- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #13.141
Aslında bakılıyor acilde tüp bebek tedavisi gördüm doktorum istiyor deyince yardımcı oluyorlar.neyse şükür yükselmiş değerin tekrar ne zaman yapacaksın.sağ sağlim kucağınada almak nasip olsun inşallahKızlar degerim 119 cıktı cok mutluyum yukseliyor başıma geleni sormayın öğlen eden beri hastane hastane dolasıyorum acıllerde gebeliğe bakmıyorlarmıs aglayacaktım Kırıkkale den ankara ya geldım kan vermeye ama sukur degerim yukselmiş
Gözün aydın canım çok sevindim cektigin çileye değmiş zaten zahmetsiz elde edenlerden değiliz bugünde aynı şeyi yasamişsin sonuç önemli olan rabbim devamını getirsin insallahKızlar degerim 119 cıktı cok mutluyum yukseliyor başıma geleni sormayın öğlen eden beri hastane hastane dolasıyorum acıllerde gebeliğe bakmıyorlarmıs aglayacaktım Kırıkkale den ankara ya geldım kan vermeye ama sukur degerim yukselmiş
Amin inşallah canımSaol cnm ins herkes buraya mutluluğunu yazsın. Herkes bebisine kavuşsun
Yok canım doktor embriyodan çok ümitliydi ama malesef negatif oldu.Evet dondurulmuş embriyodu
Sonucunuz nasıl peki gebelik oluştu mu
Benim değerim çok mu düşük salı transfer cumartesi kana göre e2 101 progestan 28.16 onu da hem fitil hemde iğnesini kullanıyorum
Pkodan kaynaklı döllenme sorununuz var mıydı acabaEstağfurullah canım neden çok olsun.sebeplerini bilmiyorum ilki tek ve 5.gün embriyosu idi iki buçuk sene önce yapılmıştı.ikinci denemem 3 tane 3.gün embriyosu idi onlarda tutmadı nisan ayının başında yapıldı bunu da hemen arkasından başladım ve 2 tane 5.gün embriyosu şükür pozitif oldu kese görmeye salı günü gidecem.sorun bende canım hem pko hastasıyım.hem iki sefer miyom ameliyatı geçirdim ilk ameliyatım dan sonra tüplerimde yapışıklık oluştu ikinci ameliyatım da açıldı sonra tekrar yapışıklık olmuş iki tüpümde bağlandı.yani çok sebep ama Rabbime şükür sevindirdi.
Yok canım doktor embriyodan çok ümitliydi ama malesef negatif oldu.
Bizim sorunumuz zaten döllenme kaynaklı canım,döllenen embriyoda gelişmiyo.
Bende senin gibi çok araştırmıştım e2 progestanı inan bana hiçbi şekilde belli olmuyo kiminin e2si çok yüksek çıkmış negatif sonuç almış kimininde çok az çıkmış pozitif.
Benden sana bi tavsiye hiç bunlara takılıp günlerini stresle geçirme.
İnşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim
Allah razi olsn canim amin insallah Rabbim buyuk..Seninde güzel olcak canım ben inanıyorum senin yarınki mutluluğunuda paylaşacagiz inşallah dualarım seninle
Yok canım hiç üzülüp sıkıntıya sokma kendini.Hakkın da hayırlısı olsun inşallah döllenen embriyo gelişmiyor mu bana böle birsey demediler hiç 3 tüp bebek denemem benim de
Ne bileyim değerim düşük die çok üzüldüm
İnşallah sonucu güzel olur Allahım güzel yazılar yazsın hepimize
Yok canım hiç üzülüp sıkıntıya sokma kendini.
Bende 3 defa denedim bizimki döllenme sorunu malesef.
İnşallah hepimize nasip olur anne olmak
Canım ilkinde 9 tane yumurta toplandı 8 İ döllendi 1 5.güne geldi.ikincisinde 26 tane toplandı 8 İ döllendi 6 tane 3 ü iyi 3 ü kötü 3.güne geldi bu son tedavide de 14 toplandı 8 İ döllendi 5.güne 2 tane iyi kalite kaldı.sonuncu tedavimde yumurtalar işleme alınırken labaratuvarda kalsiyum uygulaması yapıldı daha sağlıklı ve dayanıklı olsun diye.birde transfer olduğumda gebelik aşısı deniliyor beyaz süt gibi bir serum takıldı bunu ben istedim.diğer kalsiyum uygulamasını doktorum istedi.bir de hala daha devam ediyorum 3 günde bir düşük önleyici prolutan diye bir iğne kullanıyorum.benim 13 sene oldu evleneli 8 yaşında kendiliğinden olma bir oğlum var.Pkodan kaynaklı döllenme sorununuz var mıydı acaba
Bizdeki sorunda pko malesef ama döllenmede sıkıntı var
Amin canım Amin.Allahım şu mübarek 11 ayın sultanı yüzü suyu hürmetine ellerini semaya acmis bekleyen isteyen Rabbimden dileyen herkeze bu ayın hurmetine hayurli saglikli gebelikler bebekler nasip etsin insallah. Tek bir damladan can yaradan Rabbim kurumus dallardan cicekler acdiran Rabbim yokdan var eden Allahim herkeze anne baba olma duygusunu hayirlisiyla tatdirsin insalllahhhhh yaklsan iftar niyetine Allahim kimseyi bu duygudan eksik koymasn...
Canım ilkinde 9 tane yumurta toplandı 8 İ döllendi 1 5.güne geldi.ikincisinde 26 tane toplandı 8 İ döllendi 6 tane 3 ü iyi 3 ü kötü 3.güne geldi bu son tedavide de 14 toplandı 8 İ döllendi 5.güne 2 tane iyi kalite kaldı.sonuncu tedavimde yumurtalar işleme alınırken labaratuvarda kalsiyum uygulaması yapıldı daha sağlıklı ve dayanıklı olsun diye.birde transfer olduğumda gebelik aşısı deniliyor beyaz süt gibi bir serum takıldı bunu ben istedim.diğer kalsiyum uygulamasını doktorum istedi.bir de hala daha devam ediyorum 3 günde bir düşük önleyici prolutan diye bir iğne kullanıyorum.benim 13 sene oldu evleneli 8 yaşında kendiliğinden olma bir oğlum var.
Allah evlatlarına uzun ömürler versin canım.Canım ilkinde 9 tane yumurta toplandı 8 İ döllendi 1 5.güne geldi.ikincisinde 26 tane toplandı 8 İ döllendi 6 tane 3 ü iyi 3 ü kötü 3.güne geldi bu son tedavide de 14 toplandı 8 İ döllendi 5.güne 2 tane iyi kalite kaldı.sonuncu tedavimde yumurtalar işleme alınırken labaratuvarda kalsiyum uygulaması yapıldı daha sağlıklı ve dayanıklı olsun diye.birde transfer olduğumda gebelik aşısı deniliyor beyaz süt gibi bir serum takıldı bunu ben istedim.diğer kalsiyum uygulamasını doktorum istedi.bir de hala daha devam ediyorum 3 günde bir düşük önleyici prolutan diye bir iğne kullanıyorum.benim 13 sene oldu evleneli 8 yaşında kendiliğinden olma bir oğlum var.
Amin inşallah canım inşallah Rabbim salih saliha evlatlar nasip etsin cümle isteyeneAmin inşallah amin rabbim nasp eylesin en kısa zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?