- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.201
Yaş 24 2 asilama 2 tüp bebek ilki düşük 2.negatif 3.tup bebek denemeye başlayacam
Yaşın çok küçük dahaama bende çok sabırsız bir insanım beklemek çok zor..kafamda deli sorular :)
rahimde perde varmış onu temizlicekler yoksa düşüğe neden oluyormuş..Ne ameliyatı canım
Çok geçmiş olsun
Bizim de dinlenmeye alacakmış
Ben hemen geri transfer edecek sanmıştım
Sabırsız anne
rahimde perde varmış onu temizlicekler yoksa düşüğe neden oluyormuş..
Sağol canim 3 de tutmasa surekli tedavi goremem maddiyatta önemli asgari ucretle biraz zor :)daha çok gençsin sen..umudunu kaybetme sakın...
usg de gördü...Onu muayene de mi biliyor doktor ?
usg de gördü...
bende bir kez denicem maddiyat nedeniyle...sağlık olsun kısmetimizde varsa olur..rapor çıkarmadınmı?Sağol canim 3 de tutmasa surekli tedavi goremem maddiyatta önemli asgari ucretle biraz zor :)
3 yil kalmis 27 olmama sendr gecsin canjmYaşın çok küçük daha
Sabır isteyen bir iş gerçekten
Ben 27 yaşımdayım
23 yaşında aşılama oldum 1 defa
Tutmadı
Şimdi tüp bebek tedavisi başladık
3 yil kalmis 27 olmama sendr gecsin canjm
bende bir kez denicem maddiyat nedeniyle...sağlık olsun kısmetimizde varsa olur..rapor çıkarmadınmı?
2 denememj özelde yaptim 20 bine yakin para gitti bu ay devlette gittim rapor vereceklermis kan tahlili yaptim daha sonuclarin cikmasina 2 ay var :)devlette gidiyor malesef para 2500 liraya yakinbende bir kez denicem maddiyat nedeniyle...sağlık olsun kısmetimizde varsa olur..rapor çıkarmadınmı?
Amin insallah canimEvet canım
Üzülme
İnan ve dua et
Burda bebeklerimizin kilosunu konuşacağız i inşallah
2 denememj özelde yaptim 20 bine yakin para gitti bu ay devlette gittim rapor vereceklermis kan tahlili yaptim daha sonuclarin cikmasina 2 ay var :)devlette gidiyor malesef para 2500 liraya yakin
Kesinlile keske bu konuda bizlre yardimci olan bi vakif benzeri bisey olsa :)Gerçekten çok pahalı bir tedavi
Maddi manevi olarak güç istiyor
Kesinlile keske bu konuda bizlre yardimci olan bi vakif benzeri bisey olsa :)
Kesinlile keske bu konuda bizlre yardimci olan bi vakif benzeri bisey olsa :)
CNim bildigim kadariyla üniversite hastanelerinde veriliyor ama bazi ozelde anlasmali berebiliyormusHiç devlete gitmeyen de alabiliyor mu ?
Gerçi alsam da bu hastane rapor kabul etmiyor
Bankalara çalışacağız artık
Yapacak bir şey yok
Aslinda hemen butun tup bebek denemeleri surecleri ayni farkeden bisey yok gibi en azinda benjm tedavimde öyleDevlet yetersiz bence bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?