Gebeliğe Hazırlık 2018/Yaz için hamilelik planlayanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ay, 6 ay, 1 yıl ve hamile iken yapılan olmak üzere 4 çeşit var :) Aylardır bunlarla uğraşıyorum artık sigorta firmalarından soğudum
Benim eşim sigortacı da 1 yıl sonra hamile kalabilirsin demişti. Yaptırmadık öyle olunca

Benim eşim sigortacı da 1 yıl sonra hamile kalabilirsin demişti. Yaptırmadık öyle olunca

Yok canım belki sizin eşinizin çalıştığı firmanın sadece 1 yıl şartı vardır. Acıbadem 6 ay bekleme süresi istedi, Anadolu sigorta da 1 ay bekleme süresi istedi..

Yok canım belki sizin eşinizin çalıştığı firmanın sadece 1 yıl şartı vardır. Acıbadem 6 ay bekleme süresi istedi, Anadolu sigorta da 1 ay bekleme süresi istedi..
Aslında Ak Allianz ve Anadolu ile çalışıyorlar. Allianz dan düşündü galiba eşim

Canım doktor şimdiden demir, folik asit ve vitamin falan veriyor mu yaza kadar düzenlensin değerler diye ??

Önceden hamile kalan arkadaşlar yumurtlama döneminde kasık ağrısı mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi acayip ağrım var adet ağrısı gibi

Benim tam ovulasyon cumartesi yada pazar galiba yılbaşı çocuğu olucak Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde öyle canım :) Bat kaç ?
Inşallah olur canim biz 9 uncu yilimiza gircez daha tık yok
Doktorlar ne diyor canım. Tüp bebek denediniz mi. Tez zamanda nasip olur inşallah.
Özel sağlık sigortası yaptırcam ocak/şubat gibi, 6 ay bekleme süresi var o yüzden temmuzda hak kazanıyorum hamile kalmaya :)
Anladım canım. Ben hemen istiyorum ama eşimin planlarına göre Haziranda hamile kalmamı istiyor.
1 ay, 6 ay, 1 yıl ve hamile iken yapılan olmak üzere 4 çeşit var :) Aylardır bunlarla uğraşıyorum artık sigorta firmalarından soğudum
Evet bir arkadaşım özel sağlık sig. yaptırdı o ay hamile kaldı. Doktor adet gününü geriye alınca sigortadan yararlanma hakkı kazanmış. Yani onunki 1 aylıktı demekki.
Merhabaaa benim de planım 2018-yaza, umarım hepimiz güzel haberler alırız
Ooo hoşgeldin aramıza canım çok doğru yerdesin :) senin neden yaza bakalım :)
Canım doktor şimdiden demir, folik asit ve vitamin falan veriyor mu yaza kadar düzenlensin değerler diye ??
İmom kullanıyorum canım. En iyisi o sanırım hamilelik öncesi. Anne ve bebekler için tasarlanmış çünkü.
Önceden hamile kalan arkadaşlar yumurtlama döneminde kasık ağrısı mide bulantısı hamilelik belirtisi olabilir mi acayip ağrım var adet ağrısı gibi
Yumurtlama dönemindeki belirtilerle hamilelik dönemindeki belirtiler farklı canım. Arada 2 hafta var bide yumurtanın döllenip hamilelik belirtisine dönüşmesine canım.

Evet normalde adet düzenleyici kullanıyordum bu ay biraktim klomen ictim 3 tane belim değilde kasıklarım agriyo hiç olmazdi önceden şüphelendim bende

Evet normalde adet düzenleyici kullanıyordum bu ay biraktim klomen ictim 3 tane belim değilde kasıklarım agriyo hiç olmazdi önceden şüphelendim bende
Klomeni hap olarak içiyorsun demi. Ya bu ay doktora gitmedim ama bi kez daha denemek istiyorum son kez hazirandan önce. Klomen kullansammı acaba. Bide döllenme dönemi progestan alayım diyorum. Çünkü 2 aydır testlerim önce pozitif çıkıyor sonradan negatife dönüyor. Sebebinin oluşan bebeğin tutunamadan düştüğünü düşünüyorum. O yüzden tutunsun diye progestan kullanmayı düşünüyorum.

Pozitif oluyorsa hormonal olabilir canim bazen gebeliğe engel oluyor prolaktin gibi. Doktor bana progesteron vermedi en son kendi kendine 2 yumurtam vardi 22 mm olmuştu 24 mm diğeri hiç ağrı olmadı bence sende doktor tavsiyesi al

Evet hap olarak canim 10 tane icinde

Pozitif oluyorsa hormonal olabilir canim bazen gebeliğe engel oluyor prolaktin gibi. Doktor bana progesteron vermedi en son kendi kendine 2 yumurtam vardi 22 mm olmuştu 24 mm diğeri hiç ağrı olmadı bence sende doktor tavsiyesi al
Geçen ay test verdim canım. Hepsi normal çıktı canım hatta prolaktin herkesin yüksek çıkar benim normalin altında çıktı. Doktor düşük olması sorun değil herşeyin normal yumurtanda oluşuyor çatlıyor dedi.

Şimdi herşey zamanı tutturmaya kalıyor o zaman bide bir bardak süt içine 2 tatli kasigi keci boynuzu pekmezi iyi oluyormus her gece

Bar
bat 13ocak canım

[inşallah artık haziranda burada bat ım buydu acaba hamilemiyim sorularına geçiş yaparız :) :) Bi sorayım bende doktora keçiboynuzu pekmezi içmeye başlamıştım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…