• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Merhaba arkadaslar. Tedavi sonucu pozitif olanlara hayirli olsun,Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, yeni baslayan arkadaslarinda Allah yardimcisi olsun. Bu zor surecte insallah hersey yolunda gider. Bende 11 aralikta ilk defa tup bebek tedavisine basladim. 2016 da 1 asilama denemem oldu ama olmadi. Simdi tup bebek denemesine basladik. Bugun 7.gunum. E2 degerim biraz yuksek. Dr. degeri dusurebilirsek transferini yapariz dedi. Dusmezse embriyolari dondurup baska ay transfer yapariz dedi. Hayirlisi olsun diye dua ediyorum ama bir yandanda uzulmuyor degilim.Yurtdisinda oturuyorum, bu isler icin 2 ay onceden geldim, Tekrar gelip gitmek hem psikolojik olarak hem maddi olarak yorucu olacak. Tedaviye yeni baslayan veya transferi yapilan arkadaslar, sureciniz hakkinda paylasim yaparsaniz sevinirim. Hepimiz icin hayirlisi olur insallah.
Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah mutlu haberi almak nasip olur sizede. Bu şekilde transfer yapılması doğru olmaz zaten bnce üzülmeyin inş düşer ama düşmez se bi sonraki ay yapılır. Bir ay daha kalsan iz gidip gelmektense daha kolay olur diye düşünüyorum. Bnmde dondurulmus transfer oldu ama değer yüksekliğinden kaynaklı değil dr um tekrar rahim filmi istemişti önceki eski olduğu için. Bende uzulmustum ertelendi diye. Ama çok şükür o süreçler geçti 7 yıldır beklediğim mucizem gerçek oldu. İnşallah sizinde yüzünüz güler. Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsin.

Brave and beautiful Brave and beautiful çok tesekkurler guzel dilekleriniz için. İnşallah hepimiz buraya güzel sonuçlar yazarız. Allah sizede kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Dr dondurulmuşlarla da şansın yüksek olduğundan bahsetti bugün. Sizinde dondurulmuş embriyonuz mu tutundu?

Brave and beautiful Brave and beautiful çok tesekkurler guzel dilekleriniz için. İnşallah hepimiz buraya güzel sonuçlar yazarız. Allah sizede kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Dr dondurulmuşlarla da şansın yüksek olduğundan bahsetti bugün. Sizinde dondurulmuş embriyonuz mu tutundu?
Amin cnm inşallah. Evet dondurulmus 5.gün embriyosuydu cnm. Bnm arkadaşımın da Dondurulmusla bebeği oldu. Sizde içinizi ferah tutun. Rabbim çok buyuk. Mucizesini sizede gösterecek inş.

Merhabalar, 17/12'de yani dün ilk embriyo transferimi oldum. Yaşım 2 ay sonra 29 olacak. Öncesinde 3 başarısız aşılamam mevcut. 4 yumurtam oluştu 3'ü olgunlaştı 1'i döllendi denildi. Transfer sırasında 2 embriyo transfer edicez dediler. Nasıl olur dedim hani 1 tane döllenmişti? Bölündü dediler. Ama bölünenin kalitesi diğerine göre daha düşük dediler. Zaten fazlada yumurtam oluşmadığı için kalitesi de düşük olduğu için verdiler sanırım. Mutlu oldum tabi ama benim merak ettiğim o döllenen 1 yumurtam mı bölündü acaba yoksa diğer olgunlaşanlardan mı sürpriz oldu sizce? O sırada daha fazla soramadım işleme geçtik.

Bende transferimin 6.günündeyim hiç agrim sizim yok bu beni çok korkutuyor buyuzden:(dün çok açık pembe bi leke geldi bide ilk gün pembe leke geldi birde akşamlari şişlik oluyor karnim da sanırım bunlar ilaçtan :( benim gibi olup gebeliğini öğrenen var mı kasik agrim bel agrim yok :(

Bende transferimin 6.günündeyim hiç agrim sizim yok bu beni çok korkutuyor buyuzden:KK43:dün çok açık pembe bi leke geldi bide ilk gün pembe leke geldi birde akşamlari şişlik oluyor karnim da sanırım bunlar ilaçtan :KK43: benim gibi olup gebeliğini öğrenen var mı kasik agrim bel agrim yok :KK43:
Herkes farklı yaşıyor belirtileri. Benim de 3.günüm bel ağrım cok fena. İnşallah bebişim seninledir.

