- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
İnş benimde öyledir o zaman daha yeni oluştuğu için 1,25 çıktı yoksa yok mudur ufff çok kafam karışıkBenimde öyle olmuştu adet başlangıcı sanmıştım amq değilmiş yerleşme kanamasıymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş benimde öyledir o zaman daha yeni oluştuğu için 1,25 çıktı yoksa yok mudur ufff çok kafam karışıkBenimde öyle olmuştu adet başlangıcı sanmıştım amq değilmiş yerleşme kanamasıymış
Döllenme olduktan 3 gün sonra kan değeri yükselmeyd başlıyor diye biliyorum inşallah hamişsindir sen iki gün sonra idrar testi yap predictor Express al hızlı ve kesin sonuç veriyorİnş benimde öyledir o zaman daha yeni oluştuğu için 1,25 çıktı yoksa yok mudur ufff çok kafam karışık![]()
Benim adetime 2-3 gün kala 0.1 çıktı düşün çok düşüktü yok dedik adet bayağı bi geçince çıktıİnş benimde öyledir o zaman daha yeni oluştuğu için 1,25 çıktı yoksa yok mudur ufff çok kafam karışık![]()
Benim adetime 2-3 gün kala 0.1 çıktı düşün çok düşüktü yok dedik adet bayağı bi geçince çıktıİnş benimde öyledir o zaman daha yeni oluştuğu için 1,25 çıktı yoksa yok mudur ufff çok kafam karışık![]()
Kaç gün gecmişti adet canım benim daha İŞte dün bir bugün iki iki gün geçmiş olduBenim adetime 2-3 gün kala 0.1 çıktı düşün çok düşüktü yok dedik adet bayağı bi geçince çıktı
Igne aksatma yapiyor asiri agri yapiyor. Bakalim nasipte olan gelir başaEvet inş hayırlısıyla olur iğne aksatma yapabilir ama olsun inş vardır canım
Yanılmıyorsam 6-7 gün geçmişti canım ama bazılarında adet geçtikten on gün sonra da çıkıyorKaç gün gecmişti adet canım benim daha İŞte dün bir bugün iki iki gün geçmiş oldu
İnş benimde öyledir o zaman daha yeni oluştuğu için 1,25 çıktı yoksa yok mudur ufff çok kafam karışık
Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dünki pembe akıntı geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldiSuan degerin normal canim ama gununde gectigi icin doktor beklemenden yanadir sadece.Cok yeni basliyor olabilir.
Farkli kotu bisy dusunmeye gerek yok simdilik.
Sürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dünki pembe akıntı geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldiadet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor
Umarım yerleşme kanamasıdır ama bence yarın bi idrar tes5i tekrarlayınSürekli ped koyuyorum oldum olacagım diye dünki pembe akıntı geldi bi birde sabah 2 damar gibi küçüçük büyük I harfi büyüklüğünde bu kadar minnacık silince peceteye geldiadet yok pede gelen yok akan yok bu ne oluyor
Evet biliyorum, daha 2017 - Eylül ayındayız.
2018 e çok var. Ama zaman çok hızlı geçiyor.
Belki buralarda da benim gibi geleceğini planlamayı sevenler vardır diye düşündüm.
Yoksa da 2018 yılı girdikten sonra katılanlar olur.
2018 yazında eğer bir problem yoksa hamile olmak istiyorum.
Planlı bir hamilelik en başından beri hep istediğim şeydi.
Bunun için önceden neler yapmalıyız, hangi gebelik öncesi testler yapılmalı, beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz, hamilelik sürecinden önce yapmamız gerekenler var mı vs gibi konuları konuşabiliriz. Daha önce hamilelik yaşayanlar da fikirlerini belirtirler, deneyimlerden yararlanıp bu süreci beraber tamamlarız.
Bu başlığı 2018 e kadar ara ara güncellerim
Katılmak isteyenler olursa görüşürüz![]()
keşke epilasyonu bebek olduktan sonra yaptırsaydın zararlı cünkü ilk bebek mi olacak ?Herkese merhabakonuyu açan arkadaşım littlefinger gibi bende 2018 yazında planlı hamilelik düşünüyorum. Tek korkum 5 yıllık evliyim, uzun bir süre yasminle korundum, son 1 yıldır da eşim korunuyor hap kullanmıyorum. İstediğimiz ay ve zamanda hamile kalmak / kalamamak endişesi var hep, ki kolay olmadığını da biliyorum..
