Estağfurullah canım neden çok olsun.sebeplerini bilmiyorum ilki tek ve 5.gün embriyosu idi iki buçuk sene önce yapılmıştı.ikinci denemem 3 tane 3.gün embriyosu idi onlarda tutmadı nisan ayının başında yapıldı bunu da hemen arkasından başladım ve 2 tane 5.gün embriyosu şükür pozitif oldu kese görmeye salı günü gidecem.sorun bende canım hem pko hastasıyım.hem iki sefer miyom ameliyatı geçirdim ilk ameliyatım dan sonra tüplerimde yapışıklık oluştu ikinci ameliyatım da açıldı sonra tekrar yapışıklık olmuş iki tüpümde bağlandı.yani çok sebep ama Rabbime şükür sevindirdiQUOTEsevinQU
Estağfurullah canım neden çok olsun.sebeplerini bilmiyorum ilki tek ve 5.gün embriyosu idi iki buçuk sene önce yapılmıştı.ikinci denemem 3 tane 3.gün embriyosu idi onlarda tutmadı nisan ayının başında yapıldı bunu da hemen arkasından başladım ve 2 tane 5.gün embriyosu şükür pozitif oldu kese görmeye salı günü gidecem.sorun bende canım hem pko hastasıyım.hem iki sefer miyom ameliyatı geçirdim ilk ameliyatım dan sonra tüplerimde yapışıklık oluştu ikinci ameliyatım da açıldı sonra tekrar yapışıklık olmuş iki tüpümde bağlandı.yani çok sebep ama Rabbime şükür sevindirdi.
Senin adına çok mutlu oldum canım benim de oğlumdan sonra çok ara verdim oğluma hemen hamile kaldığım içinde 2.de öyle olacak sandım ama aralıkdan beri uğraşıyoruz işte kendi doktoruma ocakdan beri gidiyorum sorun yok diyordu ocakda gittiğimde 3 ay normal deneyin dedi denedik olmadı nisanda gittik bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı yine olmadı üstüne birde kist oluştu baktım olacak gibi değil Kendimi
tüp bebek merkezlerini araştırırken buldum ilk gittiğimde doktorum yumurtlama az dedi 3 tane solda 1 tane sağ yumurtalıkda folikül görünüyordu doktorum az dedi ama ilk olarak şu kistleri tedavi edelim dedi ve beni bir korku sardı iğne tedavisi neysede opu da anestezi falan çünki en büyük korkum bayılmak birde bilmediğimiz şehir olunca herşey bütün korkular ikiye katlanıyor iyi buraya katılmışım sizleri tanımışım moral oluyor sonuçda birbirimizi tanımasakda hiç görmesekde amaçlarımız aynı