- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
Bende geldim burdayim canimcim arada ugrarim insallah. Cokta takilmiyorum biliyosun esim etkileniyorum diye uzak tutuyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geldim burdayim canimcim arada ugrarim insallah. Cokta takilmiyorum biliyosun esim etkileniyorum diye uzak tutuyor beni
Ee yer al bari :) heheh yazamı düşünüyorsun sende canım :))Ben de suralarda yerimi aliyim bakim bi
Bi oglum var insallah ikinci de hayirlisiyla saglikla gelir
Valla artık herkesin evlenmesi cocuk planlaması felan derken 30u buluyor :) ilk etapta hemen tüp bebek demesi enteresanmış :))) bence başka doktora git canım para tuzağı olabilir :)Birde istanbulda bir doktor 30 yaşından sonra zor oluyo dedi tüp bebek olabilir dedi kafam karışık
Evet canim insallah..Su an demir ve vitamin takviyesi aliyorum,,asıl hummali calismalar yaza basliycak insallahEe yer al bari :) heheh yazamı düşünüyorsun sende canım :))
İnşallah kuzum bu arada kırmızılar tam gününde geldi yani dün :)) ohh kurtuldum. Çünkü bu gibi durumlarda 1 hafta gecikmeli geliyor yazmışlar.Tamam canım benim :) E Esra_Babies insaallah hepimiz hayılı güzel haberleri aliriz:)
Hoşgeldin canım ama burda pek yogun bi hamilelik haberi paylaşılmaz sanırım merak etme :) daha cok sohbet havasında olsun istedim bu topik :)Bende geldim burdayim canimcim arada ugrarim insallah. Cokta takilmiyorum biliyosun esim etkileniyorum diye uzak tutuyor beni
Aynen canım bende imom diye anneler için tasarlanmış vitamin hapı içiyorum, inşallah faydası olur bebişime ilerde :)Evet canim insallah..Su an demir ve vitamin takviyesi aliyorum,,asıl hummali calismalar yaza basliycak insallah
Aslında vardı ama emekli olmuş yoksa direk ona gitcektim ilk bebişte tek seferde hamile kaldım sayesinde işin ehliydi, şimdi yok maalesef ama bulursam haber veririm sanada, hangi ilçedesin canım.Evet canim var mi bildiğiniz ıyi doktor
Anladim canim :) herkesin hakkinda hayirlisi olsun insallahHoşgeldin canım ama burda pek yogun bi hamilelik haberi paylaşılmaz sanırım merak etme :) daha cok sohbet havasında olsun istedim bu topik :)
Çok şükür düşündüğün gibi deilmis:) ben de bugun geldi kırmızılar. Yeni unutlara yelken actik:)İnşallah kuzum bu arada kırmızılar tam gününde geldi yani dün :)) ohh kurtuldum. Çünkü bu gibi durumlarda 1 hafta gecikmeli geliyor yazmışlar.
Anladım canım sevindim. Yeni batlar yine yakın o zaman :) regl döngün 26 günse eğer :)Çok şükür düşündüğün gibi deilmis:) ben de bugun geldi kırmızılar. Yeni unutlara yelken actik:)
Aynen yeni bat 18 ocak olacak büyük ihtimal. Bu ay bir gün geciktigi için :)Anladım canım sevindim. Yeni batlar yine yakın o zaman :) regl döngün 26 günse eğer :)
Aynen canım benimde bat 17 ocak :)Aynen yeni bat 18 ocak olacak büyük ihtimal. Bu ay bir gün geciktigi için :)
Mrh canım :)Merhabalar ben de varım
Evet 3. yıl oldu evliliğimiz artık bu yaz olsun diyoruz bakalım hayırlısıysa :)Mrh canım :)
Sendemi yazın hamile kalmak istiyorsun :)
Bizimde geçtiğimiz haziranda 3 yılımız doldu :) bir tane oğluşum var kısmetse ikinciyi istiyoruz :) ama eşim yaza istiyor bense hemen bakalım hangimiz galip gelcezEvet 3. yıl oldu evliliğimiz artık bu yaz olsun diyoruz bakalım hayırlısıysa :)
Maşallah Allah bağışlasınBizimde geçtiğimiz haziranda 3 yılımız doldu :) bir tane oğluşum var kısmetse ikinciyi istiyoruz :) ama eşim yaza istiyor bense hemen bakalım hangimiz galip gelcez