- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #11.721
Teşekkür ederim cevabın İçin canım aç tok farkediyor mu ? Başka nelere dikkat etmeliyiz ?Canım yazamadım tutunmayı sağlıyormuş mutlaka için sabah aksam
Canım kabız olmamaya dikkat et kabak cekırdegı çitle sabah kahvaltıyla içiyorum bazen bazen de sonrasında akşamda yatarken içiyorum 1 bardakda sabah 2 bardaklık sıkıyolardı 1 dilim ananas ye ceviz badem fındık ye biraz biraz her gün kahvaltıda mutlaka yumurta ye bıde canım 3 gün hiç kalkmadım yatak dan tuvalet hariç halata ağır iş yapmıyorum sadece bazen sabah bulaştığı o kadar bakacak bbırı varsa onda kal ben kaynanam da kalıyorum rabbim gonlune göre verir inşallah transferini ne zamanTeşekkür ederim cevabın İçin canım aç tok farkediyor mu ? Başka nelere dikkat etmeliyiz ?
Merhabalar hayırlı olsun, çok güzel değerler. Sağlıkla devamı gelsin inşallah :) Bir sorun yok demişsin ya bizde de sorun görünmemişti ama 2 yıldır olmuyor. Ocak sonu başladık tedaviye ama işte terslikler oldu birtakım, hala transfer olamadım. Umut oldu bana, bazen korkuyorum sorun görünmüyor ama bu şekilde çocuğu olmayan da çok diye. Her şey nasip tabi ama sevindim adına. Darısı isteyen herkese nasip olsun :)YOk canım ne kusuru askolsun bi sorun yokru canım ikimizdede ama olmadı işte
Sanırım bana sordun değil mi? :) Evet, sebepsiz infertilite dendi. Yani 1 sene korunmadan gebelik olmayınca jinekoloğa gittim, 1 sene de öyle yumurta takibi, klomen falan.. eşim de sperm analizi yaptırdı sıkıntı yok ama ortada bebek de yok :) Tüp bebek tedavisi yapalım o zaman artık dedik biz de..canım sebepsiz infertilite teshisi mi koyuldu sana?
Sebeo aramaya gerek yok aslında Rabbim vereceği günü bekliyor ama bazı şeyler de buna sebep olabilir tüp bebek mesela yaptırıyosun o ay hamile kalıyosın neden Rabbim yazmış gelecek yaptırmasan da gelecek ama sebep oluyor işte :) Benim de sebebim yoktu bi kaç aydır yaptırcam yaptıracam tüp bebek dedim ancak fırsat oldu Alllahın izniyle tuttu inşalllah decamını da görmek nasip olur :) tabi bu dediklerim hepimiz için geçerliSanırım bana sordun değil mi? :) Evet, sebepsiz infertilite dendi. Yani 1 sene korunmadan gebelik olmayınca jinekoloğa gittim, 1 sene de öyle yumurta takibi, klomen falan.. eşim de sperm analizi yaptırdı sıkıntı yok ama ortada bebek de yok :) Tüp bebek tedavisi yapalım o zaman artık dedik biz de..