Umarım hepimiz istediğimiz zamanda, sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
benim sorum, henüz 6 ay gibi bir zaman var korunmayı bırakıp denememiz için, ne zaman kadın doğuma gidip muayene olmalıyım henüz erken mi şuan? Bir de epilasyon yaptırıyorum, bunun sakıncası var mı sizce?
![]()
Canım bende epilasyon yaptırdım hamile kalmadan önce uzun bi süre yani çok şükür kurtuldum artık çıkmadı sonra bebek düşündük. Son kontrol seanslarım vardı doktora gittiğimde sordum epilasyona gitmezsen iyi olur dedi son kontrol seanslarına gidemedim. Çok şükür sonrasında güzel haberimizi aldık. Ama şimdi ufaktan çıkıyor gibi geldi bana ama eskisi gibi değil ince ve renksiz tüyler. Epilasyonu aradım doğumdan sonra 2 seansla hallederiz dediler. Demem o ki sen şimdi bırak eğer hamilelik düşünüyosun doğumdan sonra gidersin. Epilasyonun sonuna gelmeyi bekleme sonrası azda olsa çıkıyorHerkese merhabakonuyu açan arkadaşım littlefinger gibi bende 2018 yazında planlı hamilelik düşünüyorum. Tek korkum 5 yıllık evliyim, uzun bir süre yasminle korundum, son 1 yıldır da eşim korunuyor hap kullanmıyorum. İstediğimiz ay ve zamanda hamile kalmak / kalamamak endişesi var hep, ki kolay olmadığını da biliyorum..
benim sorum, henüz 6 ay gibi bir zaman var korunmayı bırakıp denememiz için, ne zaman kadın doğuma gidip muayene olmalıyım henüz erken mi şuan? Bir de epilasyon yaptırıyorum, bunun sakıncası var mı sizce?
![]()
keşke epilasyonu bebek olduktan sonra yaptırsaydın zararlı cünkü ilk bebek mi olacak ?
Canım bende epilasyon yaptırdım hamile kalmadan önce uzun bi süre yani çok şükür kurtuldum artık çıkmadı sonra bebek düşündük. Son kontrol seanslarım vardı doktora gittiğimde sordum epilasyona gitmezsen iyi olur dedi son kontrol seanslarına gidemedim. Çok şükür sonrasında güzel haberimizi aldık. Ama şimdi ufaktan çıkıyor gibi geldi bana ama eskisi gibi değil ince ve renksiz tüyler. Epilasyonu aradım doğumdan sonra 2 seansla hallederiz dediler. Demem o ki sen şimdi bırak eğer hamilelik düşünüyosun doğumdan sonra gidersin. Epilasyonun sonuna gelmeyi bekleme sonrası azda olsa çıkıyorbuarada ben doktora gittim yumurta takibi yaptırdım o ay hamile kaldım. Yumurtalamada sorun yoktu eşimde de sorun yok bende de ama biz yumurtanın çatladığı zamanı kaçırmayalım diye yumurta takibine gitmiştik
![]()
hayırlısı en yakın zamanda olsun inş :) ama bende yaptıracaktım lazer oldugu için yumurtalıklara zarar olur dediler yaptırmadımEvet ilk olacak :) ben daha öncede epilasyon yaptırdım, tam bitmediği için şuan tekrar ediyorum. Hastanede epilasyon yaptırıyorum, bayanın bana dediği hamile kalmadan önce bırakırız, kalanları sonra devam ederiz.. Bende hamile kalmadan temiz olsun her yer, tüycüklerle uğraşmayayım istedim aslında ama![]()
hayırlısı en yakın zamanda olsun inş :) ama bende yaptıracaktım lazer oldugu için yumurtalıklara zarar olur dediler yaptırmadım![]()
bence kesinlikle gitmelisin ben korunmaya biraktigim ay gittim kistim varmis mesela hala onla ugrasiyorum en azndan o zamndan tedaviye baslayabilirdim.ayrica esininde gitmesini tavsiye ederim bi kontrole.erkeklerde de problem olabiliyo ve ilac vs kullanimi zaman kaybettriyo en azindan bu asamalari korunurken gecebilirsiniz insAllah yoktur tabide varsa yaniHerkese merhabakonuyu açan arkadaşım littlefinger gibi bende 2018 yazında planlı hamilelik düşünüyorum. Tek korkum 5 yıllık evliyim, uzun bir süre yasminle korundum, son 1 yıldır da eşim korunuyor hap kullanmıyorum. İstediğimiz ay ve zamanda hamile kalmak / kalamamak endişesi var hep, ki kolay olmadığını da biliyorum..
![]()