2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba kizlarr gününüz aydin olsun
... dualarimiz kabul olsun insallah tez zamanda.. 11 .12. 13.14.15 inse test olacaklar vardi ne yapdiniz kizlar..
Günaydınnn herkese benim yarın test günüm yarın sabah hastaneye gideceğim ve kan vereceğim. Hayırlısıyla inşallah olur :))

merhaba cisemist benimde ilk tüp bebek denememde fazla yumurta gelişimi olduğu için aynı sıkıntıyı yaşadım bol sıvı tüket ve yürüyüş yapman lazım evin içinde olsa bile yürü ben en ağırımı yirmi gün boyunca berbat bi şekilde geçirdim kendini sıcak tut eğer şişliklerin dayanılmaz ağrılar olursa hastaneye git derim..

Her seferinde qyni sey olacak degil demistin bana hatirlatiyorum aynen canimayrica olacak olanlari degistiremeyiz. Olacaksa 12. Gunden sonra da oluyro.

Öyle demiştim dimiii kız eveet bir kere olması bir daha olacağı anlamına gelmez hem o embriyolarım yavaş gelişmişti 6.gün blast olmuştu bunlar günüyle uyumlu gelişti bu da bir fark Rabbim bilir ama hiç olmazsa hamile kalabildiğimi görmüştüm çünkü hiç çift çizgi görmeyince insan hiç.olamazmış kalamazmış gibi geliyor o bir artıydı benim için. İnşallah bu sefer seninde benimde sonuna kadar devam eder tabii benim varsa

merhaba kızlar, ben burda yeniyim, 10.cü günüm ve hiçbir belirtim yok. Cumartesi test yapılacak bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.

merhaba kızlar, ben burda yeniyim, 10.cü günüm ve hiçbir belirtim yok. Cumartesi test yapılacak bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor.
belirtiye bağlı olmuyor aslında inş olumlu olur. bugünde belki idrara yada kana çıkabilir. bn 10. gün baktım negatifti 11. gün baktım sıfırda dr ilaçları kes dedi aslında 10 . gün bnce olay çözülüyor.

Olacak olacak ben inanıyorum

sanırım korkuyorum eşim de cumartesiye kadar bekleyelim diye israr ediyor. Bir yandan hergün iğne oluyorum boşaysa diyorum.Bir yandan cumartesiye kadar belki tutunur diyorum. Bir de tek embriyorlarda idrarda 10.günde çıkmama ihtimalı varmış. O yüzden moralımı bozmak da istemiyorum.

bn tüp bebek yaptırdığımda heryerim idrar testi olmuştu sürekli bakıyordum şu anda internetden indirimli test satın almaya bakıyorum bncede bozma moralini . bn hep şöyle diyorum var olanı yok edemem, yok olanı var edemem

Benim 17 Ocak ama çok heyecan yapamıyorum test aşamasında şu kese gözükene kadar bekleyiş devam olumlu çıksa da
İşallah güzel gerçek sonuçlar alırız cnm

Kizlar bide bisey sorucam bu igne ler den hic ruh haliniz deyisiyor mu.. hormon ya sonucda ben klomen arti igne de bile hissetim verilen hormonu .. simdi tup bebekde hep hormon ilaclari ya aceba hormonel olarak nasil geciyor veya gecdi ilk sefer de
Tahammülsüz ve sinirli olmaya yatkın oluyorum ben .. transfer günü yattım tüm gün en son ben hasta değilim sürekli yüzümü okumayın bişey istersem söylerim diye çemkirdim..
yumurta öncesi iğneler , progestan hatta transfer bile beni gergin yapabiliyor

14 yumurta varsa bu sayı anormal değil aslında ölçüleri önemli cnm .Farklı rastgele bi doktor sana müdahale etmemeli sanki çok hassas aldığın dozlar onu etkileyecek bişi verebilir bilmeden herhangi biri ..
şişlik ödem kasıkta ağrı oluyor tabi senin şiddeti ne durumda bilmiyorum.. ayakta kalıyorsan çok ağrını artırıyor olabilir baskıyla

cnm belirti hiç olmayan çok kişinin yorumunu okudum biz ztn bu süreçte her ihtimale hazırlıyoruz kendimizi farkında olarak ya da olmayarak . şimdiden düşünme bunları

Benim 17 Ocak ama çok heyecan yapamıyorum test aşamasında şu kese gözükene kadar bekleyiş devam olumlu çıksa da
İşallah güzel gerçek sonuçlar alırız cnm

Evet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda

günaydın nasılsın . seninde ilk denemen başarısız bnm gibi sanırım 1. sayfadan gördüm. ikinciye başladınmı

iyiyim canım sen nasılsın evet 1.deneme başarısız ikince deneme için başladım ama ilaç vergi 25 inde kontrolüm var ondan sonra tekrar iğnelere başlıcam.. yeni olumsuz sonuç olunca bir ay dinlenme dedi.

Evet öyle sonuçta testte görmekle bitmiyor kese hatta kalp atışı duyulana kadar rahatlayamaz insan hayırlısı olsun hakkımızda
Âmin cnm
bizim de kaderimiz bu şekilde napalım hep bi acaba içimde iyi mi kısmını kat kat fazla yaşıcaz napalım
şer gibi gözükende hayır vardır diye diye bulucaz gerçek hayrı sonunda bence

iyiyim canım sen nasılsın evet 1.deneme başarısız ikince deneme için başladım ama ilaç vergi 25 inde kontrolüm var ondan sonra tekrar iğnelere başlıcam.. yeni olumsuz sonuç olunca bir ay dinlenme dedi.
Bu bi ayı keyfince tatil gibi geçir cnm bana çok iyi gelmişti o bir aylık özgürlük

evet canım yarın izmire gidicem randevu aldım ama yürüyecek halim yok gaz sancısı gibi baskı yapıyor vücuduma sürekli tuvalet ihtiyacı duyuyorum yatıyorum genelde ama yatarken bile rahatsız ediyor

Kızlarr bugün transferdeki 9.günüm
adet ağrıları gibi ağrılarım başladı korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…