- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.641
Anladım inşallah bu tedavinizde bol bol kaliteli emriyolariniz oluşurDondurulmuşum kalmadı sıfırdan sizin
Canımm tedavin hayırlı olsunn
İnşallah bu sefer pozitifi görür yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın.
Herzaman dualarımdasınız hepiniz.
Benimde cumartesi test günüm dua beklerim bende..
Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz inşallah bu son olur
Bende adet olmayı bekliyorum 2.tedavim için
Allah herkesin yüzünü güldürsün
kizlarrr hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun. Ne guzel kadin dayanismasi... gozlerim dolu dolu oldu. Allah bizlere de annelik duygusunu tattirsin insallahBnlr
bnle aynı bnde 2. Tüp ve yarın başlıyorum
Insallah canim.şimdi kac kisi olduk burda?Anladım inşallah bu tedavinizde bol bol kaliteli emriyolariniz oluşur
Benim kalan 5 Dondurulmuşum var ama bu tedavimde 2 transfer olucak eğer olmassa baslicagim tedavim
Kalan 3 emriyolarimi
Bidaha kullanmak istemiyorum
Sıfırdan başlamak istiyorum
Yeni başka bi hastanede
İnşallah gerek kalmaz da bu son tedavim olur
42 kişi olduk canımInsallah canim.şimdi kac kisi olduk burda?
Kaçıncı gün emriyosuydu canımTopiğine beni de ekler misin canım
28 yaşındayım aydın da yaşıyorum.. 2 başarısız aşılama var 1.ci tüp bebek denemesi 28 aralıkta 2 embriyo transfer edildi dün pozitif sonucu aldım çok şükür
5.ci gün embriyosu canım 12.ci gün 346 çıktı yarın bi daha kan vericemKaçıncı gün emriyosuydu canım
ilk değerin kaç çıktı
Ayy inşallah canım inşallah Amin ben de adetimi bekliyorum pazar günü olmam lazım hayirlisi42 kişi olduk canımherkesin karşısına hamile yazarim inşallah canım
Hadi hayırlısı canım ben de arkandan geleceğim ama benim taze transfer olmayacakmiskizlarrr hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Allah sizlerden razi olsun. Ne guzel kadin dayanismasi... gozlerim dolu dolu oldu. Allah bizlere de annelik duygusunu tattirsin insallah
5.ci gün embriyosu canım 12.ci gün 346 çıktı yarın bi daha kan vericem
Sağol canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin.. Yarın ki kan değerine göre randevu verecek öyle gidicez doktoraGözün aydın öncelikle ilk önce kalp atışlarını duymayi sonra sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin allahım sana
Değerin gayet iyi canım iki bebiş gibi görünüyor Doktorun ne dedi
Bende merak edip dun sordum seni..İyi günler kızlar
3 gündür banlıydım giremedim
özledim valla burayı ve sizi
Saglikla al.bebisini kucagina insallahSağol canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin.. Yarın ki kan değerine göre randevu verecek öyle gidicez doktora
Kuzu iki tane transfer olmus sana tek kese mi gorundu .. merak ettimSağol canım inşallah.. Rabbim herkese nasip etsin.. Yarın ki kan değerine göre randevu verecek öyle gidicez doktora
Eses07 canım nasılsın
Kaç yumurtan toplandı
kaçı döllendi
Kaç tane kal di
Transfer ne zaman olucak
Çok soru sordum sanırım
ayyy çok sağol içimi rahatlattın bugün 1 litre ayran 2 litre su içtim çok korkuyorum OHSS Diye bişey oluyormuş su topluyor mus felan diye okudum bu durumda transfer de yapılmıyormuş 2 yıldır bekliyorum bu anı dua ediyorum bir an önce bebeğim gelsin, sizinde bebegınız hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin allahBenimde 14 yumurta toplanmıştı canım dediğin gibi şişkinlik olmuştu eğilememiştim bile ama 2 güne geçti ilaçlarını düzenli kullan bol su iç canım
Saglikla al.bebisini kucagina insallah
Amin canım sağol.. Daha keseyi görmeye gitmedik canım önümüzdeki hafta gidicez inş görmeye yarın verir Dr randevuKuzu iki tane transfer olmus sana tek kese mi gorundu .. merak ettim
Ay hadi insallah degerler de fena deyil belki iki tane kuzu gelir.. gelismeleri yazmayi unutmaAmin canım sağol.. Daha keseyi görmeye gitmedik canım önümüzdeki hafta gidicez inş görmeye yarın verir Dr randevu
İnşallah canım rabbim nasip ederse neden olmasınAy hadi insallah degerler de fena deyil belki iki tane kuzu gelir.. gelismeleri yazmayi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?