• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bugun 8.günü transferimin çok az sirt agrim oluyo bide karin altına iğne batması gibi biseyler oluyo inşallah tutunmustur 10.gün yapicam galiba test benim 3.gun embriyoşuydu 10 hucreli ydi yavrularim:)

Senin nasıl gidiyo kaçıncı gün du embriyo.aslında belirti aramak istemiyorum ama insan ariyo yinede
İlk denemem. 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite. 1 yumurtam döllendi zaten. O da kendi içinde bölünmüş 2 olmuş 2 transfer ettiler kısmet:halay:. Bugün 5.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Kasıkta adet olacakmış gibi ağrı bir de cız cız diye batmalar oluyor arada.

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?

Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
Genelleme yapamayız bu konuda. Yani bazılarında olabiliyor ama bazisinda hiç olmuyor. Bende hiç olmadı mesela. Bu konuya takilmayin. Rabbim ol dedikten sonra gerisi bahane. İnş Bebeğiniz sizinledir.

Genelleme yapamayız bu konuda. Yani bazılarında olabiliyor ama bazisinda hiç olmuyor. Bende hiç olmadı mesela. Bu konuya takilmayin. Rabbim ol dedikten sonra gerisi bahane. İnş Bebeğiniz sizinledir.
İnşallah canım sağol :dua: bebişinde benim doğum gününde doğacak görünüyor hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına :KK52:

Pazartesi yumurtalarım toplanacak, toplama sonrası ağrım çok olursa diye korkuyorum, dr ohss den dolayı farklı bir çatlatma iğnesi verdi, bugün tam saatinde yaptık. Ohss riskinden dolayı transferim ertelendi, birkaç ay bekleyeceğim, bu sürede kafamı toparlar ve dinlenmiş olurum diye düşünüyorum, gönül isterdiki hemen olsun, sonuç alalım ama hersey istediğin gibi gitmeyebiliyor, nasip ve hayırlısı artık. Yurtdışına ocakta dönüp birkaç ay sonra transfer için tekrar buraya geleceğim, ekstra maddi külfet ve yorgunluk olacak ama çocuk için herseye deger. Ohss riski olan arkadaslar, yumurta toplama işleminden sonra çok ağrınız oldu mu? Ve olduysa kaç gün sürdü? Herkesin vücudu farklı tabi ama benzer durumlar benzer sonuç veriyor.

İlk denemem. 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite. 1 yumurtam döllendi zaten. O da kendi içinde bölünmüş 2 olmuş 2 transfer ettiler kısmet:halay:. Bugün 5.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Kasıkta adet olacakmış gibi ağrı bir de cız cız diye batmalar oluyor arada.
Hadi inşallahh kısmet bakalım.bende 5.gun pembe lekelenme oldu ve kasiklarda batma var suan 9.günüm ama fazlada bisey yok o yüzden umudum kırılıyor bazen.yarın test yaptirica

Hadi imaşallah tutunsun ikiside.benimkide 2 taneydi. Bugün 9.günüm yarın test yaptircam çok korkuyorum ama:110:

Hadi inşallahh kısmet bakalım.bende 5.gun pembe lekelenme oldu ve kasiklarda batma var suan 9.günüm ama fazlada bisey yok o yüzden umudum kırılıyor bazen.yarın test yaptirica

Hadi imaşallah tutunsun ikiside.benimkide 2 taneydi. Bugün 9.günüm yarın test yaptircam çok korkuyorum ama:110:
Hadi inşallah tutunmustur yavrucaklar 5.gün embriyosu muydu seninkiler

Benimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??

Benimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
3.gun embriyosu ise 12.günü bekle cnm boş yere canını sıkma. 5. günse çıkar ama onuda 10.gün yapman kesin sonuç verir. Bn 7.gün de öğrenmiştim.

Back