- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.161
O hiç belli olmuyo canım bende 60 yumurtada turp gibiydim.Bu kadar çok yumurta toplanınca hasta olmadınız Mı ben iki kere ohss den hastene de yattım birin de 13 digerinde 18 yumurta toplanmış dı
Benim transferin 4 günü serum yedim progestron ignesinide kullanıyorum
Ama bugün eE değerim 101 çıktı nasp herşey Allah’dan inşallah bebişim benimledir
26 yumurta toplandığında oldu bende canım zaten o ihtimale karşı transferim hemen olmadı donduruldu iki ay sonra oldu.diğerlerinde yaşamadım.Bu kadar çok yumurta toplanınca hasta olmadınız Mı ben iki kere ohss den hastene de yattım birin de 13 digerinde 18 yumurta toplanmış dı
Benim transferin 4 günü serum yedim progestron ignesinide kullanıyorum
Ama bugün eE değerim 101 çıktı nasp herşey Allah’dan inşallah bebişim benimledir
Amin canım inşallah.rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah şu mübarek aydaAllah evlatlarına uzun ömürler versin canım.
Banada 3.tüpte kalsiyum yöntemi uygulandı ama malesef tutmadı.
Pkoda yumurta sayısı arttıkça kalitede çok azalma oluyo anladığım kadarıyla.
Benim durumda şu şekilde
1.de 60 toplandı 2 tane 5.güne kaldı
2.de 17 toplandı 2 tane döllendi 2.gün gelişimi durdu transfer iptal
3.de 23 toplandı 4 tane 3.güne geldi
4 tanenin 2si çözüldü 1si ertesi gün transfer oldu
O hiç belli olmuyo canım bende 60 yumurtada turp gibiydim.
23 toplandığında hafif ohss olmuştum
26 yumurta toplandığında oldu bende canım zaten o ihtimale karşı transferim hemen olmadı donduruldu iki ay sonra oldu.diğerlerinde yaşamadım.
Amin canım yok benden transfer sonrası hiç istemedi doktorum.Benimde geçen ay ertelendi hastenede yattım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
E2 baktırmısmıydın benim ki nasıl
Amin canım yok benden transfer sonrası hiç istemedi doktorum.
Estağfurullah canım neden çok olsun.sebeplerini bilmiyorum ilki tek ve 5.gün embriyosu idi iki buçuk sene önce yapılmıştı.ikinci denemem 3 tane 3.gün embriyosu idi onlarda tutmadı nisan ayının başında yapıldı bunu da hemen arkasından başladım ve 2 tane 5.gün embriyosu şükür pozitif oldu kese görmeye salı günü gidecem.sorun bende canım hem pko hastasıyım.hem iki sefer miyom ameliyatı geçirdim ilk ameliyatım dan sonra tüplerimde yapışıklık oluştu ikinci ameliyatım da açıldı sonra tekrar yapışıklık olmuş iki tüpümde bağlandı.yani çok sebep ama Rabbime şükür sevindirdiQUOTEsevinQU
Senin adına çok mutlu oldum canım benim de oğlumdan sonra çok ara verdim oğluma hemen hamile kaldığım içinde 2.de öyle olacak sandım ama aralıkdan beri uğraşıyoruz işte kendi doktoruma ocakdan beri gidiyorum sorun yok diyordu ocakda gittiğimde 3 ay normal deneyin dedi denedik olmadı nisanda gittik bu sefer klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı yine olmadı üstüne birde kist oluştu baktım olacak gibi değil Kendimi tüp bebek merkezlerini araştırırken buldum ilk gittiğimde doktorum yumurtlama az dedi 3 tane solda 1 tane sağ yumurtalıkda folikül görünüyordu doktorum az dedi ama ilk olarak şu kistleri tedavi edelim dedi ve beni bir korku sardı iğne tedavisi neysede opu da anestezi falan çünki en büyük korkum bayılmak birde bilmediğimiz şehir olunca herşey bütün korkular ikiye katlanıyor iyi buraya katılmışım sizleri tanımışım moral oluyor sonuçda birbirimizi tanımasakda hiç görmesekde amaçlarımız aynıEstağfurullah canım neden çok olsun.sebeplerini bilmiyorum ilki tek ve 5.gün embriyosu idi iki buçuk sene önce yapılmıştı.ikinci denemem 3 tane 3.gün embriyosu idi onlarda tutmadı nisan ayının başında yapıldı bunu da hemen arkasından başladım ve 2 tane 5.gün embriyosu şükür pozitif oldu kese görmeye salı günü gidecem.sorun bende canım hem pko hastasıyım.hem iki sefer miyom ameliyatı geçirdim ilk ameliyatım dan sonra tüplerimde yapışıklık oluştu ikinci ameliyatım da açıldı sonra tekrar yapışıklık olmuş iki tüpümde bağlandı.yani çok sebep ama Rabbime şükür sevindirdi.
