Hcg filmi sonrası gebelik planlayanlar :)

Rahim filmi çekilmiştim folik asit ve d vitamini kullanmaya başladım daha sonra reglimin 2-3.günü muayene oldum bunun yanı sıra femara kullanmaya başladım 5 gün, sonrasında yumurta takibi yapıldı iki günde bir şeklinde, yumurta veya yumurtalar istenilen boya gelince çatlatma iğnesi oldum 36 saat sonra ilişki denildi buna uydum bu şekilde bir tedavim vardı🌸
Bende rahim filmi çektirdim bi sıkıntı yok dedi doktorum ama bu tarz tedaviler uygulamadı çatlama iğnesi nasıl oluyor inanın hiç bilmiyorum 🤷‍♀️ dokturuma bu tarz tedavi olmak istediğimi söyleyecem bilgi verirmisiniz 🙏

Buraya yazıyorum çünkü bana iyi geliyor,
27 martta 13 haftalık gebeliğim sonlandı, cinsiyetini de öğrenmiştik💙 gelişimi ile alakalı bir sürü sıkıntısı vardı bazı organlar dışardaydı, kordonu kısaydı, bir bacağını görememişti doktorlar falan filan.. Mart benim en sevdiğim aydı eşimin doğum gününden dolayı, ne tesadüftür ki eşimin doğum gününde sonlandı gebeliğim. O süreçten bu zamana eksiğim üzgünüm. Bir yanım eksik gibi. Hissetmediğini sanıyordum onu meğer hissediyormuşum. Zor bir süreçti. Vücudumu toparlamaya çalışıyorum bu süreçte hala daha regl olamadım kontrollerim yapıldı doktor üzüntüme stresime bağlıyor, bu arada doktorumu da değiştirdim İrmet sezer beye geçtim operasyonumu da o yaptı zaten Allah razı olsun ondan, duphaston kullanmaya başladım regl olmak için şuan 4.günümdeyim bakalım bekliyorum. Tekrar güzel haberi alıp buraya yazmak istiyorum.. Biliyorum bir yerlerde benzer şeyler yaşayan insanlar var, yazarak birbirimize derman oluruz olabiliriz inşallah ..

X