• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Evet öyle diyorlar ama
genelde 2 emriyo transferi tuttuğu zaman ikiz oluyor tam tersi
tek daha az tutuyor

Bana öyle geliyor yada
Ben de aynısını söyledim :) Belki sizin çevrenizde çok ikiz denk gelmiştir, biz bununla ilgili her yıl istatistikleri takip ediyoruz dünya çapında dedi. Ben de sizin aksinize ikiz olmasından korktuğum için ancak onlar ikize %20 ihtimal verince cesaret edebilmiştim. :)

Hiç boşa üzme cnm kendini yani pozitifte olsa negatifte. Bunlarınnhiç biri belirti değil inşallah kan sonucun pozitif çıksım
Hastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... :( Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.

Hastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... :KK43: Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.
Canım kaçıncı günündü bugün

Bende test günümden 1 gün önce adet olmuş tum

Iyiyiz canim sen nasilsin. Beni bugun aradilar. 3 yumurtanin gelisimi guzelmis. Digerleri maalesf gitmis. Carsamba transfer yapacagim dedi. Ama o gune kadar kalirlarsa. Kalirlarsa 5.gun embriyosu olacak. Insallah devam eder bolunmeleri.
Bende iyiyim çok Şükür canım

İnşallah 5.güne kadar hepsi gelir :dua:
Dualarım seninle canım

Cok tesekkur ederim canim. Benim de dualarim sizinle. Sen simdi ne asamadasin. Cok kisi olunca unutuyorum valla
İlk denemem Kasımdaydi
Olmadı malesef
Bu ay dondurulmuş larla devam edicem inşallah adet olmayı bekliyorum
Ocak 20 gibi olurum
Zaman hiç geçmek bilmiyor sanki.

Aynen çok doğru

İlk tedavim olumsuz olunca dünyanın sonu geldi zannettim çok ağladım çok üzüldüm ama öyle yapmamak gerekiyormuş allahtan herseyin hayırlısı

Bu ay tedaviye tekrar başlıcam eğer olmassa durmak yok yola devam

Allah herkesin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın

Sizin yaş kaç

Nekadarlik evlisiniz
Nerde tedavi görüyorsunuz
Aynennn bende ilkinde öyle oldum ama uzulmek aglamak kapanmak hic bir seyi degistirmiyor. Ilkini kibrista oldum tutmadi sonra 3 dondurulmus 5. Gün embriyosu vardi hazirlanip transfere gittim cozulurken hepsi bozuldu kibrisa guvenim kalmadi. Simdi istanbulda deniyorum. Yumurtalar toplandi embriyolara biyopsi yaptirdik 1 tane saglikli kaldi ve donduruldu. Simdi onu transfer ettiler bugun 3. Günüm.

Aynennn bende ilkinde öyle oldum ama uzulmek aglamak kapanmak hic bir seyi degistirmiyor. Ilkini kibrista oldum tutmadi sonra 3 dondurulmus 5. Gün embriyosu vardi hazirlanip transfere gittim cozulurken hepsi bozuldu kibrisa guvenim kalmadi. Simdi istanbulda deniyorum. Yumurtalar toplandi embriyolara biyopsi yaptirdik 1 tane saglikli kaldi ve donduruldu. Simdi onu transfer ettiler bugun 3. Günüm.
Çok kötü bi durum olmuş sizin için kalitelerimi düşüktü neden 3taneside öldü acaba
Benimde 5 tane var dondurulmuş
İnşallah ölmez...:işsiz:

Hastalandım bugün. Daha test tarihim bile gelmeden... :KK43: Öyle garip durumdayım ki şu an, biliyorum yıllardır göğüslerim şişer, iner ve hastalanırım. Öyle de oldu. Normalde progestan iğne olmam lazım şu an, olsam boşuna oluyorum gibi geliyor ki ağrısı da epey bir ağrı... Olmasam insan yine de soru işaretlerinden kurtulamıyor. Çok kötü bi durumdayım çok aradayım.
Çok uzuldum adina... ama umidini yitirme cnm .. durmak yok yola devam ..

Hayirli haber ler aliriz insallah.. biopsi neden yapiliyor cnm.. genetik.rahatsizliklardan sebep.filan mi

Pardon cnm ... anadolu hastanelerini da anatolia olarak adlandieiyorlar da dedim belki bi faydam olur .. benim dr um 7 bin tutar dedi hersey dahil
raporsuz değilmi?ila. fiyatlarına baktım netten gonadotropin tek ampul 900 tl yazıyor..üç adet filan kullanılıyormuş gerektiğinde

Back