• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlarrr bu ayı nasıl bitirdim bilmiyorum sanki 28 günü sırtımda taşıdım yarın 28. Günüm inş hemen adet olur tedavime başlarım. Herkese şans dolu haftalar olsun...

Çok kötü bi durum olmuş sizin için kalitelerimi düşüktü neden 3taneside öldü acaba
Benimde 5 tane var dondurulmuş
İnşallah ölmez...:işsiz:
Aslında %99 başarı diyorlar çözülmede. Bu sebebten soğudum zaten Kıbrıs’tan. İstanbul’daki doktorum da çok şaşırdı. çünkü bana dondururken 2 is 1. Kalite diğeri orta demişlerdi. Onlara da biyopsi yapılmıştı üstelik.Ama şimdiki tedavimde 1 embriyo sağlıklıydı dondurdular perşembe günü çözüldü aynı kalitede devam etti hem de 6. Gün dondurmuşlardı. O yüzden korkma :KK19:

Aslında %99 başarı diyorlar çözülmede. Bu sebebten soğudum zaten Kıbrıs’tan. İstanbul’daki doktorum da çok şaşırdı. çünkü bana dondururken 2 is 1. Kalite diğeri orta demişlerdi. Onlara da biyopsi yapılmıştı üstelik.Ama şimdiki tedavimde 1 embriyo sağlıklıydı dondurdular perşembe günü çözüldü aynı kalitede devam etti hem de 6. Gün dondurmuşlardı. O yüzden korkma :KK19:
İnşallah o 1 tane emriyon sıkı sıkı tutunur canım sana

transferin ne zaman olucak belli mi ?

Back