- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Bisey sorabilirmiyim size. Sanirim annesiniz :) adet agrilariniz aynen oldumu hamileliginizi ogrenmeden once beklerken yani hamile kaldiginiz ay. Kimisi ayni agrilar gene oluyor diyor.Biraz tedirginlik birazda bekleyince ehh sonuc wc :))))
Aynen öyle vallaBiraz tedirginlik birazda bekleyince ehh sonuc wc :))))
İnş canımAnliyorum canim insallah nasipte ne varsa o olur ya hayirlisi. Insallah sende de vardir biseyler :)
Evet biliyorum, daha 2017 - Eylül ayındayız.
2018 e çok var. Ama zaman çok hızlı geçiyor.
Belki buralarda da benim gibi geleceğini planlamayı sevenler vardır diye düşündüm.
Yoksa da 2018 yılı girdikten sonra katılanlar olur.
2018 yazında eğer bir problem yoksa hamile olmak istiyorum.
Planlı bir hamilelik en başından beri hep istediğim şeydi.
Bunun için önceden neler yapmalıyız, hangi gebelik öncesi testler yapılmalı, beslenmemizi nasıl düzenlemeliyiz, hamilelik sürecinden önce yapmamız gerekenler var mı vs gibi konuları konuşabiliriz. Daha önce hamilelik yaşayanlar da fikirlerini belirtirler, deneyimlerden yararlanıp bu süreci beraber tamamlarız.
Bu başlığı 2018 e kadar ara ara güncellerim
Katılmak isteyenler olursa görüşürüz
Vermedi canım yaşım 20Hamile kaldiginda ilac falan vermedi mi dusuk tehlikesi icin canim benim yas kac senin
Yasin daha cok kucukmus uzme kendini canim. Ayrica dusmesin diye sana ilac vermesi gerekti nasil doktormus o ya. Ikincide bile vermemis ilac bi dahakine dikkat et soyle sen durumunu.Vermedi canım yaşım 20
Naptin sonucu aldin mi ?Günaydın kızlar az sonra kan vermeye gidiyorum dua edin bana
3 ye çıkacak başkent hastanesine gittimNaptin sonucu aldin mi ?
Saat 3temi hadi hayirlisi olsun canim yaz bizede sonucu3 ye çıkacak başkent hastanesine gittim
İnşSaat 3temi hadi hayirlisi olsun canim yaz bizede sonucu
Bisey sorabilirmiyim size. Sanirim annesiniz :) adet agrilariniz aynen oldumu hamileliginizi ogrenmeden once beklerken yani hamile kaldiginiz ay. Kimisi ayni agrilar gene oluyor diyor.
3 ye çıkacak başkent hastanesine gittim
Anladim tesekkur ederim ben oldum olucam o yuzden heves edemiyorumEvet arkadasada onu yazmistim.
Gunumde ayni sizilarim olmustu olacakmis gibiydim surekli oldum sanip wcye gidiyordum hatta,sonraki bikac ayda ayni gunlerde ayni sizilarim devam etmisti :)
Anladim tesekkur ederim ben oldum olucam o yuzden heves edemiyorum
Bugun mu bende bilmiyorum ama adet durumumla ayni haldeyim oldum olucam heran oldum saniyorum. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum igne ve ilac kullaniyorum yumurta olusumu ve catlamasi icin. Gecen ay gecikince bende tam gunumu bilmiyorum takvimim 2sini gosteeriyo. Insallah vardir tabi Allahtan umit kesilmez ama durumda ortadaBugun mu gunun?
Insallah olmazsin bebis vardir.
Olursanda uzulme inan hemen calismalara devam edeceksin en azindan :)
Bugun mu bende bilmiyorum ama adet durumumla ayni haldeyim oldum olucam heran oldum saniyorum. Gecen ay 27sinde olmam gerekirken 3unde oldum igne ve ilac kullaniyorum yumurta olusumu ve catlamasi icin. Gecen ay gecikince bende tam gunumu bilmiyorum takvimim 2sini gosteeriyo. Insallah vardir tabi Allahtan umit kesilmez ama durumda ortada
Yok ya olucagimi bildigim icin hic test alip canimi sıkmıyorum benE sana da test aldiralim o zaman :)))))))
Cok heyecanli gunde karisikta olunca
Yok ya olucagimi bildigim icin hic test alip canimi sıkmıyorum ben
Aynen ablacim ya yasin kacti senin ?Aslinda en guzeli gunun gecmesini beklemek
Hem vucudada ayri bi sinyal oluyor hemde netlesiyor biraz daha
Bekleyelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?