- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 103
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.381
Aynen cnm zaten hormonlar tavan yaptı bide boyle seylerle ıyıce uzuluyorum tutuyorum kendımıÇok haklısın canım ben hiç araştırma yapmıyorum moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor zaten.rabbim nasip etmişse olur zaten..
İnşallah cnm . Aminn darısı burda ki isteyen herkese...
Cnm 3.gun ebmriyosuysa bekle derim. Kan vercegin gün sabah i yada bi gün önceden yap. Birinin çıkmadı oturdu ağladı kanda pozitif çıktı. Ben bile korkarak yaptım. Ama belirtiler olmasa yine yapamazdim.
Kabak Çekirdeği ye süt iç hergün meyve ye. Ve en önemlisi rahat olmaya çalış. İnş seninde olacak bn inanıyorum.
Canim gününde yapmak en iyisi bence test gününü bekle derim yoksa gereksiz yere strese giriyorsun burada test gününden önce yapan arkadaşlarımız oldu baya bir stres yaşadılar idrarda çok nadir çıkıyor yinede sen bilirsin..
Kızlar havuc suyu içtim ben her aksam yatmadan once kenzül arş ve meryem suresini cok okudum bide sureklı yatmadım doktor cok yatma kan gitmez tutunamaz dedi belki faydası olur sıze de
Gözün aydın canım.Kızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
Gözün aydın cnm...allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ...Kızlar idrar testi yaptım dayanamadim ben
Cnm kasik agrisi bel ağrısı ama adet ağrısından daha farklı bi agriydi. En önemlisi kramplar oldu bende fakettigim. İnş senden de güzel haberler duyarız.Amin inşallah
Bekleyeceğim inşallah da nasıl bakalım daha bir hafta var benim
Süt içiyorum da kabak çekirdeği yemiyordum
Ne gibi belirtilerin oldu canım
Amin inşallah bende oldu diye yazarım buraya
Canım bak benim kızkardeşimin 58 iken 3 gün sonra 110 oldu. Yani en az 150 olması gerekiyordu ...yavaş yavaş yükseldi ama sağlıklı bir gebeliği var şu an 14 haftalık oldu...bir sonraki değerin daha iyi çıkacak inşallah.Benimki istedi yine dusunmeden edemiyrm sabahdan beri hep karamsar oldum Allah sonumuzu hayir.etsn baska dicek bisey yok tevekkul ediyrm bekliyrm yarini bakalim ne olcak sonuc.
Aminn cnm ins kan da güzel çıkar da. Hepimize nasip etsin cnm.Gözün aydın cnm...allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ...
Kanda da baktır...idrarda çıktıysa kanda da yükselmiştir...Aminn cnm ins kan da güzel çıkar da. Hepimize nasip etsin cnm.
Test günüm cuma normalde ama perşembe vericem bakalım. İnş güzel bi değer çıkar.Kanda da baktır...idrarda çıktıysa kanda da yükselmiştir...
Insallah cnm insallah yarin aksam bakicaz insllah. Sen naptn bugum nasil gecdi ilk gunun iste verdinmi yine kan sende ?Kanda da baktır...idrarda çıktıysa kanda da yükselmiştir...
Yoğun ve stresliydi cnm..kan verdim 480 çıktı tekrarını istemediler..10 gün sonra kese muayenesi dediler...Insallah cnm insallah yarin aksam bakicaz insllah. Sen naptn bugum nasil gecdi ilk gunun iste verdinmi yine kan sende ?
Senin adina cok sevindim cnm gercekden insallah hersey yolunda gider. HayirlisiylaYoğun ve stresliydi cnm..kan verdim 480 çıktı tekrarını istemediler..10 gün sonra kese muayenesi dediler...
Teşekkür ederim cnm...darısı sana olsun inşallah...yarın yine akşammı vereceksin kanını?senin tek embriyomuydu?Senin adina cok sevindim cnm gercekden insallah hersey yolunda gider. Hayirlisiyla
Evwt cnm tek embriyo aksam vercegim 5 gibi falan veririm Allah izin verirse insallah. Hersey yolunda gider benim icinde dilerim Allahdan.Teşekkür ederim cnm...darısı sana olsun inşallah...yarın yine akşammı vereceksin kanını?senin tek embriyomuydu?
Amin cnm...senin için dua edeceğim...Rabbim seni sürpriz yükselişlerle karşılaştırsın inşallah...Evwt cnm tek embriyo aksam vercegim 5 gibi falan veririm Allah izin verirse insallah. Hersey yolunda gider benim icinde dilerim Allahdan.
Cnm kasik agrisi bel ağrısı ama adet ağrısından daha farklı bi agriydi. En önemlisi kramplar oldu bende fakettigim. İnş senden de güzel haberler duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?