- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.601
Günaydınnn herkese benim yarın test günüm yarın sabah hastaneye gideceğim ve kan vereceğim. Hayırlısıyla inşallah olur :))Merhaba kizlarr gününüz aydin olsun
... dualarimiz kabul olsun insallah tez zamanda.. 11 .12. 13.14.15 inse test olacaklar vardi ne yapdiniz kizlar..
kızlar az önce doktorumla görüştüm 14 bebek olmuş ama benim ağrılarım çok arttı doktor daha fazla artarsa bu ay transfer yapamayız dedi karnım şişti midem şişti yumurta fazla olunca bazen oluyormuş burda bir doktora cıkmalımıyım bunun için
Her seferinde qyni sey olacak degil demistin bana hatirlatiyorum aynen canimayrica olacak olanlari degistiremeyiz. Olacaksa 12. Gunden sonra da oluyro.
günaydın nasılsın . seninde ilk denemen başarısız bnm gibi sanırım 1. sayfadan gördüm. ikinciye başladınmı
belirtiye bağlı olmuyor aslında inş olumlu olur. bugünde belki idrara yada kana çıkabilir. bn 10. gün baktım negatifti 11. gün baktım sıfırda dr ilaçları kes dedi aslında 10 . gün bnce olay çözülüyor.merhaba kızlar, ben burda yeniyim, 10.cü günüm ve hiçbir belirtim yok. Cumartesi test yapılacak bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.
Olacak olacak ben inanıyorumÖyle demiştim dimiii kızeveet bir kere olması bir daha olacağı anlamına gelmez hem o embriyolarım yavaş gelişmişti 6.gün blast olmuştu bunlar günüyle uyumlu gelişti bu da bir fark Rabbim bilir ama hiç olmazsa hamile kalabildiğimi görmüştüm çünkü hiç çift çizgi görmeyince insan hiç.olamazmış kalamazmış gibi geliyor o bir artıydı benim için. İnşallah bu sefer seninde benimde sonuna kadar devam eder tabii benim varsa
sanırım korkuyorum eşim de cumartesiye kadar bekleyelim diye israr ediyor. Bir yandan hergün iğne oluyorum boşaysa diyorum.Bir yandan cumartesiye kadar belki tutunur diyorum. Bir de tek embriyorlarda idrarda 10.günde çıkmama ihtimalı varmış. O yüzden moralımı bozmak da istemiyorum.belirtiye bağlı olmuyor aslında inş olumlu olur. bugünde belki idrara yada kana çıkabilir. bn 10. gün baktım negatifti 11. gün baktım sıfırda dr ilaçları kes dedi aslında 10 . gün bnce olay çözülüyor.
bn tüp bebek yaptırdığımda heryerim idrar testi olmuştu sürekli bakıyordum şu anda internetden indirimli test satın almaya bakıyorumsanırım korkuyorum eşim de cumartesiye kadar bekleyelim diye israr ediyor. Bir yandan hergün iğne oluyorum boşaysa diyorum.Bir yandan cumartesiye kadar belki tutunur diyorum. Bir de tek embriyorlarda idrarda 10.günde çıkmama ihtimalı varmış. O yüzden moralımı bozmak da istemiyorum.
Olacak olacak ben inanıyorum
Benim 17 Ocak ama çok heyecan yapamıyorum test aşamasında şu kese gözükene kadar bekleyiş devam olumlu çıksa daDoğru diyorsun aslında takmadan beklemek lazım ne yaşayacaksak test günü zaten yaşayacağız ama elde olmuyor biraz daha rahat olabilsek. var mı yok mu diye diye stresle geçiriyoruz bu günleri. ben çok heyecanlıyım mesela yarın sabah test yapıcam bakalım senin test günün ne zaman kan testim normalde 16 ocak
Tahammülsüz ve sinirli olmaya yatkın oluyorum ben .. transfer günü yattım tüm gün en son ben hasta değilim sürekli yüzümü okumayın bişey istersem söylerim diye çemkirdim..Kizlar bide bisey sorucam bu igne ler den hic ruh haliniz deyisiyor mu.. hormon ya sonucda ben klomen arti igne de bile hissetim verilen hormonu .. simdi tup bebekde hep hormon ilaclari ya aceba hormonel olarak nasil geciyor veya gecdi ilk sefer de
14 yumurta varsa bu sayı anormal değil aslında ölçüleri önemli cnm .Farklı rastgele bi doktor sana müdahale etmemeli sanki çok hassas aldığın dozlar onu etkileyecek bişi verebilir bilmeden herhangi biri ..kızlar az önce doktorumla görüştüm 14 bebek olmuş ama benim ağrılarım çok arttı doktor daha fazla artarsa bu ay transfer yapamayız dedi karnım şişti midem şişti yumurta fazla olunca bazen oluyormuş burda bir doktora cıkmalımıyım bunun için
cnm belirti hiç olmayan çok kişinin yorumunu okudum biz ztn bu süreçte her ihtimale hazırlıyoruz kendimizi farkında olarak ya da olmayarak . şimdiden düşünme bunlarımerhaba kızlar, ben burda yeniyim, 10.cü günüm ve hiçbir belirtim yok. Cumartesi test yapılacak bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.
Benim 17 Ocak ama çok heyecan yapamıyorum test aşamasında şu kese gözükene kadar bekleyiş devam olumlu çıksa da
İşallah güzel gerçek sonuçlar alırız cnm
günaydın nasılsın . seninde ilk denemen başarısız bnm gibi sanırım 1. sayfadan gördüm. ikinciye başladınmı
Âmin cnmEvet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda
Bu bi ayı keyfince tatil gibi geçir cnm bana çok iyi gelmişti o bir aylık özgürlükiyiyim canım sen nasılsın evet 1.deneme başarısız ikince deneme için başladım ama ilaç vergi 25 inde kontrolüm var ondan sonra tekrar iğnelere başlıcam.. yeni olumsuz sonuç olunca bir ay dinlenme dedi.
evet canım yarın izmire gidicem randevu aldım ama yürüyecek halim yok gaz sancısı gibi baskı yapıyor vücuduma sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum yatıyorum genelde ama yatarken bile rahatsız ediyor14 yumurta varsa bu sayı anormal değil aslında ölçüleri önemli cnm .Farklı rastgele bi doktor sana müdahale etmemeli sanki çok hassas aldığın dozlar onu etkileyecek bişi verebilir bilmeden herhangi biri ..
şişlik ödem kasıkta ağrı oluyor tabi senin şiddeti ne durumda bilmiyorum.. ayakta kalıyorsan çok ağrını artırıyor olabilir baskıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?