- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- 323
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.241
Canım belirli büyüklüğe gelmiş olanları topluyorlar . Yani dediğim gibi bak önemli olan kalitesi inan buna yanımda 3 yumurtasının 1 i döllneip hamile kalan oldu . Benim 7 taneden 3 ü döllendi 2 tanesi ileriye gitti 1 i donduruldu 1 i kondu ama nasil tutmadı . Dondurulmuşla devam ettim bugün 5. Günüm inşallah rabbiö bu sefer nasip eder. Sende bozma moralini sakın hormonlar çok etkiliyor çünkü..Amb yaptırmadı cnm fsh 8 çıktı acaba görünen yumurta sayısı artabilir mi çok cnm sıkıldı ayrıca 5 tane bile toplayabiliriz dedi yani önceden söyleseydi ilaç falan kullansaydım hiç deil moralmen çökertti beni başta
İnşallah cnm bu sefer bebegini kucagına alırsınn bende hayırlı sonuçlar alırımCanım belirli büyüklüğe gelmiş olanları topluyorlar . Yani dediğim gibi bak önemli olan kalitesi inan buna yanımda 3 yumurtasının 1 i döllneip hamile kalan oldu . Benim 7 taneden 3 ü döllendi 2 tanesi ileriye gitti 1 i donduruldu 1 i kondu ama nasil tutmadı . Dondurulmuşla devam ettim bugün 5. Günüm inşallah rabbiö bu sefer nasip eder. Sende bozma moralini sakın hormonlar çok etkiliyor çünkü..
Amin canım ya inşallah beklemek en zoru inşallah rabbim hepimize yaşatır o mutluluğu..İnşallahh cnm hayırlı
İnşallah cnm bu sefer bebegini kucagına alırsınn bende hayırlı sonuçlar alırım
Merhaba kanamam 5. Gün geldi gece iğne vurdurduk ertesi gün kesildi kanama yerleşirken normal ama kırmızıya ve yoğuna dönerse tehlike ve düşük diyorlar bende çok ağladım o gün negatif diye ama öyle olmadı şükür onun için dikkat et ve strese girmeyin hemenMrb canim kanaman kacinci gun geldi ve kac gun surdu. Benimde kanamam oldu negatif diye dusunuyorum. 25 test yapicam yinede. 15. Gun. O yuzden merak ediyorum doktorun ne dedi kanama icin.
Elbette ederim nasıl hissettiğini anlayabiliyorum herşeu gönlünce olsunCanım cok sağol yaa, Allah kucagina almayi nasipe etsi insallah canim:) bana bol bol dua edermisin .şimdiden çok çok teşekkür ederim:)
Canım sana soru sorulailirmiyim ,sende hiç ağrın varmıydı yani adet sanci gibi ve beldeElbette ederim nasıl hissettiğini anlayabiliyorum herşeu gönlünce olsun
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim havuç suyunu ben yazdım evet kullandım ve halada kullanıyorum faydası çok özellikle tutunma aşamasında hücreleri kuvvetlendiriyorkızlar selam , geçen çarşamba opu yaptırmıştım 5. güne gelen sağlıklı embriyo sayım 8 ve dün donduruldu. ohss olma olasılığım yüksekti hatta bence hafif şekilde oldum bugün öğlen gideceğim kontrole bakalım neler diyecek.
benim sorun önümüzdeki ay transferim yapılacak yazışmalarda havuç suyu gördüm işe yarıyor mu faydası neler?
Kanama günü oldu şimdide arada az oluyor belde kasıkta ama doktorum normal çünkü büyüme gösteriyor dediCanım sana soru sorulailirmiyim ,sende hiç ağrın varmıydı yani adet sanci gibi ve belde
sağol canım benim hayırlısıyla evladını al inşallah kucağına sendeŞimdiden hayırlı olsun kardeşim havuç suyunu ben yazdım evet kullandım ve halada kullanıyorum faydası çok özellikle tutunma aşamasında hücreleri kuvvetlendiriyor
Cvbın için tşkl canım. Ben igne vurdurmadım doktoruma ulaşamadım malesef. Kanama yoğunlaştı. Hala ağrılarım var. Yarın 15. Gun test günüm. Negatif buyuk ihtimal. Oyle dusunuyorum ama pozitif olursada süprız olur.Merhaba kanamam 5. Gün geldi gece iğne vurdurduk ertesi gün kesildi kanama yerleşirken normal ama kırmızıya ve yoğuna dönerse tehlike ve düşük diyorlar bende çok ağladım o gün negatif diye ama öyle olmadı şükür onun için dikkat et ve strese girmeyin hemen
Başka bir doktora görün nasıl ulaşamadın ya üzüldüm bak şimdi pozitif olursa haber et hiç belli olmaz neyin ne olacağıCvbın için tşkl canım. Ben igne vurdurmadım doktoruma ulaşamadım malesef. Kanama yoğunlaştı. Hala ağrılarım var. Yarın 15. Gun test günüm. Negatif buyuk ihtimal. Oyle dusunuyorum ama pozitif olursada süprız olur.
Olumlu bence benimde öyle silikti küçük daha ondan yükselcek beta gün gün3.gun embriyosu.
Transferin 10.günü.
Üstteki dünkü testim, alttaki bugünkü testim..
Yarın kan vericem inşallah çıkar
Amin kardeşim teşekkür ediyorumsağol canım benim hayırlısıyla evladını al inşallah kucağına sende
Hayırdır bir sakin :)Olgun duruyorumyok
Deliye vuruyorumyok
Üzülüyorumyok
Sinirleniyorumyok
Korkuyorumyok
Destek alıyorum topiklerdeyok
Eğleniyorumyok
Sallamıyorumyok
Ağlıyorumyok
Kafayı yiyorumyok
Oyalanıyorumyok
Gidiyorum
Canım ben yurtdışındayım o yuzden burda doktorla herangi bi bag kuramıyorsun. İstediğin zaman ulaşmak olmuyor. Bide benim haftasonuna denk geldi gittiğimde kapalıydı. Hakkımda hayırlısı dedim beklıyorum. Sağol iyi dıleklerin için. İnşallah olur canım.Başka bir doktora görün nasıl ulaşamadın ya üzüldüm bak şimdi pozitif olursa haber et hiç belli olmaz neyin ne olacağı
Hayirlisi olur inşallah senin için... insallah guzel sonuclar alirsinkızlarrrr canlaaaar bende bugün bi heyecan vaar ki anlatamammmmcuma günü transferim var dün yine doktoru darlamış olabilirim amaaaam napiym elimde değil sizler nasılsınız cuma günü transfer olacaklar kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?