2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Âmin cnm
bizim de kaderimiz bu şekilde napalım hep bi acaba içimde iyi mi kısmını kat kat fazla yaşıcaz napalım
şer gibi gözükende hayır vardır diye diye bulucaz gerçek hayrı sonunda bence
Evet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda
kalp atışıylada bitmiyorki bnm bir kere kalbi attı 3. ayında durdu (

iyiyim canım sen nasılsın evet 1.deneme başarısız ikince deneme için başladım ama ilaç vergi 25 inde kontrolüm var ondan sonra tekrar iğnelere başlıcam.. yeni olumsuz sonuç olunca bir ay dinlenme dedi.
anladım benim gibi bnde bir ay dinlendm

evet canım yarın izmire gidicem randevu aldım ama yürüyecek halim yok gaz sancısı gibi baskı yapıyor vücuduma sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum yatıyorum genelde ama yatarken bile rahatsız ediyor
Doktoruna söyle Yani çok ağrım dayanılmaz hale gelirse kullanabileceğim bişi var mı ağrıyı azaltan iğne olabiliyor muyuz bu dönemde bi sor
son günlerde tuvalet gidip bunun için miymiş dediğim çok olmuştu benim de bi de yan yatarken karnının kasığa yakın kısmına alttan yastık koy çok rahatlatıyor uyurken
yürüyüşüm değişmişti benim alsınlar artık şu yumurtaları diye dolanıyodum son günlerde

kalp atışıylada bitmiyorki bnm bir kere kalbi attı 3. ayında durdu (

Tabii malesef o ihtimalde var ama 9 ay boyunca hep birşey olacak bir sorun çıkacak diye bekleyemeyiz rahat olmak ve birşey olmayacağını umarak geçirmek zorundayız.En çok kese ve kalp atımı aşamasında sorun oluyor ve bu aşama çok heyecan stres yapılıyor.İnşallah bir daha yaşamazsın sağlıklı bir gebeliğin olur kucağına alırsın canım

Benimde 14 yumurta toplanmıştı canım dediğin gibi şişkinlik olmuştu eğilememiştim bile ama 2 güne geçti ilaçlarını düzenli kullan bol su iç canım

Aynı benim eşim gibi oda gününde yapalım diye tutturdu 12ci gün kan verdim ama 11ci gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım inş hakkınızda hayırlısı olur pozitifleri görürsünüz

Aslında ne yaparsan yap yaşayacaklarının önüne geçemiyorsun herşeye her an hazırlıklı olmakta hayatta mümkün olmayan birşey. Başına kötü bir süreç geldiğinde yada kötü bir olay geldiğinde bunun üstesinden gelmeni sağlayacak tek şey zaman ve istediğin şeye olan inancın. Kimse senin yerinde olup senin kadar üzülemez yada anlayamaz. Hele böyle bir konuda . sonunda elde edeceğin yavrun olacak hiçbirşeyi yerine koyamıyorsun, umarım kimse mücadele gücünü kaybetmez bende öyle.. bir gün evet bir gün olacak ama o hangi bir gün bunu bilmeden gidiyoruz. umarım herkes söylenilen mutluluğu en kısa zamanda hisseder..

Kızlarr bugün transferdeki 9.günüm
adet ağrıları gibi ağrılarım başladı korkuyorummmm
Benimde adet ağrılarım vardı canım ha adet oldum diyordum ama yoktu inş seninde bebişdir o ağrıların. Hala arada oluyor benim canını sıkma test günün az kalmış zaten hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

İyi günler kızlar
3 gündür banlıydım giremedim
özledim valla burayı ve sizi

merhaba kızlar, ben burda yeniyim, 10.cü günüm ve hiçbir belirtim yok. Cumartesi test yapılacak bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.
Hoşgeldiz topiğime
Yaşınız kaç ?
ilk tedaviniz mi?
Nerde tedavi goruyorsunuZ ?

Sizide listeye ekliyim isterseniz

İnşallah canım yaaaa sürekli olan bir ağrı değil arada yokluyor.
Test günüm pazar günü ama cumartesi yaptırıcam ben. İnşallah pozitifi görürüm

Hoşgeldiz topiğime
Yaşınız kaç ?
ilk tedaviniz mi?
Nerde tedavi goruyorsunuZ ?

Sizide listeye ekliyim isterseniz
Ekleyin lütfen. 3 aylık evliyim ama amh 0,85-1,58 arasında çıktı son 6 aydır o yüzden çok zamanım kalmadığını 3 doktor da yenileyince tüpe karar verdik. 4 yumurta toplandı iki tane konur diye bekliyorduk ama sadece 1 i döllendi yaş da 38 olunca biraz şansım azaldı. Koşuyolunda Prof. Rüştü Ergür doktorum.

Kizlar merhaba
Listede adim ekliydi ama daha adetim olmayinca yazmiyordum buraya
Bugun adet oldum
Yarin nasip olursa tup bebek tedavime baslayacagim
2. Tup bebek denemem olacak
Insallah bu sefer Allahim nasip eder
Bana dua eder misiniz rica etsem
Canımm tedavin hayırlı olsunn
İnşallah bu sefer pozitifi görür yavrunuda sağlıkla kucağına alırsın.
Herzaman dualarımdasınız hepiniz.
Benimde cumartesi test günüm dua beklerim bende..

Kizlar merhaba
Bugun adet oldum

Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz inşallah bu son olur

Bende adet olmayı bekliyorum 2.tedavim için

Allah herkesin yüzünü güldürsün

İnşallah canım yaaaa sürekli olan bir ağrı değil arada yokluyor.
Test günüm pazar günü ama cumartesi yaptırıcam ben. İnşallah pozitifi görürüm
Kizlar merhaba
Bugun adet oldum
Bnlr
Kizlar merhaba
Bugun adet oldum
bnle aynı bnde 2. Tüp ve yarın başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…