2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Günaydın kızlar nasılsınız?gün saymaya devam artık kese için gün sayıyorum ve geçmesi zor gibi.sizler neler yapıyorsunuz?
Bizde gun sayiyoruz deger arttimi diye yarin normal test gunum yabi 11 gun insallah degerim artmisdir herkes dusuk dedi moralim bozuldu baya bir Allah hayirlisini versin herkese beklmek zor ama bu tedavinin asil kuralida hep beklemek ve sabır..

Günaydın kızlar nasılsınız?gün saymaya devam artık kese için gün sayıyorum ve geçmesi zor gibi.sizler neler yapıyorsunuz?
Al benden de o kadar :) 7 Haziran’da kese kontrolüne gidecem ama zaman geçmiyor sanki.. Her aşaması ayrı zordur ama sağlıklı bir gebelik mi bi öğrensek, her şey daha iyi olacak

Bizde gun sayiyoruz deger arttimi diye yarin normal test gunum yabi 11 gun insallah degerim artmisdir herkes dusuk dedi moralim bozuldu baya bir Allah hayirlisini versin herkese beklmek zor ama bu tedavinin asil kuralida hep beklemek ve sabır..
Değerin düşük değil yarın 50 civarında olur Belkide daha yüksek olacak...

Canım herkesin değil doktorun ne dediğine bak.her insanın kan değerleri aynı çıkmıyor önemli olan güzel bir şekilde katlaması.sen içini ferah tut Allah büyük.

Şükür rabbime bugünleri gördük.inşallah dua edelim diğer bekleyen arkadaşlarımızda yaşasın bu güzel ve karmaşık duyguları
Aminnnn inşallah canım rabbim bizim yüzümüzü güldürdü bekleyen herkesin yüzünü güldürsün yatıp kalkıp dua ediyorum herkes için

Aminnnn inşallah canım rabbim bizim yüzümüzü güldürdü bekleyen herkesin yüzünü güldürsün yatıp kalkıp dua ediyorum herkes için
Amin saolun kızlar. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim zaman gecmiyor . Bazen çok olumluyum bazen de tedirgin 8 hazirann test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…