- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.621
Âmin cnm
bizim de kaderimiz bu şekilde napalım hep bi acaba içimde iyi mi kısmını kat kat fazla yaşıcaz napalım
şer gibi gözükende hayır vardır diye diye bulucaz gerçek hayrı sonunda bence
kalp atışıylada bitmiyorki bnm bir kere kalbi attı 3. ayında durduEvet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda
anladım benim gibi bnde bir ay dinlendmiyiyim canım sen nasılsın evet 1.deneme başarısız ikince deneme için başladım ama ilaç vergi 25 inde kontrolüm var ondan sonra tekrar iğnelere başlıcam.. yeni olumsuz sonuç olunca bir ay dinlenme dedi.
Doktoruna söyle Yani çok ağrım dayanılmaz hale gelirse kullanabileceğim bişi var mı ağrıyı azaltan iğne olabiliyor muyuz bu dönemde bi sorevet canım yarın izmire gidicem randevu aldım ama yürüyecek halim yok gaz sancısı gibi baskı yapıyor vücuduma sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum yatıyorum genelde ama yatarken bile rahatsız ediyor
aynen öylekalp atışıylada bitmiyorki bnm bir kere kalbi attı 3. ayında durdu(
kalp atışıylada bitmiyorki bnm bir kere kalbi attı 3. ayında durdu(
Benimde 14 yumurta toplanmıştı canım dediğin gibi şişkinlik olmuştu eğilememiştim bile ama 2 güne geçti ilaçlarını düzenli kullan bol su iç canımkızlar az önce doktorumla görüştüm 14 bebek olmuş ama benim ağrılarım çok arttı doktor daha fazla artarsa bu ay transfer yapamayız dedi karnım şişti midem şişti yumurta fazla olunca bazen oluyormuş burda bir doktora cıkmalımıyım bunun için
Aynı benim eşim gibi oda gününde yapalım diye tutturdu 12ci gün kan verdim ama 11ci gün dayanamayıp idrar testi yapmıştım inş hakkınızda hayırlısı olur pozitifleri görürsünüzsanırım korkuyorum eşim de cumartesiye kadar bekleyelim diye israr ediyor. Bir yandan hergün iğne oluyorum boşaysa diyorum.Bir yandan cumartesiye kadar belki tutunur diyorum. Bir de tek embriyorlarda idrarda 10.günde çıkmama ihtimalı varmış. O yüzden moralımı bozmak da istemiyorum.
Benimde adet ağrılarım vardı canım ha adet oldum diyordum ama yoktu inş seninde bebişdir o ağrıların. Hala arada oluyor benim canını sıkma test günün az kalmış zaten hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Kızlarr bugün transferdeki 9.günüm
adet ağrıları gibi ağrılarım başladı korkuyorummmm
Hoşgeldiz topiğimemerhaba kızlar, ben burda yeniyim, 10.cü günüm ve hiçbir belirtim yok. Cumartesi test yapılacak bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.
İnşallah canım yaaaa sürekli olan bir ağrı değil arada yokluyor.Benimde adet ağrılarım vardı canım ha adet oldum diyordum ama yoktu inş seninde bebişdir o ağrıların. Hala arada oluyor benim canını sıkma test günün az kalmış zaten hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Ekleyin lütfen. 3 aylık evliyim ama amh 0,85-1,58 arasında çıktı son 6 aydır o yüzden çok zamanım kalmadığını 3 doktor da yenileyince tüpe karar verdik. 4 yumurta toplandı iki tane konur diye bekliyorduk ama sadece 1 i döllendi yaş da 38 olunca biraz şansım azaldı. Koşuyolunda Prof. Rüştü Ergür doktorum.Hoşgeldiz topiğime
Yaşınız kaç ?
ilk tedaviniz mi?
Nerde tedavi goruyorsunuZ ?
Sizide listeye ekliyim isterseniz
Ayy evet nerdeydin sen. Ben de yazacaktim sana neden sesin cikmiyor diye. Hayirdir canim ? Nedenİyi günler kızlar
3 gündür banlıydım giremedim
özledim valla burayı ve sizi
Canımm tedavin hayırlı olsunnKizlar merhaba
Listede adim ekliydi ama daha adetim olmayinca yazmiyordum buraya
Bugun adet oldum
Yarin nasip olursa tup bebek tedavime baslayacagim
2. Tup bebek denemem olacak
Insallah bu sefer Allahim nasip eder
Bana dua eder misiniz rica etsem
Kizlar merhaba
Bugun adet oldum
İnşallah canım yaaaa sürekli olan bir ağrı değil arada yokluyor.
Test günüm pazar günü ama cumartesi yaptırıcam ben. İnşallah pozitifi görürüm
BnlrKizlar merhaba
Bugun adet oldum
bnle aynı bnde 2. Tüp ve yarın başlıyorumKizlar merhaba
Bugun adet oldum
Sizin dondulMuş lariniz varmıydiBnlr
bnle aynı bnde 2. Tüp ve yarın başlıyorum
Dondurulmuşum kalmadı sıfırdan sizinSizin dondulMuş lariniz varmıydi
Sıfırdan mi başlicaksiniz tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?