Cnm onu ancak Allah bilir. Bende 5.günümde yim bekliyorum. Kafana takma öyle şeyleri. Olumlu düşün olumsuz olursa ozmn uzulursun. Şimdiden kendini yıpratma. Bende çok rahat deilim ama sonuca kadar güzel düşüncem. Olumsuz olursa ozmn zaten bol bol üzülürüm.Bi grup da hamileliğin olup olmadığını anlıyorlar dediler tutunmadı açaba benim bebeğim
Canım sonuçta sen beta hcg testi yaptırmamışssın hamilelik testi o e2 değil bu kadar çok kendi kendi yıpratma.Bi grup da hamileliğin olup olmadığını anlıyorlar dediler tutunmadı açaba benim bebeğim
Maşallah ilk defa duyuyorum bu kadar çok toplandığını gelişmeleri nasıl canım sizin ilk denememiO hiç belli olmuyo canım bende 60 yumurtada turp gibiydim.
23 toplandığında hafif ohss olmuştum
Cnm onu ancak Allah bilir. Bende 5.günümde yim bekliyorum. Kafana takma öyle şeyleri. Olumlu düşün olumsuz olursa ozmn uzulursun. Şimdiden kendini yıpratma. Bende çok rahat deilim ama sonuca kadar güzel düşüncem. Olumsuz olursa ozmn zaten bol bol üzülürüm.
Canım sonuçta sen beta hcg testi yaptırmamışssın hamilelik testi o e2 değil bu kadar çok kendi kendi yıpratma.
Canim doktorum bendende istemedi bu testi hatta test hakkında bir bilgim bile yok bugün transferimin 14 günü sonucum pozitif.. takma bu kadar kafana rabbim güzel sonuçlandirsin inşallah bol bol dua et canim..Elimde değil neden yapıyorlar bu testi daha kac gün olmuş bi hevesinde kursagımda kaldı inşallah boşuna bu kadar üzülüyorumdur rabbim nasip eder
İsteyen herkese inşallah
Aaa ne güzel. Haberler bunlar hayırlı olsun canım sizin ilk denememiydiCanim doktorum bendende istemedi bu testi hatta test hakkında bir bilgim bile yok bugün transferimin 14 günü sonucum pozitif.. takma bu kadar kafana rabbim güzel sonuçlandirsin inşallah bol bol dua et canim..
Masallah 60 yumurta
Ben çok hastan oldum 13 hamdolsun geçti[/QUOTE
Çok yumurtaya sevinme canım 60 yumurtadan sadece 2 tanesi 5.güne kalmıştı.
Önemli olan kalitesi
60 yumurta ilk denememde toplandı canım pkoluyum. 3defa tüp denedik.Maşallah ilk defa duyuyorum bu kadar çok toplandığını gelişmeleri nasıl canım sizin ilk denememi
Anladım canım geçmiş olsun transferin ne zaman hayırlı haberler ver bize inallah60 yumurta ilk denememde toplandı canım pkoluyum. 3defa tüp denedik.
Döllenme sorunumuz var gelişimleri malesef az oldu.
36 yumurta işleme alındı 13 tane döllendi
3.güne sayı 8e düştü
5.güne 2 tane kaldı
2 tanenin birisi 4.gün görünümündeysi
Bu arada daha önce gebelik oluştumu canım60 yumurta ilk denememde toplandı canım pkoluyum. 3defa tüp denedik.
Döllenme sorunumuz var gelişimleri malesef az oldu.
36 yumurta işleme alındı 13 tane döllendi
3.güne sayı 8e düştü
5.güne 2 tane kaldı
2 tanenin birisi 4.gün görünümündeysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?