- 7 Ocak 2018
- 354
- 381
- 23
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #1.161
embriyoları anatolia mı dondurdu sizin?Canim ben anatoliada yaptiriyorum. Ama benimki dondurulmus embriyo transferi olacak. Islem 3000 tl. Dondurulmus tedavi ilaci ucuz hap oldugu icin
anladim canim. Hayirlisi olsun. Insallah bu sefer olur :)İlk denemem Kasımdaydi
Olmadı malesef
Bu ay dondurulmuş larla devam edicem inşallah adet olmayı bekliyorum
Ocak 20 gibi olurum
Zaman hiç geçmek bilmiyor sanki.
Aa evet bazen öyle yapiyorlar olsun 1 ay beklersin hem yumurta toplama isleminide baya atlatmis olursun toparlar sadece transfere gidersin
İnşallahHayirli haber ler aliriz insallah.. biopsi neden yapiliyor cnm.. genetik.rahatsizliklardan sebep.filan mi
Aslında %99 başarı diyorlar çözülmede. Bu sebebten soğudum zaten Kıbrıs’tan. İstanbul’daki doktorum da çok şaşırdı. çünkü bana dondururken 2 is 1. Kalite diğeri orta demişlerdi. Onlara da biyopsi yapılmıştı üstelik.Ama şimdiki tedavimde 1 embriyo sağlıklıydı dondurdular perşembe günü çözüldü aynı kalitede devam etti hem de 6. Gün dondurmuşlardı. O yüzden korkmaÇok kötü bi durum olmuş sizin için kalitelerimi düşüktü neden 3taneside öldü acaba
Benimde 5 tane var dondurulmuş
İnşallah ölmez...
İnşallah o 1 tane emriyon sıkı sıkı tutunur canım sanaAslında %99 başarı diyorlar çözülmede. Bu sebebten soğudum zaten Kıbrıs’tan. İstanbul’daki doktorum da çok şaşırdı. çünkü bana dondururken 2 is 1. Kalite diğeri orta demişlerdi. Onlara da biyopsi yapılmıştı üstelik.Ama şimdiki tedavimde 1 embriyo sağlıklıydı dondurdular perşembe günü çözüldü aynı kalitede devam etti hem de 6. Gün dondurmuşlardı. O yüzden korkma
Olduuuu 3. Günüm bugünİnşallah o 1 tane emriyon sıkı sıkı tutunur canım sana
transferin ne zaman olucak belli mi ?
Ay doğru canımOlduuuu 3. Günüm bugün
Evet 2014 yilinda dondurulduembriyoları anatolia mı dondurdu sizin?
Anatolia tup bebek merkeziArkadaslar anatolia dediginiz ozel anadolu hastanesi deyil mi?
Ay doğru canım
yoksa perşembe günü çözdürülen emriyo şimdiye nasıl dursun
Hayirli olsun transferiniz. Pozitifleri gorursunuz insallahAynen. Beklemesi var şimdi
hayırlı olsun pozitif sonuçlar görürsünüz inşallah...Aynen. Beklemesi var şimdi
Canım iyi düşün iyi olsunAynen. Beklemesi var şimdi
Teşekkür ederim canım.Hayirli olsun transferiniz. Pozitifleri gorursunuz insallah
Çok teşekkür ediyorumhayırlı olsun pozitif sonuçlar görürsünüz inşallah...
Dualarım isteyen herkeseCanım iyi düşün iyi olsun
anın tadını çıkar karnını sev bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?