- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #12.181
Beni 7. Hafta da çağırdı canm. Kan tahlilinden 20 gün sonraEki Görüntüle 2137641 Kızlar 31 martta Bahçecide transfer oldum ayın 11 inde beta 77 ayın 13 ünde 184 bugün 866 çıktı artı idrar testim de pozitif çok şükür elhamdulillah
Dün gece az bi peçeteye kan gelince coraspini kes dedi doktorum sizce artık idrarda çıktığına göre kesin denilebilir mi ne dersiniz ayrıca ilk kese ne zaman görülüyor benim bugün 5.haftam oldu
Evwt evet minik kalbinin hareketini bile gördüm. Allahm korusun yavrularimizi yaaMaşallah kuzum kalp atışını dınledınızmı
Amın kuzum rabbım bızlere bagıslasın yavrularımızıEvwt evet minik kalbinin hareketini bile gördüm. Allahm korusun yavrularimizi yaa
AllaInsllah gelsin sana tutunsun meleklerin canm
İnşallah canım .Allah rıza olsun .Allah sesinizi duysun inşallah .Allah isteyenlere herkese nasib etsin inşallahInsllah gelsin sana tutunsun meleklerin canm
Insllah Allah yardimciniz olsun canm. 2 gun de olsa 5 de olsa tutacagi v arsa tutuyr canm onu dert etme. Sağlıklı olurlar ınsS.aleykum kzlar dun opu oldum 5 yumurtam ckdi bugun aradilar 4 u islem gormus 3 dollenmis cok korkuyorum 5 gunu bulamazssa diye. Dua edin Allah rizasi icin. Insallah giderler 5 gune Allahim hepimize yardim etsn beklemek cok zormus...
Oyle cnm ama 5 gunu bulmazssa transfer etmicem dedi doktor. Insallah Rabbim nasip eder Anne olmayi bu duygudan mahrum birakmazInsllah Allah yardimciniz olsun canm. 2 gun de olsa 5 de olsa tutacagi v arsa tutuyr canm onu dert etme. Sağlıklı olurlar ıns
Alla alla doktor daha iyi bilir tabi. Herkesin durumu farkli. Bazi durunlarda yapiyorlar ama 2. Günde nasipOy
Oyle cnm ama 5 gunu bulmazssa transfer etmicem dedi doktor. Insallah Rabbim nasip eder Anne olmayi bu duygudan mahrum birakmaz
Amin amin insllah canmOy
Oyle cnm ama 5 gunu bulmazssa transfer etmicem dedi doktor. Insallah Rabbim nasip eder Anne olmayi bu duygudan mahrum birakmaz
amin canım iyi düşün iyi olsun umudunu kaybetmeKızlar merhaba yarın transferim var Allah kısmet ederse. 2. Gün embriyosuydu bugün çözecekler büyürse yarın transfer olacaksın dediler sanırım 3. Gün olacak yarın. Allahım can verir inşallah dualarınıza muhtacım rabbim hepimizin işini rast getirsin inşaallah..
Canm yok gibi görünüyorKızlar merhaba bende tüp bebek yaptırdım. 6 nisanda transfer oldum . Ayın 18 inde kan tahlili yaptırdın. 6.1 çıktı . Dr um hamilelik yok büyük ihtimalle dedi iki gün daha kullan ilaçlarını dedi. Yarın yine kan tahlili yaptırcam. Sizce varımdır hamilelik?
Merhaba kızlar bugün benim 5 ci günüm ve ara sıra hafif belim ve kasık ağrılarım oluyor ve çok korkuyorum, çünkü ilk denememde aynısını yaşadım ve sonuç negatif tı lütfen bana yardımcı olun
Gözünaydın canım, Allah tamamını edersin inşallah .çok teşekkür ederim içimi rahatlatinCanım benımde transferden 5-6 gunden ıtıbaren ara ara kasıklarım agrıdı cok sukur hamıleyım. Bende hep olmucak dıye üzüldüm ama çok.şükür bebısım veya bebıslerim benımle. Kalbını ferah yut...
Cinsiyet seçimi diye bişey mi var?Herkese ıyı geceler kızlar ben hazıranda Dr halıl ibrahime beye gıdıyorum tup bebek ıcın bırtane kızımız var bız cınsıyet secımı ıcın gıdecez allah herkesın bebegını tuttursun ınsallah sonuc bekleyen herkes posıtıv sonuc alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?