2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Beni 7. Hafta da çağırdı canm. Kan tahlilinden 20 gün sonra

S.aleykum kzlar dun opu oldum 5 yumurtam ckdi bugun aradilar 4 u islem gormus 3 dollenmis cok korkuyorum 5 gunu bulamazssa diye. Dua edin Allah rizasi icin. Insallah giderler 5 gune Allahim hepimize yardim etsn beklemek cok zormus...
Insllah Allah yardimciniz olsun canm. 2 gun de olsa 5 de olsa tutacagi v arsa tutuyr canm onu dert etme. Sağlıklı olurlar ıns

Kızlar merhaba bende tüp bebek yaptırdım. 6 nisanda transfer oldum . Ayın 18 inde kan tahlili yaptırdın. 6.1 çıktı . Dr um hamilelik yok büyük ihtimalle dedi iki gün daha kullan ilaçlarını dedi. Yarın yine kan tahlili yaptırcam. Sizce varımdır hamilelik?

amin canım iyi düşün iyi olsun umudunu kaybetme

Canm yok gibi görünüyor

Kzlarr selamun Aleykum bugun aradilar sukurler olsn 3 ude iyiymis ilerlemeye devam ediyorlarmis 2 gun sonra bir daha bilgi verilcek insallah ayni sekilde devam ederler aradiklarindada kosturuyordumeltimin suyu geldi doguma gidiyoruz hayirlisi olurinsallah

Merhaba kızlar ben sureklı okuyorum ama ilk defa yazıyorum ilk defa kasım 2017 de tüp bebek denedım 4 yumurta toplandı 2 tanesı 3. Gun transfer edıldı sonuc negatif obur ay histereskopi yapıldı küçük küçük polisler temizlendı daha ocak reglimle bırlıkte ıkıncı tüp bebek tedavım basladı onda 3 adet yumurta toplandı bır adet transfer edıldı oda negatıf ara vermeden üçüncüye başlandı onda 7 tane yumurta gorunuyordu ama toplamada 3 adet cıktı bır adet transfer edıldı sonuc yıne negatıf.benim yumurtam az ve kalıtesız oluyordu son tüp bebek tedavım sırasında özel karışım macun kullandım yumurta sayım arttı ama bence toplanırken gec kaldığı ıcın 3 adet toplayabıldıler çünkü 38.saatte topladılar yumurtaları.neyse doktorla konustuk bır muddet ara vermeye karar verdım o ay esım yurttısından inofolic şase getırdı ıcerıgı burdakı sarılanlarla aynı ben onu düzenli bır ay ictim sabah aksam bır şase ovulasyon testı kullandım ve ıkı gun once sonuc aldım hamileyim.kızlar umudunuzu kaybetmeyın vaktı Zamanı gelince oluyor benımkı daha cok yenı uştrasyona gırmedım ınsallah devamı gelır ve hepınız de pozıtıf sonuçları alırsınız

Merhaba kızlar bugün benim 5 ci günüm ve ara sıra hafif belim ve kasık ağrılarım oluyor ve çok korkuyorum, çünkü ilk denememde aynısını yaşadım ve sonuç negatif tı lütfen bana yardımcı olun

Canım benımde transferden 5-6 gunden ıtıbaren ara ara kasıklarım agrıdı cok sukur hamıleyım. Bende hep olmucak dıye üzüldüm ama çok.şükür bebısım veya bebıslerim benımle. Kalbını ferah yut...

Gözünaydın canım, Allah tamamını edersin inşallah .çok teşekkür ederim içimi rahatlatin

Herkese ıyı geceler kızlar ben hazıranda Dr halıl ibrahime beye gıdıyorum tup bebek ıcın bırtane kızımız var bız cınsıyet secımı ıcın gıdecez allah herkesın bebegını tuttursun ınsallah sonuc bekleyen herkes posıtıv sonuc alır

Cinsiyet seçimi diye bişey mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…