaldı ve bel agrım arttı kasıgımda birşey atıyormuş gibi oluyor sonra duruyor anlık kramp gibi

Mesela kasık agrılarım çoğaldı ve bel agrım arttı kasıgımda birşey atıyormuş gibi oluyor sonra duruyor anlık kramp gibi

Anladim canim diyorum ya belirtileri kendini cok dinleme gidip kan ver varsa icin rahatlasin yoksa adetini beklersin gulum en dogrusu bence

Doktorumu aradım 5 6 gün geçsin gel dedi gidecegim bakalım inş olur
Insallah canim gecen ay benim klomen ve catlatma ignesinden sonra 4 gun falan gecikti ama gene adet agrilarim baslamisti o yuzden heveslenmedim. Simdide ayni goguslerimin uclarini elleyemiyorum belim kasiklarim cok agriyor Allahtan hayirlisi ya yazip icimizi rahatlatmaya calisiyoruz elden baska bisey gelmiyor

Insallah canim gecen ay benim klomen ve catlatma ignesinden sonra 4 gun falan gecikti ama gene adet agrilarim baslamisti o yuzden heveslenmedim. Simdide ayni goguslerimin uclarini elleyemiyorum belim kasiklarim cok agriyor Allahtan hayirlisi ya yazip icimizi rahatlatmaya calisiyoruz elden baska bisey gelmiyor
Ben hiç koruma hapı falan hiç birşey kullanmadım doğal korunduk hep şükür inş olur inşş hepimizin

Ben hiç koruma hapı falan hiç birşey kullanmadım doğal korunduk hep şükür inş olur inşş hepimizin
Insallah canim. Bende kullanmadim bizde dogal korunduk. Ama 2 ay bekledik kendiliginden olur diye sonra olmayinca doktora gittim iste hap igne falan yumurta olusmuyo bende bu ay bi tane guzel vardi ama iste artik agrilardan hevesim yok bu ay icin.

Insallah canim. Bende kullanmadim bizde dogal korunduk. Ama 2 ay bekledik kendiliginden olur diye sonra olmayinca doktora gittim iste hap igne falan yumurta olusmuyo bende bu ay bi tane guzel vardi ama iste artik agrilardan hevesim yok bu ay icin.
Her ay akıntın olmuyor mu yumurtalama dan dolayı yapışkan yapıda olan

Her ay akıntın olmuyor mu yumurtalama dan dolayı yapışkan yapıda olan
Onunla alakasi yok gulum yumurta olusmuyor duzenli klomenle bile 5 gun gunde 1er tane aldim olmadi kucuktu yumurta. Bu ayda 7 gun gunde 2 tane kullandim 1 tane guzel boyutta vardi yumurta bakalim hayirlisi. Yumurtlamak icin once yumurtanin olmasi gerek :-)

Onunla alakasi yok gulum yumurta olusmuyor duzenli klomenle bile 5 gun gunde 1er tane aldim olmadi kucuktu yumurta. Bu ayda 7 gun gunde 2 tane kullandim 1 tane guzel boyutta vardi yumurta bakalim hayirlisi. Yumurtlamak icin once yumurtanin olmasi gerek :-)
Canım yumurtlamayı doktor da o şekilde soruyor akışkan yapışkan sefafla beyaz arası akıntı geliyorsa yumurtalama gerçekleşiyor ben de çok araştırıyorum öğretim görevlisiyim tıptaki hocalardan böyle seyler duyuyorum ama çoğu başarılı oluyor İnş seninde olur

Canım yumurtlamayı doktor da o şekilde soruyor akışkan yapışkan sefafla beyaz arası akıntı geliyorsa yumurtalama gerçekleşiyor ben de çok araştırıyorum öğretim görevlisiyim tıptaki hocalardan böyle seyler duyuyorum ama çoğu başarılı oluyor İnş seninde olur
Amin canim evet o dedigin akintiyi biliyorum yapiskan koyu ama beyaz bi akinti demi. Bende belki nadir goruyorum ayda bi kere ancak bana oyle bisey sormadi doktorum yumurtayi takip ettik ama bakalim. Bu ayda olmazsa rahim filmi isticem ben tuplerede bakilsin kafam rahatlasin onume bakayim istiyorum

Evet bnde unutsam çok iyi olucak da unutamiyorum bi türlü

2 ay ara vermeyi dene
Korunma ama dinlenecez de
Ekim Kasim'i atlat mesela Aralik senin ayin olsun
Ve hazirlanabildigin kadar hazirlan kendine bak iyi seyler dusun Araliga kadar
Verdigim aylar ornek ama kendini hazirlamanda ve o arafa kafani rahatlatmana yardimci olacaksin oyle dusun

:KK200:Mrb kuzular siz ne kadardır istiyorsunuz ben daha adet olmadım bu arada

Canim ben kizimda senin gibiydim
Adet gunumde sizimda vardi tuvalete hep bu sefer oldum diye uzulup gidip gelip durmustum
Hamileligin 3-4 ayinda regl donemimde yine ayni sizim surmustu hatta

2 ay ara vermeyi dene
Verdigim aylar ornek ama kendini hazirlamanda ve o arafa kafani rahatlatmana yardimci olacaksin oyle dusun

Adet gunumde sizimda vardi tuvalete hep bu sefer oldum diye uzulup gidip gelip durmustum
İnş bende siz gibi olurum:KK200:

Amin canim evet o dedigin akintiyi biliyorum yapiskan koyu ama beyaz bi akinti demi. Bende belki nadir goruyorum ayda bi kere ancak bana oyle bisey sormadi doktorum yumurtayi takip ettik ama bakalim. Bu ayda olmazsa rahim filmi isticem ben tuplerede bakilsin kafam rahatlasin onume bakayim istiyorum
İşte o akıntı sürekli beyaz degil krem renkte olmalı ve şeffaf şekilde başlamalı o yumurtanın iyi olduğunu gösteriyor canım inş yenilenir ve olur her ay adet dahil 14 gün sonra akıntı başlamalı Kuzum fazla fazla gelmeli

2 ay ara vermeyi dene

Sürekli wcye taşınıyorum :sus:

İşte o akıntı sürekli beyaz degil krem renkte olmalı ve şeffaf şekilde başlamalı o yumurtanın iyi olduğunu gösteriyor canım inş yenilenir ve olur her ay adet dahil 14 gün sonra akıntı başlamalı Kuzum fazla fazla gelmeli
Anliyorum canim insallah nasipte ne varsa o olur ya hayirlisi. Insallah sende de vardir biseyler :)

Back