- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.421
Canim seni okadar iyi anlıyorum ki haklisin korkup cesaret etmemekten benimde iki düşük bir diş gebeliğim oldu baya zor günlerden geçtim.bir yildan fazla bekledim cesaret edemedim. ama bu korkuların sonu yok diyip tüp bebeğe başladım piskolojim bozuk bir şekilde. Ilk denemem negatifle sonuçlandı bu ikinci denemem çok şükür oldu.zor bir süreç kolay değil.yardım alabilirsin çok ise yariyor piskolojin bir nebzede olsa rahatlıyor tavsiye ederim uzman birinden tabiki. Allah yardımcın olsun şimdiden.Arkadaşlar merhaba ben de haftaya ilk defa tüp bebeğe başlayacağım inşallah , bir düşük, iki dış gebelikten sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi, istersen kendin de deneyebilirsin dedi ama 3 hamileğim de hüsranla sonuçlanınca hiç cesaretim yokne güzel hamileler var aranızda okudukça cesaretleniyorum ama tüp bebekte de dış gebelik ihtimali olduğu için gözüm korkuyor, 10 gün sonra ultrasona çağıran doktoru duyunca bile stres oldum dış gebelik olsa o kadar geç çağırılır mı diye öyle hallerdeyim işte, dünyanın en rahat insanıylen stres topuna dönüştüm, iki dış gebelikle bu senem hastanelerde, rutin gebelik kontrolüne gelen hamilelerle dolu doktor sıralarında, kan testleriyle, tüpüm patlayacak mı endişesiyle geçtiği için süreci kaldırabilecek psikolojim var mı yok mu inanın bilmiyorum, tüm çevrem hemen yaptır diyor ama en iyi bu süreci yaşayan bilir bizi bizden başka anlayan yok, nazdan şımarıklıktan değil inanın sorum ama süreç zor mu, teorik olarak biliyorum da psikolojik olarak kastediyorum, yaşım 31 oldu bekleyecek durumum da yok, rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Herkese merhaba. Mart ayında 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi ve bhcg sadece 50ye çıktı ve iğneleri kesince kanamam başladı. Ozaman kasıklarımda kramp belimde ağrı ve aşırı uyku hali vardı. Şimdi cuma günü yine 2 adet 3.gün embriyosu(dondurulmuşum yoktu) transfer edildi. Fakat bir öncekinde olan belirtilerin hiçbiri şuan bende yokböyle bir durum yaşayan varmı aranızda? Yani bu şekilde farklı sonuçlarla karşılaşıp hamile kalan varmı?
İnsan aynı şeyleri yaşarım korkusu oluyorCanim seni okadar iyi anlıyorum ki haklisin korkup cesaret etmemekten benimde iki düşük bir diş gebeliğim oldu baya zor günlerden geçtim.bir yildan fazla bekledim cesaret edemedim. ama bu korkuların sonu yok diyip tüp bebeğe başladım piskolojim bozuk bir şekilde. Ilk denemem negatifle sonuçlandı bu ikinci denemem çok şükür oldu.zor bir süreç kolay değil.yardım alabilirsin çok ise yariyor piskolojin bir nebzede olsa rahatlıyor tavsiye ederim uzman birinden tabiki. Allah yardımcın olsun şimdiden.
Canim hayırlı olsun transferin. kişiden kişiye değişiyor sen gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun insallah güzel sonuçlar alirsinHerkese merhaba. Mart ayında 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi ve bhcg sadece 50ye çıktı ve iğneleri kesince kanamam başladı. Ozaman kasıklarımda kramp belimde ağrı ve aşırı uyku hali vardı. Şimdi cuma günü yine 2 adet 3.gün embriyosu(dondurulmuşum yoktu) transfer edildi. Fakat bir öncekinde olan belirtilerin hiçbiri şuan bende yokböyle bir durum yaşayan varmı aranızda? Yani bu şekilde farklı sonuçlarla karşılaşıp hamile kalan varmı?
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Nebiliyim yakın zamanda 2.deneyim olunca ilkiyle kıyaslıyorum sürekli. Arada aşırı fark var bilemedim hayırlısı artık..Canim hayırlı olsun transferin. kişiden kişiye değişiyor sen gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun insallah güzel sonuçlar alirsin
Canim benimde ikinci deneyimim ikisinin arasında fark yoktu ilki negatif ikincisi pozitif oldu çok şükür belirtilere kafa yorma canım hayırlısı olsun insallahİnşallah canım çok teşekkür ederim. Nebiliyim yakın zamanda 2.deneyim olunca ilkiyle kıyaslıyorum sürekli. Arada aşırı fark var bilemedim hayırlısı artık..
Cok haklisin canim ama korkularida yenmek lazim zamanla.senin şuan çok yeni çok normal korkuların rabbim büyük yardımcın olsun inşallahİnsan aynı şeyleri yaşarım korkusu oluyor
Hele ki düşük tekrarlıyorsa
Benim gibi umudunu yitiriyor
Cok haklisin canim ama korkularida yenmek lazim zamanla.senin şuan çok yeni çok normal korkuların rabbim büyük yardımcın olsun inşallah
Bu iğnelerin kanda beta hcg salgilamasina neden oldygunu duydum. Az sabret cnm günunde yuksek deger görürsün ins
Herkese merhaba. Mart ayında 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi ve bhcg sadece 50ye çıktı ve iğneleri kesince kanamam başladı. Ozaman kasıklarımda kramp belimde ağrı ve aşırı uyku hali vardı. Şimdi cuma günü yine 2 adet 3.gün embriyosu(dondurulmuşum yoktu) transfer edildi. Fakat bir öncekinde olan belirtilerin hiçbiri şuan bende yokböyle bir durum yaşayan varmı aranızda? Yani bu şekilde farklı sonuçlarla karşılaşıp hamile kalan varmı?
Amin canım sağol
Ama tekrarlayan düşükler
tekrar tekrar olacağına işaret korkuyorum
Neden düşük oluyor biliyormusun benim arkadasım 3 düşükden sonra kanın da pıhtı olduğunu buldular çok şükür Bebişi oldu biLe tedavi sonrası
Bi komşumun da rahminde perde varmış bebeğin gelişimine büyümesine engel oluyormuş düşüyormuş bebek
Araştırdılar canm senin tahlilerini de
Amin canım sağol darısı başına olsun inşallahHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz kuzum. Inşallah görürsün keseyi birazda olsa için rahatlar hepimiz aynı durumdayız bugün senin için güzel rahat bir nefes alacagin gün olur canim dualarım seninle.
Amin inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini.Amin canım sağol darısı başına olsun inşallah
kiZlar hepiniz bugun dua edin bana bugun transfer gunum embriyo transfer edilecek cokkk heyecanliyimmm
Perde olsa hsg çıkmaz miydi
İlk başlamadan kan verdik ama
Ne içindi bilmiyorum
kiZlar hepiniz bugun dua edin bana bugun transfer gunum embriyo transfer edilecek cokkk heyecanliyimmm
Ben perdeyi her doktor göremiyor diye biliyorum yani kendimden bende perde vardı onca doktora gittim hiç biri demedi sonra Ege üni.bi doktor bildi ve ameliyat oldum
İnşallah bebeğin sana sıkıca tutunur canım saglıkla sıhhatle nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?