2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

O hiç belli olmuyo canım bende 60 yumurtada turp gibiydim.
23 toplandığında hafif ohss olmuştum

26 yumurta toplandığında oldu bende canım zaten o ihtimale karşı transferim hemen olmadı donduruldu iki ay sonra oldu.diğerlerinde yaşamadım.

Amin canım inşallah.rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah şu mübarek ayda

26 yumurta toplandığında oldu bende canım zaten o ihtimale karşı transferim hemen olmadı donduruldu iki ay sonra oldu.diğerlerinde yaşamadım.

Benimde geçen ay ertelendi hastenede yattım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
E2 baktırmısmıydın benim ki nasıl

Bi grup da hamileliğin olup olmadığını anlıyorlar dediler tutunmadı açaba benim bebeğim
Cnm onu ancak Allah bilir. Bende 5.günümde yim bekliyorum. Kafana takma öyle şeyleri. Olumlu düşün olumsuz olursa ozmn uzulursun. Şimdiden kendini yıpratma. Bende çok rahat deilim ama sonuca kadar güzel düşüncem. Olumsuz olursa ozmn zaten bol bol üzülürüm.

Aynı gün mü transfer olduk acaba
29.mayıs salı benim
İnşallah üzülmeyiz rabbim güldürür yüzümüzü
İki tane embriyo transfer olmuştu çok umutluydum inşalllah inşalllah rabbim nasip etmiştir

Canım sonuçta sen beta hcg testi yaptırmamışssın hamilelik testi o e2 değil bu kadar çok kendi kendi yıpratma.

Elimde değil neden yapıyorlar bu testi daha kac gün olmuş bi hevesinde kursagımda kaldı inşallah boşuna bu kadar üzülüyorumdur rabbim nasip eder
İsteyen herkese inşallah

Elimde değil neden yapıyorlar bu testi daha kac gün olmuş bi hevesinde kursagımda kaldı inşallah boşuna bu kadar üzülüyorumdur rabbim nasip eder
İsteyen herkese inşallah
Canim doktorum bendende istemedi bu testi hatta test hakkında bir bilgim bile yok bugün transferimin 14 günü sonucum pozitif.. takma bu kadar kafana rabbim güzel sonuçlandirsin inşallah bol bol dua et canim..

Maşallah ilk defa duyuyorum bu kadar çok toplandığını gelişmeleri nasıl canım sizin ilk denememi
60 yumurta ilk denememde toplandı canım pkoluyum. 3defa tüp denedik.
Döllenme sorunumuz var gelişimleri malesef az oldu.
36 yumurta işleme alındı 13 tane döllendi
3.güne sayı 8e düştü
5.güne 2 tane kaldı
2 tanenin birisi 4.gün görünümündeysi

Anladım canım geçmiş olsun transferin ne zaman hayırlı haberler ver bize inallah

Bu arada daha önce gebelik oluştumu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…