- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #13.081
Teşekkür ederim cnm...Gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cnm...Gözün aydın canım
Hadı gozun aydın işallah guzel sonuclarım alırız bende eşim 4:30 da gelecek işden gidip verecem hemenKaçta vereceksin..ben verdim sonucu bekliyorum...
Hadi hayırlı haberlerini alalım cnm...merakla bekliyorum sonucunu ..Hadı gozun aydın işallah guzel sonuclarım alırız bende eşim 4:30 da gelecek işden gidip verecem hemen
Amin canım senindemi asıl test gunun bugundu insallah benimkide artmisdir ya hic agrim falan yok bugun Allahim insallah yarin benimkide yukselir bol bol doktor hic hayirli olsn falanda demedi bana sadece 150 gecmesi sart dedi 2 gun sonrasi icin heralde benm doktorum keseyi falan tam gorup oyle hayirli olsn dio tam emin olup insallah hakkimizda hayirlisi yine istedimi doktorun senden peki testHadi hayırlı haberlerini alalım cnm...merakla bekliyorum sonucunu ..
Gözün aydın canım çok sevindim baya yükselmiş maşallah darısı tüm bekleyenlerin başınaKızlar betahcg 187 çıktı...
Geçen ki test sonucun kaçtı hatırlamırsınAmin canım senindemi asıl test gunun bugundu insallah benimkide artmisdir ya hic agrim falan yok bugun Allahim insallah yarin benimkide yukselir bol bol doktor hic hayirli olsn falanda demedi bana sadece 150 gecmesi sart dedi 2 gun sonrasi icin heralde benm doktorum keseyi falan tam gorup oyle hayirli olsn dio tam emin olup insallah hakkimizda hayirlisi yine istedimi doktorun senden peki test
9.gun 26.13Geçen ki test sonucun kaçtı hatırlamırsın
Yok bide omu var bisey demedi hic doktorTransfer sonrası e2 baktırdınız mı kac çıktı
Canım sağlıklı gebelik göstergesi olması için en az yüzde 60 yükselmesi gerekiyor senin değerini hesapladım en düşük 143 küsür olması gerekiyor yani en düşü 144 çıkması lazım senin doktor biraz sert galiba.9.gun 26.13
11.gun 89.9 ama doktor 11 gunu baz aliyrm oncesi bni ilgilendirmiyor dedi. Hayirlisi Allah buyuk
Evet cnm benim test günüm bugündü..tekrar pazartesiye test istediler..babada hala hayırlı olsun demediler.ben doktorumla hiç konuşmadım henüz..sadece hemşire hanımlarla telefonda görüşüyorum...inşallah seninde sonucun iyi çıkacak zaten 85 civarında değilmiydi?? Bir sonraki 150 yi geçer cnm merak etme...Amin canım senindemi asıl test gunun bugundu insallah benimkide artmisdir ya hic agrim falan yok bugun Allahim insallah yarin benimkide yukselir bol bol doktor hic hayirli olsn falanda demedi bana sadece 150 gecmesi sart dedi 2 gun sonrasi icin heralde benm doktorum keseyi falan tam gorup oyle hayirli olsn dio tam emin olup insallah hakkimizda hayirlisi yine istedimi doktorun senden peki test
Banada yarin ki testte 150 yi kesin gecmesi lazim dedi cok korkuyorum ya doktorum cok yogun konusmamiz 1 dk anca suruyor cok hastasi var insan bide ilk olunca ne sorcani ne diceni bilemiyr gercekden zor Allahim yardim etsn hepimize dua edin bnm icinde hersey yolunda olsn insallahCanım sağlıklı gebelik göstergesi olması için en az yüzde 60 yükselmesi gerekiyor senin değerini hesapladım en düşük 143 küsür olması gerekiyor yani en düşü 144 çıkması lazım senin doktor biraz sert galiba.
Teşekkür ederim cnm...hepimiz için hayırlı sonuçlar alalım inşallah...Gözün aydın canım çok sevindim baya yükselmiş maşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
Insallah cnm bn asil test gununu merkezde yaptrdim yarinda ozel hastanede aksam kan vericem esim gelince insallah korkular bitmiyor Allaha sukur bu kdari icin bile cok sukurrrEvet cnm benim test günüm bugündü..tekrar pazartesiye test istediler..babada hala hayırlı olsun demediler.ben doktorumla hiç konuşmadım henüz..sadece hemşire hanımlarla telefonda görüşüyorum...inşallah seninde sonucun iyi çıkacak zaten 85 civarında değilmiydi?? Bir sonraki 150 yi geçer cnm merak etme...
Canım sen içini ferah tut sonuçta şimdi hamilesin ve Allah'ın izniyle değerinde güzelce katlayacak.benimde ilk üç testte az az yükseldi sonrası beklediğimden güzel arttı.ellerini aç 7 kere ayetel kürsi oku ve birer kez okuduğunda eline üfle karnına sür Allah'a emanet inşallah seni bırakmayacak ve seninle çok güzel dokuz ay geçirecek.sonrası ayrı bir duygu zaten onun tarifi yok.Banada yarin ki testte 150 yi kesin gecmesi lazim dedi cok korkuyorum ya doktorum cok yogun konusmamiz 1 dk anca suruyor cok hastasi var insan bide ilk olunca ne sorcani ne diceni bilemiyr gercekden zor Allahim yardim etsn hepimize dua edin bnm icinde hersey yolunda olsn insallah
Canım iyi çıkacak yarın..senin değerin güzel yükselmişti..150 yi geçer belki 200 ü bile geçebilir..benimde iki gündür pek ağrım yok cnm ..bazen yoğun oluyor bazen hiç olmuyor...bugün gayet normalim..9.gun 26.13
11.gun 89.9 ama doktor 11 gunu baz aliyrm oncesi bni ilgilendirmiyor dedi. Hayirlisi Allah buyuk
Aynen pozitif sonuçları gördük şükürki..Insallah cnm bn asil test gununu merkezde yaptrdim yarinda ozel hastanede aksam kan vericem esim gelince insallah korkular bitmiyor Allaha sukur bu kdari icin bile cok sukurrr
Inan hergun okuyorum elim karnimda okuyorum tefriciyye ve ayetel kursi duaya cok inaniyorum Allah buyuk sagol cnm moral verdin icinCanım sen içini ferah tut sonuçta şimdi hamilesin ve Allah'ın izniyle değerinde güzelce katlayacak.benimde ilk üç testte az az yükseldi sonrası beklediğimden güzel arttı.ellerini aç 7 kere ayetel kürsi oku ve birer kez okuduğunda eline üfle karnına sür Allah'a emanet inşallah seni bırakmayacak ve seninle çok güzel dokuz ay geçirecek.sonrası ayrı bir duygu zaten onun tarifi yok.