- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.461
İnşallah bebişlerimiz tutunmuşturda ikiz annesi oluruz belli mi olur Test günün ne zaman benim 29 aralık
Ayyy inşallahhhh aminn. 26 si ama dayanamicamm sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebişlerimiz tutunmuşturda ikiz annesi oluruz belli mi olur Test günün ne zaman benim 29 aralık
Hadi bakalım 10.günde de çıkabilir sanırımBugun 8.günü transferimin çok az sirt agrim oluyo bide karin altına iğne batması gibi biseyler oluyo inşallah tutunmustur 10.gün yapicam galiba test benim 3.gun embriyoşuydu 10 hucreli ydi yavrularim:)
Hadi bakalım 10.günde de çıkabilir sanırım
İlk denemem. 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite. 1 yumurtam döllendi zaten. O da kendi içinde bölünmüş 2 olmuş 2 transfer ettiler kısmet. Bugün 5.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Kasıkta adet olacakmış gibi ağrı bir de cız cız diye batmalar oluyor arada.Senin nasıl gidiyo kaçıncı gün du embriyo.aslında belirti aramak istemiyorum ama insan ariyo yinede
Genelleme yapamayız bu konuda. Yani bazılarında olabiliyor ama bazisinda hiç olmuyor. Bende hiç olmadı mesela. Bu konuya takilmayin. Rabbim ol dedikten sonra gerisi bahane. İnş Bebeğiniz sizinledir.Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
İnşallah canım sağol bebişinde benim doğum gününde doğacak görünüyor hayırlısıyla alırsın inşallah kucağınaGenelleme yapamayız bu konuda. Yani bazılarında olabiliyor ama bazisinda hiç olmuyor. Bende hiç olmadı mesela. Bu konuya takilmayin. Rabbim ol dedikten sonra gerisi bahane. İnş Bebeğiniz sizinledir.
Amin cnm Sağol inşallah. Öncesinde bi aksilik olmazsa dr umuz 7 Şubat dedi cnm. Sezaryen olucak kismetse.İnşallah canım sağol bebişinde benim doğum gününde doğacak görünüyor hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına
Hadi inşallahh kısmet bakalım.bende 5.gun pembe lekelenme oldu ve kasiklarda batma var suan 9.günüm ama fazlada bisey yok o yüzden umudum kırılıyor bazen.yarın test yaptiricaİlk denemem. 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite. 1 yumurtam döllendi zaten. O da kendi içinde bölünmüş 2 olmuş 2 transfer ettiler kısmet. Bugün 5.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Kasıkta adet olacakmış gibi ağrı bir de cız cız diye batmalar oluyor arada.
İlk denemem. 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite. 1 yumurtam döllendi zaten. O da kendi içinde bölünmüş 2 olmuş 2 transfer ettiler kısmet. Bugün 5.günüm. Transferden beri bel ağrım var. Kasıkta adet olacakmış gibi ağrı bir de cız cız diye batmalar oluyor arada.
Hadi inşallah tutunmustur yavrucaklar 5.gün embriyosu muydu seninkilerHadi inşallahh kısmet bakalım.bende 5.gun pembe lekelenme oldu ve kasiklarda batma var suan 9.günüm ama fazlada bisey yok o yüzden umudum kırılıyor bazen.yarın test yaptirica
Hadi imaşallah tutunsun ikiside.benimkide 2 taneydi. Bugün 9.günüm yarın test yaptircam çok korkuyorum ama
Yok 3.gun embriyosu 1.kalite demişti doktorum ama bu işler kaliteye de bakmiyo nasip kısmetHadi inşallah tutunmustur yavrucaklar 5.gün embriyosu muydu seninkiler
Hayırlısıyla yarın testte güzel sonuçlar alırsın inşallahYok 3.gun embriyosu 1.kalite demişti doktorum ama bu işler kaliteye de bakmiyo nasip kısmet
Amin hepimiz alalım inşalahHayırlısıyla yarın testte güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ne oldu sonuç merak ettim seni?Amin hepimiz alalım inşalah
3.gun embriyosu ise 12.günü bekle cnm boş yere canını sıkma. 5. günse çıkar ama onuda 10.gün yapman kesin sonuç verir. Bn 7.gün de öğrenmiştim.Benimde test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
Binlerce şükür olsun Allaha pozitif mahoz hickir hickir agladim darısı isteyen herkesin başına...inşallah seninde pozitif hissediyorumNe oldu sonuç merak ettim seni?