Herkes farklı yaşıyor belirtileri. Benim de 3.günüm bel ağrım cok fena. İnşallah bebişim seninledir.

Sağolasin inşallah sanada tutunmustur bebişin.bel ağrısı olmasi iyi diye biliyorum yani tutundugunun göstergesi diye biliyorum inşallah hepimiz için hayırlı şeyler olur.benim 13 yumurtam toplandı 6 si dollendi 2 tane transfer yaptılar inşallah bizimledirler

Kızlar benimde transferden sonra 5. Günüm benim normalde belim ağrıyor fıtık var son 3 gündür bi tarafı kopacak gibi ağrıyor ama tutunma belirtisi mi fıtık mı acaba içinden çıkamadım
Kasıklarımdada zaman zaman ağrım oluyo onu da çikolata kisti mi yapıyor bilemedim:KK43:
İnşallah tutunmuşlardır
Bide duş almadım hala açıkçası korkuyorum alan var mı bişey olur mu ki o kadar acı çektim yapmayıp durayım diyorum ne kadar etkisi olur ki? Bi arkadaşım var doktoru ona demiş ki embriyo tutana kadar hiç bir yerinin kılını alma kıl etkiliyor düşük olmasına sebep olabilir demiş. Duyunca çok şaşırdım ne alakası olabilir ki kılla duyan var mı?:KK64:

Kızlar sizler tecrübelisiniz pazartesi 5. Gün transferim var ama embriyolog gelişim geride dedi embriyoların 5. Gün olduğu halde embriyo 3. Gün kalitesinde kalmışsa transfer yapılır mı ve kalitesi çok iyi olmasa da acaba tutunabilir mi bana bu ikinci denemem korkuyorum

Kızlar benimde transferden sonra 5. Günüm benim normalde belim ağrıyor fıtık var son 3 gündür bi tarafı kopacak gibi ağrıyor ama tutunma belirtisi mi fıtık mı acaba içinden çıkamadım
Kasıklarımdada zaman zaman ağrım oluyo onu da çikolata kisti mi yapıyor bilemedim:KK43:
İnşallah tutunmuşlardır
Bide duş almadım hala açıkçası korkuyorum alan var mı bişey olur mu ki o kadar acı çektim yapmayıp durayım diyorum ne kadar etkisi olur ki? Bi arkadaşım var doktoru ona demiş ki embriyo tutana kadar hiç bir yerinin kılını alma kıl etkiliyor düşük olmasına sebep olabilir demiş. Duyunca çok şaşırdım ne alakası olabilir ki kılla duyan var mı?:KK64:
Benimde bugün 5. günüm. Bende de bel fıtığı var ortopedik yatakta yatıyorum evlendiğimden beri belim ağrımazdı o şekilde ama transferden beri bel ağrısı çekiyorum yine o şekilde yatmama rağmen. Tutunma belirtisi de olabilir inşallah öyledir. Kasıklarımda da ara ara batma oluyor böyle cız cız ediyor ama çok değil. Kistim filan yok. Bende duş almadım daha aynen senin gibi düşündüm nolur nolmaz onca acı çektim diye. Birde sıcak suyun embriyoları öldürdüğünü duymuştum. Açıkçası birazdan boyundan aşağısını ılık suyla hafiften yıkayacağım. Saçlarımıda eğilip eşime yıkatacağım. Hem kolumuda çok yukarda tutmamış olurum. Hani yukarı uzanmayın diyorlar ya. Her anlamda dikkat etmekye fayda var bence. Kıl da bence cımbız gibi birşeyle tek tek çekildiğinde bazen ürperme gibi birşey oluyor ya belki onunla alakalıdır.

Sağolasin inşallah sanada tutunmustur bebişin.bel ağrısı olmasi iyi diye biliyorum yani tutundugunun göstergesi diye biliyorum inşallah hepimiz için hayırlı şeyler olur.benim 13 yumurtam toplandı 6 si dollendi 2 tane transfer yaptılar inşallah bizimledirler
İnşallah bebişlerimiz tutunmuşturda ikiz annesi oluruz belli mi olur :KK50: Test günün ne zaman benim 29 aralık

