2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

31 yaşındayım
3 tane başrısız denemem var.
Şuan 4. Denemem de gün yaıyorum 27 nisan test günüm .
2 adet 3. Gün embriyosu transfer yapıldı
İşlem Ankara Hrs de yapıldı.

Merhaba,öncelikle gözünüz aydın. Allah hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu. Benimde salı günü transferim olacak hayırlısıyla. Siz transferinizde idrara sıkışıklık durumunuz nasıldı? Ben çok sıkışırsam kaçar diye çok korkuyorum

Gunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi

Hakkında hayırlısı olsun ben transfer den bi iki saat ince yarim lt su ictim rahattim daha önce leri cok icmistim rahatsız olmuştum zaten transfer öncesi sıkışıkliginiza USG ile bakiyirlar az olursa su icnenizi ve yurumenizini söylüyorlar

Gunaydn kzlar hastaneden aradilar hic bsey analmadm bugun dondurmamislar takip ediyorlarmis hala suan doldurulcak kalitede deilmisler 5 gun bugun ne demek oluyor bu yarina kdr takip edip bida arixaklarmis moralim bozuldu bunu yasayan varmi
Hiç tedirginnolma cnm normadir. İstedikleri seviyeye ulaşmasını bekliyorlar

Korkma canım zaten hemşireler çok sıkışık işen operasyondan önce tuvalete gönderiyorlar 2 bardak idrar yapabiliyorsun

Kızlar benimde cuma günü transferim gerçekleşti dondurulmuş embriyo transferi idi .Dünden beri karın ağrım ve bel ağrım var adet ağrısına benziyor inşallah bebişin sinyalleridir bunlar test günüm 4 mayıs . Allahım hepimize o gün pozitifi görmeyi nasip etsin.

Canım hayırlısı olsun benim de 28inde dondurulmuştan transferim olacak, inş olumludur. Transfer öncesi nelere dikkat ettin hangi ilaçları kullandın

Canım hayırlısı olsun benim de 28inde dondurulmuştan transferim olacak, inş olumludur. Transfer öncesi nelere dikkat ettin hangi ilaçları kullandın
Amin canım . Transfer öncesi cyclo-progynova verdi beyaz olan haplarını içtim birde progestan fitil verdi. Transfer sonrasıda bunlara devam ediyorum artı yanında bir kaç ilaç daha var. Snein içinde inşallah en hayırlısı olur . Kaçıncı gün embriyosu senin ?

benimde cuma günü oldu transferim canım ama bende bel ufak batmalar dışında birşey yok hatta yok denecek kadar az bunlar 2 mayıs da test tarihim nasip diyelim bakalım

benimde cuma günü oldu transferim canım ama bende bel ufak batmalar dışında birşey yok hatta yok denecek kadar az bunlar 2 mayıs da test tarihim nasip diyelim bakalım
Hakkında hayırlısı inşallah canım inşallah o tarih sana bayram olur...Göğüslerde hassasiyet varmı canım sanki en çok oradan belli oluyor gibi bende tık yok göğüslerde

Hakkında hayırlısı inşallah canım inşallah o tarih sana bayram olur...Göğüslerde hassasiyet varmı canım sanki en çok oradan belli oluyor gibi bende tık yok göğüslerde
seninde inşallah canım hepimizin inşallah Benim adete yakın hep olur göğüste hassasiyet ama doktor olur böyle şeyler demişti önceden ilaçlardan olur diye ama belim çok ağrıyor bide şu Progestan iğne olmasa yaa popom asındi

hanımlar nolur yardim edin acilllll.transfer gununu sayarsak bugu 7 ci gunum.ve transferden sonra 4 gun hafif adet sancisi gibi agrilarim oldu.ama bugun bir sanci girdi ve direk belime vurdu ama iki buklum oldum.neden boyle oldu yqsayaniniz varsa nolur bana yardim edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…