- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.181
Salı sabah toplama var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...Salı sabah toplama var
hadi hayırlı olsun inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...
Ama haksız mıyımhadi hayırlı olsun inşallah...güzel haberlerini bekliyoruz...
çok haklısın...böyle pozitif ve enerjik olman çok güzel..maşallah...inşallah süreç senin adına çok çok iyi olur...evrene olumlu msj la totem yapalımm ...Ama haksız mıyım
7 yıl bekledim
Birgün daha beklemek istemiyorum
Artık anne olmak istiyorum
çok haklısın...böyle pozitif ve enerjik olman çok güzel..maşallah...inşallah süreç senin adına çok çok iyi olur...evrene olumlu msj la totem yapalımm ...
Kızlarrr birşey sorucam.
Bu jel bugün benden sıvı şekilde geri gelmeye başladı
Daha önce böyle olmuyordu
Sizde de oldumu? Endişe etmeli miyim ?
amin canımm inşallah...Rabbimin izniyle inanıyorum olacak inşallah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Tek duam bu
Hayırlı evlat
Tek eksiğimiz bu
İnşallah isteyen herkese ve bana nasip etsin
çok haklısın...böyle pozitif ve enerjik olman çok güzel..maşallah...inşallah süreç senin adına çok çok iyi olur...evrene olumlu msj la totem yapalımm ...
amin canımm inşallah...
Crinone jel canım transferden sonra veriyorlarNe jeli canım o ?
aynen umutsuz olmak kötüyü çekiyor..inanmak başarmanın yarısıdır...hayırlı haberlerini alalım inşallah..Umut müslümanın ekmeği . .
aynen umutsuz olmak kötüyü çekiyor..inanmak başarmanın yarısıdır...hayırlı haberlerini alalım inşallah..
ben henüz başlamadım..önce ameliyat olucam ay sonuna doğru ..sonraki ay şubat yada mart gibi başlıcaz inşallah..İnşallah canım
Sen ne aşamadasın
Crinone jel canım transferden sonra veriyorlar
ama bende çok sabırsız bir insanım beklemek çok zor..kafamda deli sorular :)İnşallah canım
Sen ne aşamadasın
ben henüz başlamadım..önce ameliyat olucam ay sonuna doğru ..sonraki ay şubat yada mart gibi başlıcaz inşallah..
daha çok gençsin sen..umudunu kaybetme sakın...Yaş 24 2 asilama 2 tüp bebek ilki düşük 2.negatif 3.tup bebek denemeye başlayacam