- 23 Şubat 2018
- 284
- 296
- 33
- 40
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.881
Sağol canım 12.gün değerimGozun aydin canim 10.gun degerimi bu
Hiç korkma canım bendede oluyor o ağrılar inşallah bebişinin tutunduguna işarettirBugun bendede basladı oyle agrılar birazda o yuzden moralim bozuldu acaba adet mı olacagım dıye
Bizde gun sayiyoruz deger arttimi diye yarin normal test gunum yabi 11 gun insallah degerim artmisdir herkes dusuk dedi moralim bozuldu baya bir Allah hayirlisini versin herkese beklmek zor ama bu tedavinin asil kuralida hep beklemek ve sabır..Günaydın kızlar nasılsınız?gün saymaya devam artık kese için gün sayıyorum ve geçmesi zor gibi.sizler neler yapıyorsunuz?
Al benden de o kadar :) 7 Haziran’da kese kontrolüne gidecem ama zaman geçmiyor sanki.. Her aşaması ayrı zordur ama sağlıklı bir gebelik mi bi öğrensek, her şey daha iyi olacakGünaydın kızlar nasılsınız?gün saymaya devam artık kese için gün sayıyorum ve geçmesi zor gibi.sizler neler yapıyorsunuz?
Değerin düşük değil yarın 50 civarında olur Belkide daha yüksek olacak...Bizde gun sayiyoruz deger arttimi diye yarin normal test gunum yabi 11 gun insallah degerim artmisdir herkes dusuk dedi moralim bozuldu baya bir Allah hayirlisini versin herkese beklmek zor ama bu tedavinin asil kuralida hep beklemek ve sabır..
Benim ağrım dün hiç olmadı ama şuan yine başladı..dönem dönem ağrıların olması normal...takma kafana..Hiç korkma canım bendede oluyor o ağrılar inşallah bebişinin tutunduguna işarettir
Canım betahcg verdinmi??Sagol kuuzm bende yarın yaptıracam çunku dusundukce umitsizliğe kapılıyorum
Benim 10 gün sonra kese kontrolum yarın yine kan testim var ilk aşamayı geçtik çok şükür geriside gelir allahın izniyleGünaydın kızlar nasılsınız?gün saymaya devam artık kese için gün sayıyorum ve geçmesi zor gibi.sizler neler yapıyorsunuz?
Canım herkesin değil doktorun ne dediğine bak.her insanın kan değerleri aynı çıkmıyor önemli olan güzel bir şekilde katlaması.sen içini ferah tut Allah büyük.Bizde gun sayiyoruz deger arttimi diye yarin normal test gunum yabi 11 gun insallah degerim artmisdir herkes dusuk dedi moralim bozuldu baya bir Allah hayirlisini versin herkese beklmek zor ama bu tedavinin asil kuralida hep beklemek ve sabır..
Aynen öyle canım.ben de 5 haziranda gidicem.Al benden de o kadar :) 7 Haziran’da kese kontrolüne gidecem ama zaman geçmiyor sanki.. Her aşaması ayrı zordur ama sağlıklı bir gebelik mi bi öğrensek, her şey daha iyi olacak
Şükür rabbime bugünleri gördük.inşallah dua edelim diğer bekleyen arkadaşlarımızda yaşasın bu güzel ve karmaşık duygularıBenim 10 gün sonra kese kontrolum yarın yine kan testim var ilk aşamayı geçtik çok şükür geriside gelir allahın izniyle
Günaydın cnm..bende bugün ve cumartesi tekrar betahcg vericem.tüp bebek merkezi istedi..Günaydın kızlar nasılsınız?gün saymaya devam artık kese için gün sayıyorum ve geçmesi zor gibi.sizler neler yapıyorsunuz?
Aminnnn inşallah canım rabbim bizim yüzümüzü güldürdü bekleyen herkesin yüzünü güldürsün yatıp kalkıp dua ediyorum herkes içinŞükür rabbime bugünleri gördük.inşallah dua edelim diğer bekleyen arkadaşlarımızda yaşasın bu güzel ve karmaşık duyguları
5.ci haftada kese kontrolü yapılmıyormu?10 gün daha mı bekleyeceğiz..günler say say bitmiyor..birde tekmi çiftmi telaşı var bizde...Benim 10 gün sonra kese kontrolum yarın yine kan testim var ilk aşamayı geçtik çok şükür geriside gelir allahın izniyle
Canım sonucun çıkınca bildir bizede.Günaydın cnm..bende bugün ve cumartesi tekrar betahcg vericem.tüp bebek merkezi istedi..
Amin saolun kızlar. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim zaman gecmiyor . Bazen çok olumluyum bazen de tedirgin 8 hazirann test günümAminnnn inşallah canım rabbim bizim yüzümüzü güldürdü bekleyen herkesin yüzünü güldürsün yatıp kalkıp dua ediyorum herkes için
Tabiki 12 ye kadar çıkar..Canım sonucun çıkınca bildir bizede.
Benim s.a.t. göre 6+6 da görmeye gidecez canım.5.ci haftada kese kontrolü yapılmıyormu?10 gün daha mı bekleyeceğiz..günler say say bitmiyor..birde tekmi çiftmi telaşı var bizde...
Bu ay çok bereketli ..inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burada...hangi şehirdesin?kaç embriyo transfer edildi?Amin saolun kızlar. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim zaman gecmiyor . Bazen çok olumluyum bazen de tedirgin 8 hazirann test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?