- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.741
İkiz de olablr biliyosun dimi kaç emrbriyo transfe oldu benim 12.gün 207 14.gün 530 canım 16.günde 1371 daha yaptırmadım haftaya kontrolom var keseni gördn mü12.gün 971 di.
Maşallah canım senınde dğerlerin çok guzel katlanmış. Tek embiryo transver edildi bana.İkiz de olablr biliyosun dimi kaç emrbriyo transfe oldu benim 12.gün 207 14.gün 530 canım 16.günde 1371 daha yaptırmadım haftaya kontrolom var keseni gördn mü
Keseyi görmedim. Ayın 17 sine anca randevu aldım. 12 gün sonra gitcem. İnsaallah keseyi görmekte kalp atşını duymak nasip olur bizlereİkiz de olablr biliyosun dimi kaç emrbriyo transfe oldu benim 12.gün 207 14.gün 530 canım 16.günde 1371 daha yaptırmadım haftaya kontrolom var keseni gördn mü
Çok geç değil mi ya beni bile doktor 11 nisanda çağırdıKeseyi görmedim. Ayın 17 sine anca randevu aldım. 12 gün sonra gitcem. İnsaallah keseyi görmekte kalp atşını duymak nasip olur bizlere
Tek embriyo olavlr ama ikiz olablr yine :)))) 5.gün bana da iki tane koyulduKeseyi görmedim. Ayın 17 sine anca randevu aldım. 12 gün sonra gitcem. İnsaallah keseyi görmekte kalp atşını duymak nasip olur bizlere
İnşalllah yaaa hepsini duyarız da güzel ilerler :)Keseyi görmedim. Ayın 17 sine anca randevu aldım. 12 gün sonra gitcem. İnsaallah keseyi görmekte kalp atşını duymak nasip olur bizlere
Banada doktor 10 gün sonra görüşürz ddi. Ama randevu aldım en erken 12 gün snra var ddi. Bnde tamam dedmÇok geç değil mi ya beni bile doktor 11 nisanda çağırdı
Sanmam canım. Bnm arkasında 1000 kusurdu 10.gün. 13.günde 3000 di ikiz degıldıTek embriyo olavlr ama ikiz olablr yine :)))) 5.gün bana da iki tane koyuldu
Bakalım senın bebişlerin ikiside tutunmuştur insallahİnşalllah yaaa hepsini duyarız da güzel ilerler :)
Test günün nezamandı canım. Benım 3 nisandıÇok geç değil mi ya beni bile doktor 11 nisanda çağırdı
Ben 19 unda transfer oldum canımTest günün nezamandı canım. Benım 3 nisandı
31 i test günüm düTest günün nezamandı canım. Benım 3 nisandı
Bende 22 sinde oldum canım.Ben 19 unda transfer oldum canım
Yaaaa inşalllah tutunur bebiilerimizz bize güzelce yaa şuan resmen hamileyiz sen kaç senelik evlisim canıö ? Bi sorun var mıydıBakalım senın bebişlerin ikiside tutunmuştur insallah
Maşalllah sen erken başlamışsın. Ben hiç yapmadım 12.günü bekledim31 i test günüm dü
Ama ben 7.gün idrar da test yaptım pozitif di kan verdim 20.92
9.gün 41.9
12.gün 207
14.gün 530
16.gün 1371
Yaaa yakın zamanlar yaşın kaç ilk denemen miBende 22 sinde oldum canım.
Evet dayanamadım kızMaşalllah sen erken başlamışsın. Ben hiç yapmadım 12.günü bekledim
Hala inanamıyorum. 5 yıldır evlıyim. Hiç bı sorun yoktu olmadı. 2.denemem birdee. İlk denemem bnn için tam bi fiyaskoydu. İyi biyer bulup gtmem lazm ddm. Cok sukur oylede oldu. Bahçeci cem çelik e gttimYaaaa inşalllah tutunur bebiilerimizz bize güzelce yaa şuan resmen hamileyiz sen kaç senelik evlisim canıö ? Bi sorun var mıydı
Yaaa öyle mi benim de 3 swne biz de de bi sorun yoktu neden 1 embriyo koydurdun benim ilk olduğu halde iki tane koydurdum 2 tane dondurdum canım 1.kaliteHala inanamıyorum. 5 yıldır evlıyim. Hiç bı sorun yoktu olmadı. 2.denemem birdee. İlk denemem bnn için tam bi fiyaskoydu. İyi biyer bulup gtmem lazm ddm. Cok sukur oylede oldu. Bahçeci cem çelik e gttim
KıyamamEvet dayanamadım kızdd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?