- 8 Mayıs 2018
- 245
- 237
- 23
- 31
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #14.421
Ayyy bugün iğnelere başlıyorum çok heyecanlıyım inşallah olumlu sonuçlanır herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bazen o testlerde yanilma payi olabiliyor bence teste takilip uzme kendini kanda baktiracaksin zaten gunu geldiginde insallah testin sonucu pozitiftir.Selam kızlar allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah
Size bişey soracağım ilk tedavim transferimin 9.günü 4.gün embriyosu 2 tane -üç gündür bel ağrısı kasık batması içimde Eti'm çekiliyor gibi bi his karnım taş gibi göğüsler biraz büyüdü ama çok hassas değil benim test günü Cumartesi günü ama bi eşşeklik edip erken gebelik testi yaptım idrarın rengi çok açıktı bi saat önce su içmiştim sabah idrarı mı olması gerekti ve ikinci çizgi hiç çıkmadı kimseye de söylemedim ama ağlayıp duruyorum zaten acayip bi duygusallık ağlama hali ateş basması yaşıyorum lütfen kızlar bi yorum yapın bana
Evet inşallah test yanılmış olsun..erken yapmış olayım..allahtan hayırlsı artık benim 8 yumurtadan 3 kaldı 2 embriyo transfer olduMerhaba bazen o testlerde yanilma payi olabiliyor bence teste takilip uzme kendini kanda baktiracaksin zaten gunu geldiginde insallah testin sonucu pozitiftir.
Benimde 2.tup bebek tedavisiydi transfer olmadim daha sizin toplamda kac embroyunuz vardi?
Benim sadece 1 embryom olustu son care onu deneyecegiz.Allah buyuk rabbim bebegine kavustursun insallah en kisa zamandaEvet inşallah test yanılmış olsun..erken yapmış olayım..allahtan hayırlsı artık benim 8 yumurtadan 3 kaldı 2 embriyo transfer oldu
Canım bana doktorum bugün verdi yumurta toplandı yarın kullanacağımMerhaba arkadaslar sizlere bi sey sormak istiyorum yakinda transferim var
Transferden sonra crinone jel mi kullandiniz yoksa hapinimi kullandiniz?
Kaç gün iğne kullandınızSelam kızlar benimde ikinci tüp bebek denemem bugün yumurta toplandı inşallah hepimiz tez zamanda hayırlı sonuçlar alırız
Canım 15 kasım da başladım tedaviye iğnelere yani 13 aralıkta da yumurta toplandı bir ay kullandım işteKaç gün iğne kullandınız
Sende mi tüp bebek yaptırıyorsun canımKaç gün iğne kullandınız
Neden 1 ay iğne kullandınız ?Canım 15 kasım da başladım tedaviye iğnelere yani 13 aralıkta da yumurta toplandı bir ay kullandım işte
Kanamam olmuştu bi hafta öyle gitti bide tarlusal kullandım o olan kanama adet mi değil mi anlamak için eğer adet olsaydı hap kullanınca adetin gelmezdi dedi doktor bi hafta da öyle adet gördüm yani iki hafta adet oldumNeden 1 ay iğne kullandınız ?
Ben 8gün iğne kullandım 8.gün catlatma iğnesi oldum 10.gün yumurta toplandi
İlk defa duydumda 1 ay iğne kullanildığını merak ettim
evet canım tüp bebek yaptırıyorum. Ayın 20 sinde çağırdı galiba son cımartesi yumurta toplanabilirmişSende mi tüp bebek yaptırıyorsun canım
Kaç yumurtanız varmış şuan içinEvet canım
evet canım tüp bebek yaptırıyorum. Ayın 20 sinde çağırdı galiba son cımartesi yumurta toplanabilirmiş
10 yumurtam varmışKaç yumurtanız varmış şuan için