- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.581
Benim hiç hamilelik hormonum yükselmemesine rağmen regl olmamıştım bu progestan fln engelliyormuş bırakınca iki gün içinde olmuştumBenim daha öncekinde tam gününde baslamisti kanamamyaani ilaclar yuzunden lekelenme ile baslamisti yavas yavas artmisti
Aynennnn öyle yapmaya çalisiyorum aklima gelince hemen buraya giriyorum zatenarkadaşın dediği doğru regl olunmuyor ilaç kesilmeden ama regl gününe denk gelen günlerde olur ya leke hafif kanama bile olsa doktorla konuşmadan görüşmeden sakın karamsarlığa kapılma çünkü gebelik oluşunca da olabiliyor bunlar canım sadece güzel düşün kötü bişi olmadan kendini strese sokmanın hiçbir anlamı Yok ztn kötü olursa bırakalım o gün üzülürüz bi ihtimal için önceki günleri stresle geçirmeye hiç gerek yok böyle düşün güzel olucak de hoş müzikler dinle bişiler izle ama kendini dinleme kuzum
Benim hiç hamilelik hormonum yükselmemesine rağmen regl olmamıştım bu progestan fln engelliyormuş bırakınca iki gün içinde olmuştum
Hem her sefer farklı yaşanıyor o yüzden diyorum ya bırakmaya çalış akışına kendini yıpratma korkuyla
Aynen öyle canım güzel hissedelim ztn olumsuz olursa bile bırakalım o gün üzülürüz dimi .. o da inan yeni tedavi derken bi bakmışsın çok geride kalmış ..her sey güzel olacak
Benim daha öncekinde tam gününde baslamisti kanamamyaani ilaclar yuzunden lekelenme ile baslamisti yavas yavas artmisti
Aynen öyle canım güzel hissedelim ztn olumsuz olursa bile bırakalım o gün üzülürüz dimi .. o da inan yeni tedavi derken bi bakmışsın çok geride kalmış ..
biz bu gece de umutla uyucaz başka seçeceğimiz yok
Hadi bakilim senden güzel haber bekliyoruzAnladım canım demek ki bazısında oluyor ben hep direkt negatif olanlarda da ilaçları bırakınca oldum fakat benim regl döngüm uzun belki ondan kaynaklı boşver şimdi canım düşünme bunu bir faydası yok zararı var sana iyi düşünelim iyi olsun güzel habee bekliyorum. ben yarın test yapıcam heyecan çok ama bastırmaya çalışıyorum
Aynenn canim unudumuz hiç bitmesinAynen öyle canım güzel hissedelim ztn olumsuz olursa bile bırakalım o gün üzülürüz dimi .. o da inan yeni tedavi derken bi bakmışsın çok geride kalmış ..
biz bu gece de umutla uyucaz başka seçeceğimiz yok
Hadi bakilim senden güzel haber bekliyoruz
Bilemiyorum bi yapayim diyorum bi yapmiyim kararsizim bugun 7. Gün ve bugun yarin adet gunum normalde kafam karma karisikSen test yapmayı düşünmüyorsun galiba canım. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız burada müjdeler veririz. bi var diypr insan bir yok ne karışık duygular. Rabbim emeklerimizin mükafatını versin İnşallah
Hadi bakalim cnm yarin yukselmis degerlerini yaz bize de garanti olsun ...Tesekkur ederim canim darisi sizlere
Bilemiyorum bi yapayim diyorum bi yapmiyim kararsizim bugun 7. Gün ve bugun yarin adet gunum normalde kafam karma karisik
Yapmaya cesaret edemiyorum senin regli günün ne zaman?
Test test testDoğru diyorsun aslında takmadan beklemek lazım ne yaşayacaksak test günü zaten yaşayacağız ama elde olmuyor biraz daha rahat olabilsek. var mı yok mu diye diye stresle geçiriyoruz bu günleri. ben çok heyecanlıyım mesela yarın sabah test yapıcam bakalım senin test günün ne zaman kan testim normalde 16 ocak
Test test test
Her seferinde qyni sey olacak degil demistin bana hatirlatiyorum aynen canimBugün 7.günüm sabah midem bulandı geçen yaz kimyasal olanda da 7.gün başlamıştı ama bilemiyorum yaa korkuyorum da yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?