2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah cnm . Aminn darısı burda ki isteyen herkese...

Amin inşallah

Cnm 3.gun ebmriyosuysa bekle derim. Kan vercegin gün sabah i yada bi gün önceden yap. Birinin çıkmadı oturdu ağladı kanda pozitif çıktı. Ben bile korkarak yaptım. Ama belirtiler olmasa yine yapamazdim.

Bekleyeceğim inşallah da nasıl bakalım daha bir hafta var benim

Kabak Çekirdeği ye süt iç hergün meyve ye. Ve en önemlisi rahat olmaya çalış. İnş seninde olacak bn inanıyorum.

Süt içiyorum da kabak çekirdeği yemiyordum
Ne gibi belirtilerin oldu canım
Amin inşallah bende oldu diye yazarım buraya

Daha önce de duymuştum aslın da idrar da çıkmıyor bazen die Allahım büyük inşallah beklemek istiyorum ama sonucun olumsuz olduğunu hastenede öğrenmek istemiyorum

Kızlar havuc suyu içtim ben her aksam yatmadan once kenzül arş ve meryem suresini cok okudum bide sureklı yatmadım doktor cok yatma kan gitmez tutunamaz dedi belki faydası olur sıze de

Bende içiyorum sabah akşam havuç suyu Hale’n de devam ediyorum inşallah faydası olmustur bebişim benimledir
Rabbim isteyen herkese bana nasip etsin

Amin inşallah

Bekleyeceğim inşallah da nasıl bakalım daha bir hafta var benim

Süt içiyorum da kabak çekirdeği yemiyordum
Ne gibi belirtilerin oldu canım
Amin inşallah bende oldu diye yazarım buraya
Cnm kasik agrisi bel ağrısı ama adet ağrısından daha farklı bi agriydi. En önemlisi kramplar oldu bende fakettigim. İnş senden de güzel haberler duyarız.

Benimki istedi yine dusunmeden edemiyrm sabahdan beri hep karamsar oldum Allah sonumuzu hayir.etsn baska dicek bisey yok tevekkul ediyrm bekliyrm yarini bakalim ne olcak sonuc.
Canım bak benim kızkardeşimin 58 iken 3 gün sonra 110 oldu. Yani en az 150 olması gerekiyordu ...yavaş yavaş yükseldi ama sağlıklı bir gebeliği var şu an 14 haftalık oldu...bir sonraki değerin daha iyi çıkacak inşallah.

Cnm kasik agrisi bel ağrısı ama adet ağrısından daha farklı bi agriydi. En önemlisi kramplar oldu bende fakettigim. İnş senden de güzel haberler duyarız.

Amin inşallah cnm
Ben geçen ay adet olmadım haplarla adet olmam engellendi dondurulmuş transferi oldu da
Hiç bir belirtim Yok onun için adet belirtisi de Yok sanırım ilaçları bırakmadan adet olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…