2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim daha öncekinde tam gününde baslamisti kanamam yaani ilaclar yuzunden lekelenme ile baslamisti yavas yavas artmisti
Benim hiç hamilelik hormonum yükselmemesine rağmen regl olmamıştım bu progestan fln engelliyormuş bırakınca iki gün içinde olmuştum
Hem her sefer farklı yaşanıyor o yüzden diyorum ya bırakmaya çalış akışına kendini yıpratma korkuyla

Aynennnn öyle yapmaya çalisiyorum aklima gelince hemen buraya giriyorum zaten hayirlisi artik hepimiz için

Benim daha öncekinde tam gününde baslamisti kanamam yaani ilaclar yuzunden lekelenme ile baslamisti yavas yavas artmisti

Anladım canım demek ki bazısında oluyor ben hep direkt negatif olanlarda da ilaçları bırakınca oldum fakat benim regl döngüm uzun belki ondan kaynaklı boşver şimdi canım düşünme bunu bir faydası yok zararı var sana iyi düşünelim iyi olsun güzel habee bekliyorum. ben yarın test yapıcam heyecan çok ama bastırmaya çalışıyorum

Doğru diyorsun aslında takmadan beklemek lazım ne yaşayacaksak test günü zaten yaşayacağız ama elde olmuyor biraz daha rahat olabilsek. var mı yok mu diye diye stresle geçiriyoruz bu günleri. ben çok heyecanlıyım mesela yarın sabah test yapıcam bakalım senin test günün ne zaman kan testim normalde 16 ocak

Hadi bakilim senden güzel haber bekliyoruz

Aynenn canim unudumuz hiç bitmesin

Hadi bakilim senden güzel haber bekliyoruz

Sen test yapmayı düşünmüyorsun galiba canım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız burada müjdeler veririz. bi var diypr insan bir yok ne karışık duygular. Rabbim emeklerimizin mükafatını versin İnşallah

Bilemiyorum bi yapayim diyorum bi yapmiyim kararsizim bugun 7. Gün ve bugun yarin adet gunum normalde kafam karma karisik
Yapmaya cesaret edemiyorum senin regli günün ne zaman?

Kizlar bide bisey sorucam bu igne ler den hic ruh haliniz deyisiyor mu.. hormon ya sonucda ben klomen arti igne de bile hissetim verilen hormonu .. simdi tup bebekde hep hormon ilaclari ya aceba hormonel olarak nasil geciyor veya gecdi ilk sefer de

kızlar az önce doktorumla görüştüm 14 bebek olmuş ama benim ağrılarım çok arttı doktor daha fazla artarsa bu ay transfer yapamayız dedi karnım şişti midem şişti yumurta fazla olunca bazen oluyormuş burda bir doktora cıkmalımıyım bunun için

Bilemiyorum bi yapayim diyorum bi yapmiyim kararsizim bugun 7. Gün ve bugun yarin adet gunum normalde kafam karma karisik
Yapmaya cesaret edemiyorum senin regli günün ne zaman?

Benim daha 6-7 gün var reglime dondurulmuş olduğu için çatlatma iğnesi vurulmadım normal döngüden sayıyor6k çatlatma vursaydım bikaç güne günüm gelirdi bende bir an önce ne olacakda olsun diyorum nasılsa önünde sonunda öğreneceğim hayırlısı hakkımızda kendim içinde bekleyen herkes içinde istiyorum

Test test test

Bugün 7.günüm sabah midem bulandı geçen yaz kimyasal olanda da 7.gün başlamıştı ama bilemiyorum yaa korkuyorum da yarın için
Her seferinde qyni sey olacak degil demistin bana hatirlatiyorum aynen canimayrica olacak olanlari degistiremeyiz. Olacaksa 12. Gunden sonra da oluyro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…