Benimde bugün 5. günüm. Bende de bel fıtığı var ortopedik yatakta yatıyorum evlendiğimden beri belim ağrımazdı o şekilde ama transferden beri bel ağrısı çekiyorum yine o şekilde yatmama rağmen. Tutunma belirtisi de olabilir inşallah öyledir. Kasıklarımda da ara ara batma oluyor böyle cız cız ediyor ama çok değil. Kistim filan yok. Bende duş almadım daha aynen senin gibi düşündüm nolur nolmaz onca acı çektim diye. Birde sıcak suyun embriyoları öldürdüğünü duymuştum. Açıkçası birazdan boyundan aşağısını ılık suyla hafiften yıkayacağım. Saçlarımıda eğilip eşime yıkatacağım. Hem kolumuda çok yukarda tutmamış olurum. Hani yukarı uzanmayın diyorlar ya. Her anlamda dikkat etmekye fayda var bence. Kıl da bence cımbız gibi birşeyle tek tek çekildiğinde bazen ürperme gibi birşey oluyor ya belki onunla alakalıdır.
İnşallah bu bel ağrıları tutunma belirtisidir canım
Benimde kasıklarım da aynı şekilde cız cız batma oluyor bide hemşire bana havuç suyu iç ananas ye yumurta beyazı bol bol ye dedi salı günü transfer oldum 28 inde kan testi yapılacak senin ne zaman test günün
Bide ben sürekli ya varis diyorum salavat getiriyorum.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlısı ile güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen

İnşallah bu bel ağrıları tutunma belirtisidir canım
Benimde kasıklarım da aynı şekilde cız cız batma oluyor bide hemşire bana havuç suyu iç ananas ye yumurta beyazı bol bol ye dedi salı günü transfer oldum 28 inde kan testi yapılacak senin ne zaman test günün
Bide ben sürekli ya varis diyorum salavat getiriyorum.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlısı ile güzel sonuçlar almayı nasip etsin
benimde 29unda testim. 12. günde yapıcam yani. o zamana kadar da beklemeyi düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun :dua:

Arkadaşlar banada yardım edermisiniz benim değerlerimi yazmak istiyorum transferim 6 Aralık’ta gerçekleşti 5. Gün embriosu dondurulmuşlarımla 2 tane yerleştirildi transferimden sonraki değerleri.
7. Gün 14.90
9. Gün 38.60
12. Gün 130.50
14. Gün 420
16. Gün 1229 sizce nasıl yardım lütfen
sonuçlarını doktorunla paylaşmalısın biz uzman değiliz sonuçta ama değerlerin belli bir yanıta odaklıyor zaten.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.perşembe yumurta toplamam bugün de transfer yapıldı.7 yumurta toplandı.4 ü döllendi.2 tanesi hızlı geliştiğinden dolayı iptal.1. Kalite olanı transfer edildi.kalan 1 yumurtadan da dondurma için haber bekliyorum.30 yaşındayım.İki başarısız aşılamam var ve ilk tüp bebek deneyimim.Allah hepimizn yüzüne gülsün:dua::dua:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.perşembe yumurta toplamam bugün de transfer yapıldı.7 yumurta toplandı.4 ü döllendi.2 tanesi hızlı geliştiğinden dolayı iptal.1. Kalite olanı transfer edildi.kalan 1 yumurtadan da dondurma için haber bekliyorum.30 yaşındayım.İki başarısız aşılamam var ve ilk tüp bebek deneyimim.Allah hepimizn yüzüne gülsün:dua::dua:
Hoşgeldin. İnşallah tutunur bebişin, bebişlerimiz:dua:

İnşallah tutunmuşlardır
Hayırlı olsun transferiniz. Ayakta ılık suyla dus alabilirsiniz ama sıcak su kesinlikle yasak. Yükseğe uzanmayın ağır kaldırmayın bunlara dikkat etmeniz gerek. Ayrıca hergün bi avuç kabak çekirdeği , süt kivi, günde bir yada iki tane havuç, ceviz badem gibi yemişler yerseniz faydası olacaktır inşallah. Şifa olsun hepsi. Güzel haberler almanız dileğiyle...

Hayırlı olsun transferiniz. Ayakta ılık suyla dus alabilirsiniz ama sıcak su kesinlikle yasak. Yükseğe uzanmayın ağır kaldırmayın bunlara dikkat etmeniz gerek. Ayrıca hergün bi avuç kabak çekirdeği , süt kivi, günde bir yada iki tane havuç, ceviz badem gibi yemişler yerseniz faydası olacaktır inşallah. Şifa olsun hepsi. Güzel haberler almanız dileğiyle...
Teşekkkürler canım verdiğin bilgiler için inşallah uygulamaya çalışacağım :KK15:

Back