- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.141
Anladm.cnm hakkinda hayirlisi olur insaallahMemnunum yaklasimi guzel ancak ben de 3 yumurta gordu 4.ignemin sonunda tek derdim o suan.hicbir sorunum yokken boyle olmasini anlayamiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm.cnm hakkinda hayirlisi olur insaallahMemnunum yaklasimi guzel ancak ben de 3 yumurta gordu 4.ignemin sonunda tek derdim o suan.hicbir sorunum yokken boyle olmasini anlayamiyorum.
Iyiyiz canim sen nasilsin. Beni bugun aradilar. 3 yumurtanin gelisimi guzelmis. Digerleri maalesf gitmis. Carsamba transfer yapacagim dedi. Ama o gune kadar kalirlarsa. Kalirlarsa 5.gun embriyosu olacak. Insallah devam eder bolunmeleri.Hu hu kızlar Nasılsıniz
Ben de aynısını söyledim :) Belki sizin çevrenizde çok ikiz denk gelmiştir, biz bununla ilgili her yıl istatistikleri takip ediyoruz dünya çapında dedi. Ben de sizin aksinize ikiz olmasından korktuğum için ancak onlar ikize %20 ihtimal verince cesaret edebilmiştim. :)Evet öyle diyorlar ama
genelde 2 emriyo transferi tuttuğu zaman ikiz oluyor tam tersi
tek daha az tutuyor
Bana öyle geliyor yada
Hastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.Hiç boşa üzme cnm kendini yani pozitifte olsa negatifte. Bunlarınnhiç biri belirti değil inşallah kan sonucun pozitif çıksım
Canım kaçıncı günündü bugünHastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.
Bende iyiyim çok Şükür canımIyiyiz canim sen nasilsin. Beni bugun aradilar. 3 yumurtanin gelisimi guzelmis. Digerleri maalesf gitmis. Carsamba transfer yapacagim dedi. Ama o gune kadar kalirlarsa. Kalirlarsa 5.gun embriyosu olacak. Insallah devam eder bolunmeleri.
Cok tesekkur ederim canim. Benim de dualarim sizinle. Sen simdi ne asamadasin. Cok kisi olunca unutuyorum vallaBende iyiyim çok Şükür canım
İnşallah 5.güne kadar hepsi gelir
Dualarım seninle canım
İlk denemem KasımdaydiCok tesekkur ederim canim. Benim de dualarim sizinle. Sen simdi ne asamadasin. Cok kisi olunca unutuyorum valla
Aynennn bende ilkinde öyle oldum ama uzulmek aglamak kapanmak hic bir seyi degistirmiyor. Ilkini kibrista oldum tutmadi sonra 3 dondurulmus 5. Gün embriyosu vardi hazirlanip transfere gittim cozulurken hepsi bozuldu kibrisa guvenim kalmadi. Simdi istanbulda deniyorum. Yumurtalar toplandi embriyolara biyopsi yaptirdik 1 tane saglikli kaldi ve donduruldu. Simdi onu transfer ettiler bugun 3. Günüm.Aynen çok doğru
İlk tedavim olumsuz olunca dünyanın sonu geldi zannettim çok ağladım çok üzüldüm ama öyle yapmamak gerekiyormuş allahtan herseyin hayırlısı
Bu ay tedaviye tekrar başlıcam eğer olmassa durmak yok yola devam
Allah herkesin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın
Sizin yaş kaç
Nekadarlik evlisiniz
Nerde tedavi görüyorsunuz
Ozel Anadolu yu kast ediyorsun demi cnmmerhabalar..ben yeni üye oldum..anatolia da yaptıran arkadaşlar tüp bebek ve ilaç fiyatlarınız ne kadar tuttu acaba?
Çok kötü bi durum olmuş sizin için kalitelerimi düşüktü neden 3taneside öldü acabaAynennn bende ilkinde öyle oldum ama uzulmek aglamak kapanmak hic bir seyi degistirmiyor. Ilkini kibrista oldum tutmadi sonra 3 dondurulmus 5. Gün embriyosu vardi hazirlanip transfere gittim cozulurken hepsi bozuldu kibrisa guvenim kalmadi. Simdi istanbulda deniyorum. Yumurtalar toplandi embriyolara biyopsi yaptirdik 1 tane saglikli kaldi ve donduruldu. Simdi onu transfer ettiler bugun 3. Günüm.
Canim ben anatoliada yaptiriyorum. Ama benimki dondurulmus embriyo transferi olacak. Islem 3000 tl. Dondurulmus tedavi ilaci ucuz hap oldugu icinmerhabalar..ben yeni üye oldum..anatolia da yaptıran arkadaşlar tüp bebek ve ilaç fiyatlarınız ne kadar tuttu acaba?
Çok uzuldum adina... ama umidini yitirme cnm .. durmak yok yola devam ..Hastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.
Hayirli haber ler aliriz insallah.. biopsi neden yapiliyor cnm.. genetik.rahatsizliklardan sebep.filan miAynennn bende ilkinde öyle oldum ama uzulmek aglamak kapanmak hic bir seyi degistirmiyor. Ilkini kibrista oldum tutmadi sonra 3 dondurulmus 5. Gün embriyosu vardi hazirlanip transfere gittim cozulurken hepsi bozuldu kibrisa guvenim kalmadi. Simdi istanbulda deniyorum. Yumurtalar toplandi embriyolara biyopsi yaptirdik 1 tane saglikli kaldi ve donduruldu. Simdi onu transfer ettiler bugun 3. Günüm.
yok anatolia yı sordum :)Ozel Anadolu yu kast ediyorsun demi cnm
Pardon cnm ... anadolu hastanelerini da anatolia olarak adlandieiyorlar da dedim belki bi faydam olur .. benim dr um 7 bin tutar dedi hersey dahilyok anatolia yı sordum :)
raporsuz değilmi?ila. fiyatlarına baktım netten gonadotropin tek ampul 900 tl yazıyor..üç adet filan kullanılıyormuş gerektiğindePardon cnm ... anadolu hastanelerini da anatolia olarak adlandieiyorlar da dedim belki bi faydam olur .. benim dr um 7 bin tutar dedi hersey dahil