- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Buyur kuzum beklemeye alalım seni :) biz yaza kadar kafa dinleyip yaza çalışmalara başlıcaz kısmetse, inşallah sen o zamana kadar hamile kalırsın :)Merhaba ben yeniyim bende istiyorum bu yaz bebişim olsun
Maalesef bizde aslında ilk cocuktan hemen sonra istiyorduk. Kaynanam sürekli eşimin aklına girdi borcunuz var hemen yapmayın diye. Eşimde ikna oldu bi süre sonra. Seneye seneye derken en sonunda bu yaz yapmaya karar verdi. Kısmetse haziran gibi denemeye başlıcaz. Sende mi bu yaz hamile kalmak istiyorsun.Inşallah canim ya eşimin ailesi yüzünden erteleyip durdumbanada yoldaş olur en azindan
Doğrudur canım. Karı kocanın arasındaki karara olup bitene kimse karışmamalı. Sonuçta sefasınıda çeken olan cefasınıda...Evet inşallah canim bir konu açmıştım geçen gün evlilik formunda çok uzunca. Kimseyi dinlemeden çocuk yapmak gerek.
Nasıl bi etki etti canım klomen.Ben istemiştim de klomen beni mahvetti ondan sonra korktum şimdi yeni cesaretimi topladım inşAllah klomene kalmadan kalırım Haziran da
Klomenden sonra ilk adette aşırı yoğun kanamam oldu. Kürtajla temizlediler içeriyi o kadar yoğundu yani. Sonrasında korktumNasıl bi etki etti canım klomen.
Off hadi yaa hiç bilmiyordum öyle bi etkisinin olduğunuKlomenden sonra ilk adette aşırı yoğun kanamam oldu. Kürtajla temizlediler içeriyi o kadar yoğundu yani. Sonrasında korktum
Herkesde o etkiyi yaratacak diye bi şart yok tabi ama bende yaptı.Off hadi yaa hiç bilmiyordum öyle bi etkisinin olduğunu
Oda doğruda cok sıkıntılı olmuş canım geçmiş olsun inşallah bi daha gerek kalmaz.Herkesde o etkiyi yaratacak diye bi şart yok tabi ama bende yaptı.
İnşAllah cnmOda doğruda cok sıkıntılı olmuş canım geçmiş olsun inşallah bi daha gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?