2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Canım herkesin değil doktorun ne dediğine bak.her insanın kan değerleri aynı çıkmıyor önemli olan güzel bir şekilde katlaması.sen içini ferah tut Allah büyük.
Insallah cnm cok korkuyorum nolur banada dua edin yarin gercek test gunum insallah iyi olmusdur artmisdir gercekden bu hic cok bambaskaymis esimin sevinci hele o beni cok etkiledi Allahim insallah devamini getitir hayirla.

Insallah cnm cok korkuyorum nolur banada dua edin yarin gercek test gunum insallah iyi olmusdur artmisdir gercekden bu hic cok bambaskaymis esimin sevinci hele o beni cok etkiledi Allahim insallah devamini getitir hayirla.
İnşallah canım her aklıma geldiğinde dua ediyorum zaten.o vajinada ve kasıklarda ağrı arada ben de de oluyor canım hatta bu sabah sağ tarımda şimdiye kadar devam etti.dünde vajinada birden iğne batar gibi oldu.fazla kafana takma içini ferah tut.

Bende orda yaptrdm cnm tek embriyo cem celik doktorum 4bb kalite embriyo transfer edildi banada
Bnm de Dr um cem celik cnm .embriyolog grade 1 dedi ama inş sonuç olumlu olur hayirlisiyla. Beklemek çok zor hep dua ediyorum elden başka bişey gelmiyor. Herşey nasip. Kendimden çok eşim için üzülüyorum artık.

Bnm de Dr um cem celik cnm .embriyolog grade 1 dedi ama inş sonuç olumlu olur hayirlisiyla. Beklemek çok zor hep dua ediyorum elden başka bişey gelmiyor. Herşey nasip. Kendimden çok eşim için üzülüyorum artık.
Oyle cnm beklemek ve sabir bende esim cok sevindi su degrrim hayirla artar insallah Yrin sonucu gorecegim. Allah ikimizede hayirli haberler duymak nasip etsin insallah

Oyle cnm beklemek ve sabir bende esim cok sevindi su degrrim hayirla artar insallah Yrin sonucu gorecegim. Allah ikimizede hayirli haberler duymak nasip etsin insallah
Amin cnm inş artar degerin sen neden erken yaptın ki. Kendini strese sokma rahat ol. Bak Allahın izniyle yarın 50 belkide daha yüksek çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…