• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Herkese hayılı geceler daha yeni üye oldum bir kaç kişiyi takip ettim am ilk sayfalardan aranızda dediğim gibi yeniyim kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var 2.bebiş için kendimi tam hazır hissettim dedim ama 7 aydır olmuyor malesef ilk olarak normal bir jinekolağa gittim görünürde bişey yok hormanlar falan gayet iyi çıktı ama olmuyor diye iyice kafaya taktım ve 1 hafta içinde 3 hastane ye gittim sonuç hormanlar iyi ama yumurlama az geçen hafta amh tahlili yaptırdım sonuç 0.88 fsh da.5.52 aranızda bu sonuçlar hakkında bilgisi olan varmı ne yapmam gerek kafam çok karışık normal kendi doktorum bekle diyor sorun yok ama tüp bebek merkezi bekleme diyor lütfen bana yardımcı olun ne sizlerin bilgilerine ve tecrübelerine ihtiyacım var....
Amh ın o kadar vahim durumda değil FSH ise gayet iyi..amh 0.5 in altı kritik cnm..benim amh 0.09 çıktı ilk baktırdığımda..daha sonra düzen lab.verdim orda 0.04 çıktı düşün artık durumumu...ayrıca kız kardeşimin 0.18 çıkmıştı denediği 2.ay normal yoldan hamile kalabildi..yaş sınırı çok önemli..35 yaş üstü yumurta kalitesi düşüyor..senin amh değerin o kadar kötü değil...adet düzensizliğin yoksa normal yolla gebelik şansın vardır..ama bu işler sadece amh değeriyle karakterize olmuyor maalesef...herşeyden önce Rabbim in takdiri...tüp bebek merkezleri genelde hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar insanları ama önce klomen+çatlatma iğnesi veya aşılama ile bikaç ay denemek ilk aşaması..inciri bol tüketmeni tavsiye ederim sana...tedavinin her aşamasında ciddi fayda sağlıyor ve vitamin kullan..yumurta kalitesini artırıyor...

Kızlar ıkı gun yoktum neler yaptınız yarın bende kan vereceğim işallah yukselmiştır Cinar1453 cok sevındım cnm dua et bnm de yukselsın world21 sende mı yarın verecen
Canım benden gün aşırı istediler...bugün vereceğim...heyecan yaptım yine...senden niye 3.gün istediler ki ?Rabbimin izniyle yükselecek cnm inşallah...

Insallah A Aselbadeninannesi yukselmisdir Allaha inan canim. Bende yarin vericen kan bende endiseliyim ama Rabbim bilir isini. Stres hic bitmiyor bizde ya Allah mubarek gunde hayirli haberler versin cumlemize. world21 world21 seninkide yukselmisdr insallah birbirimize dua edelim cnm Rabbim buyukkkkkk cok buyuk
Günaydın cnm ..şu sürecide bi atlatırsak hayırlısıyla inşallah...Aynen bende öğlene doğru gidip vericem..çok huzursuzum...beklemek ne zor bişeymiş..

Herkese hayılı geceler daha yeni üye oldum bir kaç kişiyi takip ettim am ilk sayfalardan aranızda dediğim gibi yeniyim kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 11 yaşında bir oğlum var 2.bebiş için kendimi tam hazır hissettim dedim ama 7 aydır olmuyor malesef ilk olarak normal bir jinekolağa gittim görünürde bişey yok hormanlar falan gayet iyi çıktı ama olmuyor diye iyice kafaya taktım ve 1 hafta içinde 3 hastane ye gittim sonuç hormanlar iyi ama yumurlama az geçen hafta amh tahlili yaptırdım sonuç 0.88 fsh da.5.52 aranızda bu sonuçlar hakkında bilgisi olan varmı ne yapmam gerek kafam çok karışık normal kendi doktorum bekle diyor sorun yok ama tüp bebek merkezi bekleme diyor lütfen bana yardımcı olun ne sizlerin bilgilerine ve tecrübelerine ihtiyacım var....
Cnm amh yani yumurta rezervi yaşla birlikte daha da azaldigi ve kadinda yumurtlama olayını sınırlandırDigi için bence bi an once tup bebeğe başla derim. Sonra sen uzulursun bekle diyenler değil. Herşey gönlünce olsun inş.

Duam sizlerle canim insallah yiksek cikicak. Bende yarin aksam.esim isten gelince vericem 7 den snra ancak vericem cikar dimi sonuc yinede bende cok endiseliyim Allahim yardimcimiz olsn
Betahcg acil dede çalışılıyo..çıkar cnm..aynen bi endişe sarıyo insanı...kan vericem diye uyuyamadım sabah..tedirginlik çöktü..şu süreçleri bi atlatırsak hep birlikte hayırlısıyla..sonra kese daha sonra kalp atışı aman 12 hafta geçsin..bitmicek 9 ay..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

Betahcg acil dede çalışılıyo..çıkar cnm..aynen bi endişe sarıyo insanı...kan vericem diye uyuyamadım sabah..tedirginlik çöktü..şu süreçleri bi atlatırsak hep birlikte hayırlısıyla..sonra kese daha sonra kalp atışı aman 12 hafta geçsin..bitmicek 9 ay..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....
Aynen oyle canim 9 ay hep bir endise korku Rabbim yardimcimiz olsun insallah hayurli saglikli gebeliklrimiz sonrada bebeklerimiz olsun
. Aminnnn

Sabreyle gönül sabırsız olma
Cümleyi gönlüne yar eden vardır
Darda kaldım diye umutsuz olma
Yok iken dünyayı var eden vardır ...
Of güne güzel başlamak diye buna d
Aynen oyle canim 9 ay hep bir endise korku Rabbim yardimcimiz olsun insallah hayurli saglikli gebeliklrimiz sonrada bebeklerimiz olsun
. Aminnnn
Amin cnm...ağzına sağlık...

Back