• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Teşekkür ederim cnm
Benim ikinci tedavim ama ilk transferim..ilk tedavide aşırı ilaç kullanıldı ve yumurtalıklarım kötü yanıt verdi hiç folikül gelişmedi..iptal edildi...ikinci tedavimde az ilaçla geliştiler şükür...ankara Anatolia tüp bebek merkezi cnm..
Cnm hayırlı olsun bebisin tekrar. Bişey sormak istiyorum kaçıncı gün embriyosu ydu ve ilk testi ne zmn yaptın. İdrar testi yaptın mi. Ben çok merak ediyorum sonucunu ama daha çok erken 5.günümde yim inş bende mutlu haberi alabilirim :KK68:

Canım seni de tebrik ederim ilk sayfalardan hatırlıyor gibiyim sizi ben yeni katuldığımiçmmö

Canım sendemi hamişsin tebrik ederim ilk zamanlardan takip ediyordum sizi ama ben o zaman sadece okumakla kalıyordum baktım böyle olmıycak içime ata ata deliriyordum ben de sizlerle konuşup rahatlamak istedim sizin problem neydi canım ve kaçıncı denemenizdi hayırlara vesile olsun bebişin ve de bizlere uöutla gelsin inşallah
Ben de ilk transferimde senin gibi sadece okuyordum.ikinci transfer zamanımda katıldım sohbete yani kışın.bu üçüncü denememdi şükür bu sefer tuttu.inşallah rabbim sizede yaşatsın hayırlısıyla.

Cnm hayırlı olsun bebisin tekrar. Bişey sormak istiyorum kaçıncı gün embriyosu ydu ve ilk testi ne zmn yaptın. İdrar testi yaptın mi. Ben çok merak ediyorum sonucunu ama daha çok erken 5.günümde yim inş bende mutlu haberi alabilirim :KK68:[/QUO TE]
Teşekkür ederim cnm...daha çok başındayız..inşallah yolunda gider herşey...ben 7.günde test yapmaya başladım cnm...inşallah darısı sana olsun...seninde hayırlı haberlerini alalım...

Ben de ilk transferimde senin gibi sadece okuyordum.ikinci transfer zamanımda katıldım sohbete yani kışın.bu üçüncü denememdi şükür bu sefer tuttu.inşallah rabbim sizede yaşatsın hayırlısıyla.
Bu arada diğerlerinin tutmama sebebi neydi canım sizde problem neydi çokmu soru soruyorum acacba ...

Donmuş transferi miydi transferiniz ?
Benim bakımıştı e2 261 progestan 10 küsur çıkmıştı.
Estrofemi arttırmıştı bide iğne eklemişti bu sonuca göre

Evet dondurulmuş embriyodu
Sonucunuz nasıl peki gebelik oluştu mu
Benim değerim çok mu düşük salı transfer cumartesi kana göre e2 101 progestan 28.16 onu da hem fitil hemde iğnesini kullanıyorum

Bu arada diğerlerinin tutmama sebebi neydi canım sizde problem neydi çokmu soru soruyorum acacba ...
Estağfurullah canım neden çok olsun.sebeplerini bilmiyorum ilki tek ve 5.gün embriyosu idi iki buçuk sene önce yapılmıştı.ikinci denemem 3 tane 3.gün embriyosu idi onlarda tutmadı nisan ayının başında yapıldı bunu da hemen arkasından başladım ve 2 tane 5.gün embriyosu şükür pozitif oldu kese görmeye salı günü gidecem.sorun bende canım hem pko hastasıyım.hem iki sefer miyom ameliyatı geçirdim ilk ameliyatım dan sonra tüplerimde yapışıklık oluştu ikinci ameliyatım da açıldı sonra tekrar yapışıklık olmuş iki tüpümde bağlandı.yani çok sebep ama Rabbime şükür sevindirdi.

Kızlar degerim 119 cıktı cok mutluyum yukseliyor başıma geleni sormayın öğlen eden beri hastane hastane dolasıyorum acıllerde gebeliğe bakmıyorlarmıs aglayacaktım Kırıkkale den ankara ya geldım kan vermeye ama sukur degerim yukselmiş

Gözün aydın inşallah sağlıkla gelir Bebeğin sana darısı isteyen herkese inşallah

Kızlar degerim 119 cıktı cok mutluyum yukseliyor başıma geleni sormayın öğlen eden beri hastane hastane dolasıyorum acıllerde gebeliğe bakmıyorlarmıs aglayacaktım Kırıkkale den ankara ya geldım kan vermeye ama sukur degerim yukselmiş
Gozun aydin cnm aaa gercekden mi bende yarin aksam acilde verickdim ozel hastanede alirlar belki ya

Back