- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
2 buçuk yaşında canım saol :)Maşallah Allah bağışlasın
Oğlun kaç yaşında
Küçükmüş daha bnm oğlan 7 yaşında2 buçuk yaşında canım saol :)
Beraber büyüsünler istedim canım bide yaş geçiyor maglum 30 oldu :)Küçükmüş daha bnm oğlan 7 yaşında
Ne testi canım, hayırlı haberlerle gel inşallah:)Arkadaşlar dua edin 1 hafta sonra test yaptırcaz
Maşallah :) ideal olur yaş aralığı iyi düşünmüşsünüz2 buçuk yaşında canım saol :)
Gerçi ben ilk istediğimde 3 yaşındaydı klomen kullandığım zamanBeraber büyüsünler istedim canım bide yaş geçiyor maglum 30 oldu :)
Sanirim bizde burada olacagiz :)
Arkadaşlar birbirimize dua edelim benim bu hafta yumurtlama zamanım insallah bu ay tuttururuz nolur dua edin çok ihtiyacım varHenüz erken olsada benim gibi yaza hamilelik düşünenler şimdiden tanışalım, konuşalım :)
Inşallah canim bende senin gibiyim 1 hafta sonra belli olacak hadi hayırlısıArkadaşlar birbirimize dua edelim benim bu hafta yumurtlama zamanım insallah bu ay tuttururuz nolur dua edin çok ihtiyacım var
Benim tam ovulasyon cumartesi yada pazar galiba yılbaşı çocuğu olucak Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinInşallah canim bende senin gibiyim 1 hafta sonra belli olacak hadi hayırlısı
Aynen canım ilk daha yeni evliyiz iki aydır uğraşıyoruzAmin inşallah seninde ilk miolacak
Aynen canım ilk daha yeni evliyiz iki aydır uğraşıyoruz
Sen neden yaza düşünüyorsun canım :)Bende yaza düşünüyorum, umarım sadece düşünmekle kalmaz
Sen neden yaza düşünüyorsun canım :)
İnşallah olur :)
Ben 1 yıl diye biliyordum. 6 aymıymış?Özel sağlık sigortası yaptırcam ocak/şubat gibi, 6 ay bekleme süresi var o yüzden temmuzda hak kazanıyorum hamile kalmaya :)
Ben 1 yıl diye biliyordum. 6 aymıymış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?