Sebeo aramaya gerek yok aslında Rabbim vereceği günü bekliyor ama bazı şeyler de buna sebep olabilir tüp bebek mesela yaptırıyosun o ay hamile kalıyosın neden Rabbim yazmış gelecek yaptırmasan da gelecek ama sebep oluyor işte :) Benim de sebebim yoktu bi kaç aydır yaptırcam yaptıracam tüp bebek dedim ancak fırsat oldu Alllahın izniyle tuttu inşalllah decamını da görmek nasip olur :) tabi bu dediklerim hepimiz için geçerli
Bu ara da ananas da çok etkli emrbriyo tutunması için mutlaka yiyinn ben günde mutlaka yedim :) ayrıca 2.5 litre su içmelisiniz içtiğiniz içecekler hariç :) kabızlık için isterseniz kayısıyı akşamdan koyun suya sabah akiam için o da çok etkili şükür yaşamadım kabızlık
Tani çabalıycaksın zahmet olmadan rahmet olmaz ben çpk araştırma yaptım o hvuç suyu ananas hepsini yedim sebze su yani güzwl geçti transfer sürem 16.gün değerim 1371 şükür haftaya kesemi görmeye gidicem alllah nasip ederseHaklısın tabi , Allah istesin yeter ki.. Evlat nasip etmişse doğacağı gün belli zaten ama işte yine de çabalamamız gerek. Çok sevindim tutmasına, sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah :) Allah nasip eder de transfer aşamasına geçebilirsem önerilerini dikkate alacağım teşekkürler
Benim de transfer mayıs başında canım.transferden kaç gün önce başlamalıyım havuç suyuna acaba?araştırdım ama bilgiye ulaşamadımCanım yazamadım tutunmayı sağlıyormuş mutlaka için sabah aksam
Transferden önce bile başlauablirsin sonuçta sağlıklı vücuduna ne zaman başlaması önemli değil havuç aldıkta içmeye bak bence , transfer oldığın eve gidiyosun sabah akiam iç vitamim zararı olmaz sonuçta ben günde 2 kez bazen bi kez içtim meyve mutlaka yedim ananas , kivi bunlar önemliBenim de transfer mayıs başında canım.transferden kaç gün önce başlamalıyım havuç suyuna acaba?araştırdım ama bilgiye ulaşamadım
Yok canim ya. Bana direk tahlil yaptiktan 20 gün sonraya verdi randevuyu. Erken olur diye. Baska doktra gitsen mi sence. Kalp atışı için bukadar bekletiyo yoksa kese cikar heralde 12. Gün 3950 idi çünkü. Sen nasiksun canm moralin nasılCanım keseyi gördün mü
MAŞALLAH KAN DEĞERİNE GÖRE ARTIK SENDE KESE GÖRÜNÜR ARKADAŞIM BÜYÜK İHTİMALLE SEN KALP ATIŞINIDA DUYARSINYok canim ya. Bana direk tahlil yaptiktan 20 gün sonraya verdi randevuyu. Erken olur diye. Baska doktra gitsen mi sence. Kalp atışı için bukadar bekletiyo yoksa kese cikar heralde 12. Gün 3950 idi çünkü. Sen nasiksun canm moralin nasıl
Insllah saglikla artar canm. Ben inanıyorum olacak bu iş:) kendine yer actigi için oluyordur lekeler insllah. Bence cok korkuurn bnm direk kanama olarak basliyor her gebelikte. Ins bu defa olmaz cok korkutucu oluyor. Bende hftaya bi goruneyim o vakit ya. Çıkmazsa yine moral bozuluyor ama onu da yaşadımMAŞALLAH KAN DEĞERİNE GÖRE ARTIK SENDE KESE GÖRÜNÜR ARKADAŞIM BÜYÜK İHTİMALLE SEN KALP ATIŞINIDA DUYARSIN
BENİM İKİYE KATLAMA DEVAM EDİYOR ŞÜKÜR
BENİM İÇİNDE 15 GÜN SONRAYA GÜN VERİLDİ 20-21 NİSAN DENDİ
AMA BEN SANIRIM GELECEK CUMAYA 14 NİSANDA KESE VARMI DİYE GİDECEĞİM
KAHVERENGİ LEKELENME BAŞLADI BENDE DR CORASPİRİNİ KES DEDİ
İLAÇLARA DEVAM DEDİ ARTIK TEST YAPTIRMADAN 14 NİSANI BEKLEYECEĞİM BAKALIM KESEYİ GÖREBİLECEKMİYİM
Amin canım tedavin hayırlı olsun :)Kızlar yarın tedaviye başlıyorum çok heyecanlıyım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın göbüşlerimizi doldursunnnn Amiiiin
Phhhh maşallllah inşallllah güzel geçerrKızlar yarın tedaviye başlıyorum çok heyecanlıyım Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın göbüşlerimizi doldursunnnn Amiiiin
Oyyy maşallllah 14.güne göre çok iyiKızlar benımde bugun 2716 çıktı değerim. 14.günü 2 ye katlanmış.
12.gün 971 di.Oyyy maşallllah 14.güne göre çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?