- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.401
Amin insallah cnm Allah buyuk nasibimizde ne varsa.Amin cnm...senin için dua edeceğim...Rabbim seni sürpriz yükselişlerle karşılaştırsın inşallah...
Maşallah canım baya güzel yükselmiş çok sevindim canım senin adına..Yoğun ve stresliydi cnm..kan verdim 480 çıktı tekrarını istemediler..10 gün sonra kese muayenesi dediler...
Teşekkür ederim cnm...sen keseyi ne zaman göreceksin?senin değer 2000 leri geçmiştirMaşallah canım baya güzel yükselmiş çok sevindim canım senin adına..
Haftaya pazartesi gel dedi bakalım inşallah bir sorun cikmazda görürüz keseyi.doktorum istemedi test bende tekrar yaptırmadım.merak ediyorum ama ne kadar yükseldi diye.Teşekkür ederim cnm...sen keseyi ne zaman göreceksin?senin değer 2000 leri geçmiştir
Benim iki embriyo idi cnm..ikiz olabilirmi diye düşündük..biz hep bi tane olsun sağlıklı olsun diye diledik ama kısmet artık Rabbim neyi layık gördüyse...sağlıklı olsunlar başka birşey istemiyorum...hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...daha yolun çok başındayız...yarın seninde güzel haberlerini alalım inşallah Kuzummm...Evwt cnm tek embriyo aksam vercegim 5 gibi falan veririm Allah izin verirse insallah. Hersey yolunda gider benim icinde dilerim Allahdan.
İnşallah cnm hayırlısıyla görürsünüz...beta HCG yükseldikçe uykuya eğilim artıyor...sen ne durumdasın?belirtiler başladımı?Haftaya pazartesi gel dedi bakalım inşallah bir sorun cikmazda görürüz keseyi.doktorum istemedi test bende tekrar yaptırmadım.merak ediyorum ama ne kadar yükseldi diye.
Uyku yok canım ama göğüslerim şişti ve çok ağrıyor halsizim çabuk acıkıyorum ama nedense birşey yiyemiyorum kasik ve bel agrım çoğaldı bir iki gündür ilaçlarında bunda payı büyük. Sende varmı değişiklik..İnşallah cnm hayırlısıyla görürsünüz...beta HCG yükseldikçe uykuya eğilim artıyor...sen ne durumdasın?belirtiler başladımı?
Ben uykusuzluktan ölüyorum her geçen gün..göğüslerim biraz ağrıyo onun dışında kasık ağrılarım azaldı ama devam ediyor...başka bir belirtim yok...iştahımda yok ama acıkıyorum senin gibi..Uyku yok canım ama göğüslerim şişti ve çok ağrıyor halsizim çabuk acıkıyorum ama nedense birşey yiyemiyorum kaşık ve brl agrım çoğaldı bir iki gündür ilaçlarında bunda payı büyük. Sende varmı değişiklik..
Stres yapiyoruz ister iztemez canim ondandir ne kadar rahat olayim diyorsamda olamiyorum malesef sabah 6 da uyaniyorum cok isim varmiş gibi gece bir ikiyi buluyor uyumam aklımda deli sorular iştahmi kalır uykumu:))Ben uykusuzluktan ölüyorum her geçen gün..göğüslerim biraz ağrıyo onun dışında kasık ağrılarım azaldı ama devam ediyor...başka bir belirtim yok...iştahımda yok ama acıkıyorum senin gibi..
Haklısın cnm :)))) ama sen maşallah sabırlısın...kalp atışlarını duyana kadar stres aynı oranda devam edecek..sonrasında biraz rahatlarız inşallah..Stres yapiyoruz ister iztemez canim ondandir ne kadar rahat olayim diyorsamda olamiyorum malesef sabah 6 da uyaniyorum cok isim varmiş gibi gece bir ikiyi buluyor uyumam aklımda deli sorular iştahmi kalır uykumu:))
aynen canımHaklısın cnm :)))) ama sen maşallah sabırlısın...kalp atışlarını duyana kadar stres aynı oranda devam edecek..sonrasında biraz rahatlarız inşallah..
bende 2 gundur sifir agri hic agrim yokaynen canım
Inşallah sağ salim duyarız kalp atışlarını sabrımızın mükafatını aliriz inşallah
Iyi geceler canım bendede ağrı yoktu dün ve bugün yeniden başladı ara ara oluyor.sagol canım sende allaha emanet olBe
bende 2 gundur sifir agri hic agrim yokiyi geceler kZlar Allaha emanet olun insallah
Bu iğnelerin kanda beta hcg salgilamasina neden oldygunu duydum. Az sabret cnm günunde yuksek deger görürsün insAmin inşallah
Bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya napsam ki gerçi yapamam da kim alacak annemde kalıyorum
Aynen kızlar ya bnm uykum geliyor sersem gıbı kafam bide cok acıyorumİnşallah cnm hayırlısıyla görürsünüz...beta HCG yükseldikçe uykuya eğilim artıyor...sen ne durumdasın?belirtiler başladımı?
Kızlar ben bi kendimi sanırdım uykusuz geceler geçiren.benim transferden 4 yada 5 gün sonra başladı uykusuz geceler halada devam ediyor.çok çabuk acıkıyorum ve şimdiden 2 kiloya yakın aldım.bugün kese için ilk kontrolüm var bana dua edin kızlar.Haklısın cnm :)))) ama sen maşallah sabırlısın...kalp atışlarını duyana kadar stres aynı oranda devam edecek..sonrasında biraz rahatlarız inşallah..
Arkadaşlar merhaba ben de haftaya ilk defa tüp bebeğe başlayacağım inşallah , bir düşük, iki dış gebelikten sonra doktorum tüp bebeğe yönlendirdi, istersen kendin de deneyebilirsin dedi ama 3 hamileğim de hüsranla sonuçlanınca hiç cesaretim yokne güzel hamileler var aranızda okudukça cesaretleniyorum ama tüp bebekte de dış gebelik ihtimali olduğu için gözüm korkuyor, 10 gün sonra ultrasona çağıran doktoru duyunca bile stres oldum dış gebelik olsa o kadar geç çağırılır mı diye öyle hallerdeyim işte, dünyanın en rahat insanıylen stres topuna dönüştüm, iki dış gebelikle bu senem hastanelerde, rutin gebelik kontrolüne gelen hamilelerle dolu doktor sıralarında, kan testleriyle, tüpüm patlayacak mı endişesiyle geçtiği için süreci kaldırabilecek psikolojim var mı yok mu inanın bilmiyorum, tüm çevrem hemen yaptır diyor ama en iyi bu süreci yaşayan bilir bizi bizden başka anlayan yok, nazdan şımarıklıktan değil inanın sorum ama süreç zor mu, teorik olarak biliyorum da psikolojik olarak kastediyorum, yaşım 31 oldu bekleyecek durumum da yok, rabbim cümlemize en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz kuzum. Inşallah görürsün keseyi birazda olsa için rahatlar hepimiz aynı durumdayız bugün senin için güzel rahat bir nefes alacagin gün olur canim dualarım seninle.Kızlar ben bi kendimi sanırdım uykusuz geceler geçiren.benim transferden 4 yada 5 gün sonra başladı uykusuz geceler halada devam ediyor.çok çabuk acıkıyorum ve şimdiden 2 kiloya yakın aldım.bugün kese için ilk kontrolüm var bana dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?