- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.901
Zaten 7.ci haftada kalp atışları görülüyor...inşallah ikisini birden görürsünüz..Benim s.a.t. göre 6+6 da görmeye gidecez canım.
Hayırlısı olsun canım inşallah bekleyen herkes çifte bayram yapıcak.Amin saolun kızlar. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim zaman gecmiyor . Bazen çok olumluyum bazen de tedirgin 8 hazirann test günüm
Benim de içime öyle doğuyor zaten hem kese hem kalp atışını görücez gibi inşallah.Zaten 7.ci haftada kalp atışları görülüyor...inşallah ikisini birden görürsünüz..
Bilmiyorum canım benim doktorum 10 gün sonra gel dedi inşallah bekledigimize deyer.benim tek embriyo canım senin ilimi5.ci haftada kese kontrolü yapılmıyormu?10 gün daha mı bekleyeceğiz..günler say say bitmiyor..birde tekmi çiftmi telaşı var bizde...
Hayırlı olsun canim her zaman iyi düşün aklına olumsuz düşünceler getirme ben öyle yaptım iyi düşünelim iyi olsun demi:)Amin saolun kızlar. Bende ptesi transfer oldum beklemedeyim zaman gecmiyor . Bazen çok olumluyum bazen de tedirgin 8 hazirann test günüm
Aymn cnm bnmde agrilarim var ara ara hemde vajinamada boyle birden keskin bir igne batar gibi bsey giriyorBenim ağrım dün hiç olmadı ama şuan yine başladı..dönem dönem ağrıların olması normal...takma kafana..
Insallah cnm cok korkuyorum nolur banada dua edin yarin gercek test gunum insallah iyi olmusdur artmisdir gercekden bu hic cok bambaskaymis esimin sevinci hele o beni cok etkiledi Allahim insallah devamini getitir hayirla.Canım herkesin değil doktorun ne dediğine bak.her insanın kan değerleri aynı çıkmıyor önemli olan güzel bir şekilde katlaması.sen içini ferah tut Allah büyük.
İnşallah canım her aklıma geldiğinde dua ediyorum zaten.o vajinada ve kasıklarda ağrı arada ben de de oluyor canım hatta bu sabah sağ tarımda şimdiye kadar devam etti.dünde vajinada birden iğne batar gibi oldu.fazla kafana takma içini ferah tut.Insallah cnm cok korkuyorum nolur banada dua edin yarin gercek test gunum insallah iyi olmusdur artmisdir gercekden bu hic cok bambaskaymis esimin sevinci hele o beni cok etkiledi Allahim insallah devamini getitir hayirla.
İnşallah cnm aminn. Bn istanbulda umut bahceci de yaptırdım tek embriyo 5.gün transfer edıldı. Kirklarelinde oturuyorum.Bu ay çok bereketli ..inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz burada...hangi şehirdesin?kaç embriyo transfer edildi?
İnşallah cnm Rabbim bizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin hayirlisiyla.Hayırlısı olsun canım inşallah bekleyen herkes çifte bayram yapıcak.
Saol cnm ins hepimiz meleklerimize kavusuruz. Allahım nasip eder inş.Hayırlı olsun canim her zaman iyi düşün aklına olumsuz düşünceler getirme ben öyle yaptım iyi düşünelim iyi olsun demi:)
Bende orda yaptrdm cnm tek embriyo cem celik doktorum 4bb kalite embriyo transfer edildi banadaİnşallah cnm aminn. Bn istanbulda umut bahceci de yaptırdım tek embriyo 5.gün transfer edıldı. Kirklarelinde oturuyorum.
Bnm de Dr um cem celik cnm .embriyolog grade 1 dedi ama inş sonuç olumlu olur hayirlisiyla. Beklemek çok zor hep dua ediyorum elden başka bişey gelmiyor. Herşey nasip. Kendimden çok eşim için üzülüyorum artık.Bende orda yaptrdm cnm tek embriyo cem celik doktorum 4bb kalite embriyo transfer edildi banada
Oyle cnm beklemek ve sabir bende esim cok sevindi su degrrim hayirla artar insallah Yrin sonucu gorecegim. Allah ikimizede hayirli haberler duymak nasip etsin insallahBnm de Dr um cem celik cnm .embriyolog grade 1 dedi ama inş sonuç olumlu olur hayirlisiyla. Beklemek çok zor hep dua ediyorum elden başka bişey gelmiyor. Herşey nasip. Kendimden çok eşim için üzülüyorum artık.
Amin cnm inş artar degerin sen neden erken yaptın ki. Kendini strese sokma rahat ol. Bak Allahın izniyle yarın 50 belkide daha yüksek çıkacak.Oyle cnm beklemek ve sabir bende esim cok sevindi su degrrim hayirla artar insallah Yrin sonucu gorecegim. Allah ikimizede hayirli haberler duymak nasip etsin insallah
MAsallah canim baya yuksek tekmi konulmustu sana ilk okuyunca ikiz tuttu sandimSağol canım 12.gün değerim
Benim iki tane 3.gün embriyosu koyuldu cnm.Bilmiyorum canım benim doktorum 10 gün sonra gel dedi inşallah bekledigimize deyer.benim tek embriyo canım senin ilimi
Artmismi yani sen hergunmu verdin 2 gun snraki artismi tek gunlukkmuBeta HCG 65.75 çıktı kızlar..transferin 10. Günü..
Bence guzel cikmis cnm artiyor bak sukur darisi basima insallah benimkide boyle artarBeta HCG 65.75 çıktı kızlar..transferin 10. Günü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?